من با کارت جانبازی 5% بابام گرفتم . سرعت دانلودم 60 سرعت اپلودم 15 کیلوبایت . خوبه بد نیست.
ساعتی درمیاد 190 مگابایت حد اقل .
پینگ من وقتی 128 داشتم 400 بود ولی الان 230 شده .
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من با کارت جانبازی 5% بابام گرفتم . سرعت دانلودم 60 سرعت اپلودم 15 کیلوبایت . خوبه بد نیست.
ساعتی درمیاد 190 مگابایت حد اقل .
پینگ من وقتی 128 داشتم 400 بود ولی الان 230 شده .
نه دوست عزیز، اگه تهران و ارومیه نداره پس چرا فقط در تهران نامحدود میدن یا حداقل چرا در ارومیه نامحدود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا پول اکانتو میدی بعد بهت یه برگه میدن که در واقع همون برگه ی قرارداد هستش که توش مبلغ دریافت شده+یوزر پسورد+شماره پشتیبانی و... رو نوشته. من چون نمیدونستم برا تهران رو قبض میاد به شک افتادم.
بعلاوه پول رو دستی نمیگیرن 4 تا برگه بانکی میدن که هر کدوم یه رنگه بعد که پولو ریختی برگه زرد رنگو میدن به خودت بعد اون 3 تا برگه میره بایگانی. اینجا برای 128 و 256 هیچ مدرکی نمیگیرن حتی کپی کارت ملی صاحب خط فقط و فقط پولشو میگیرن.
فقط برای بالای 256k کپی کارت دانشجویی میگیرن. 1مگ و 2 مگ هم همین کپی کارت دانشجویی رو می خوان ولی چون فعلا واگذار نمیکنن کسی نتونسته 1مگ و 2 مگ بگیره. یعنی 1و2 مگ رو میشه با یه کپی کارت دانشجویی گرفت ولی هنوز خبری نیست.
Last edited by urumchi; 29-03-2011 at 17:11.
خیلی جالبه شما با 512 ، 60 دانلود میکنی ، 128 ، 19 بعد ما با 256 ، 29
فکر کنم 256 پایین ترین سرعت دانلود رو داره![]()
تنظیمات مودم برای این شرکت باید چی باشه؟
VPI: 0
VCI: 35
Encapsulation Mode : LLC
PPPOE
Authentication Method: Auto
MTU: 1500
سلام دوستان .
کسی اینجا از مخابرات دیالمه هست که از مخابرات سرویس گرفته باشه ؟ اگه آره، سرویس دهیش چطوریاس ؟ مثلا سرعت دانلودتون با ۱۲۸ چنده ؟
تو این منطقه با چه ترفندی!! میشه بالاتر از ۱۲۸ گرفت ؟
من شاتل دارم . اگه بشه میخوام کوچ کنم .
.
من فردا صبح میخوام برم مخابرات محل// اگه میشه بگید چه مدارکی رو باید باا خودم ببرم(صاحب خط بابامه) ///ممنون
چنتا سوال داشتم:
1.چقدر طول میکشه وصلش کنن؟؟
2.فیبر نوری با مسی هر کدوم باشه وصل میکنن، درسته؟؟
3.هزینه نصب چقدر باید بگیرن؟؟ (اینو بگید که تو پاچم نره!!)
4.مرسی ممنون // تا شب جواب بدید که فردا صبح میخوام برم دمتون گرم![]()
1.طبق گفته یکی از دوستان چندتا پست قبل تر فردا شبش واسش وصل کردن.
2.نمیدونم!
3.تهران هستید؟ هیچ هزینه ای نمیگیرن. هر دو ماه یکبار هزینه دو ماه اشتراک روی قبض تلفنتون میاد.
4.خواهش میکنماما صاحب خط باید بره ها
نمیدونم،شاید به شما هم بدن!!
با سلام
1- معمولا تا يه هفته
2- بستگي به منطقه اي كه هستيد هم داره
3- هزينه نصب و راه اندازي نداره چيزي
فقط همون اشتراكتون هست كه تقريبا ماهي 10 تومن براي سرعت 128 نامحدود مخابرات هست
موفق باشيد.
تهرانم(یافت آباد)2- بستگي به منطقه اي كه هستيد هم داره
واسه اینکه بیاد مودم و ... رو نصب کنه هزینه ای نمیگیرن؟؟؟(آخه من خودم بلد نیستم3- هزينه نصب و راه اندازي نداره چيزي)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)