آره. تا 2048 هم اشتراک میده![]()
آره. تا 2048 هم اشتراک میده![]()
دوستان من اگه بخوام از حسابگر کوچ کنم بیام مخابرات چند روزه وصلش میکنند؟
اشتراک های نامحدود مخابرات یک به هشته یا یک به ده؟؟
احتمال زیاد یک روزه بترکه 2 روزه وصله
یک به هشته![]()
بسیار خب گویا بعد از گذشت دو روز از 22 بهمن بالاخره یادشون افتاد پورت های https رو باز کنند و حالا دوستان بدون استفاده از ساکس و وی پی ان میتوانید راحت در سایت های پست الکترونیکی وارد شوید.
سلام به همگی
به به بالاخره پرداخت
آنلاین راه افتاد
یه سفر کوتاه به شهر خرم اباد داشتم یکی از فامیل ها از مخابرات که تازه سرویس adsl راه اندازی کردن سرویس 128 گرفته
باورم نمی شد سرعت دانلودش تا 70 80 می رفت
سه ماهه 128 رو 30 تومن گرفته بود که از کرمانشاه ارزون تره
ولی کیفیتش در باز کردن صفحه ها بد بود و پینگ بالا داشت
حالا قسمت جالبش اینجا بود که کاذبذ خانگی بالاتر از 128 نمی دادن!!!!!!!
خدا از سرویس ها هم قسمت ما کنه البته با پینگ پایینش
آره بالاخره بعد از سال ها تلاش و همت پرداخت آنلاین راه افتاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این همه سلیقه توی طراحیش منو کشته !!!
سلام
کسی از تعرفه های اینترنت آسیا تک خبر داره؟؟
سلام به همشهری های عزیزم
امروز رفتم که از مخابرات سرویس 1 مگ بگیرم که گفتن برای مرکز مخابراتی امام پورت خالی ندارن، اسمم رو همونجا نوشتن و ازم شماره تلفن هم گرفتن که هر وقت پورت جدید نصب کردن باهام تماس بگیرن
، طرف میگفت ممکنه تا بعد از عید طول بکشه، منم پا شدم رفتم شرکت حسابگر که ببینم قیمت سرویسهای نامحدودش چطوریه، با کمال تعجب دیدم سرویسهای ویژه نامحدودش قیمتهاش ارزونتر از مخابرات هست
، لطفا هرکدوم از دوستان که از این سرویس ها استفاده میکنه درباره کیفیت و سرعت دانلودش توضیح بده که بقیه دوستان هم استفاده کنن، لطفا بگید که از چه مرکز مخابراتی هم خدمات میگیرید چون ظاهرا پهنای باند مراکز مخابراتی متفاوت هست و تا جایی که اطلاع دارم پهنای باند مرکز مخابراتی امام بالاتر از بقیه هست و طبیعتا سرعت نسبتا بهتری هم داره
یک عکس هم از قیمتها گرفتم که اینجا میزارمش:
همونطور که میبینید نسبت اشتراک 1 به 10 هست، نسبت اشتراک در سرویسهای مخابرات 1 به چنده؟؟
البته روی مخ یکی از بچه های بخش پشتیبانی یکمی کار کردمو نتیجش این شد که گفت توی مرکز مخابراتی (...) که خودش استفاده میکنه سرعت سرویس 1 مگ بین 80 تا 90 کیلوبایته و پینگش هم 400 تا 500 هست، میگفت از سرعت مرکز امام خبر نداره ولی احتمالا بین 100 تا 110 باید باشه، ممنون میشم بقیه دوستان هم که سرویس مشابه دارن از خطشون تست بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن
در ضمن میگفت که یک ماهه هم میدن و مجبور نیستم حتما سه ماهه بگیرم
به نظر شما همین سرویس رو بگیرم یا صبر کنم و از مخابرات بگیرم؟؟
دوست عزیز اگه قصد کم کردن وزن رو دارین حتما از حسابگر اشتراک بگیرین.با توجه به پینگ فاجعه اش و قطعی های اعصاب خورد کنش قطعا بعد از یک ماه ده کیلو تضمینی کم میکنی![]()
از دیال آپ استفاده کنی از حسابگر بهتره
دوست عزیز من الان بیشتر از دو ساله که دارم از حسابگر سرویس 1 مگ حجمی میگیرم، وزنم کم نشده و اضافه هم شده، بی نهایت هم ازش راضی هستم، اینم تست سرعتی که چند روز پیش گرفتم:
شما انگار پست قبلی من رو کامل نخوندید، اونجا گفتم که سرعت حسابگر برای مرکز مخابراتی امام عالی هست و برای بقیه مراکز تعریفی نداره و متوسط رو به ضعیف هست، احتمالا شما هم از مرکز مخابراتی دیگه ای خدمات گرفتید ، من توی محدوده همین مرکز مخابراتی هستم ، حالا سوال من اینه که آیا سرویس های ویژه نامحدود حسابگر هم کیفیت مناسبی دارند یا خیر؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)