راستش قسمت اول سوالت رو نمیدونم
ولی برای باز کردن دری که علامت گرگ طلایی داره باید همه مراحل مربوط به اون گرگ ها رو تموم کنی ( اگه اشتباه نکنم اون مراحل با علامت گرگ خاکستری تو نقشه مشخص شده)
راستش قسمت اول سوالت رو نمیدونم
ولی برای باز کردن دری که علامت گرگ طلایی داره باید همه مراحل مربوط به اون گرگ ها رو تموم کنی ( اگه اشتباه نکنم اون مراحل با علامت گرگ خاکستری تو نقشه مشخص شده)
اهاناون قسمتم فهمیدم چه کار کنم دستت درد نکنه راستی ای یارایی که نجات میدم رو چه طوری میتونم اپدیتشون کنم ؟ یعنی پاورشون چه طور میره بالا ؟
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
یه چی دیگه تو اون گرگ اخریه چی هس حالا ؟ارزش داره این همه بدوام دنبالش ؟
خواهش میکنموقتی یار جمع کردی باید بفرستیشون ماموریت که xp بگیرن، هرچقدر بیشتر xp بگیرن بیشتر میتونی آپدیتشون کنی، تو نقشه یه جاهایی با علامت اساسین ها مشخص شده که اگه بری اونجاها میتونی منوی یارات رو ببینی ( شبیه لونه کبوتره و وقتی کنارش میری میگه کدوم دکمه رو بزنی که بره تو منو بعدش هم که دکمه رو میزنی یه کبوتر میاد رو دستت و میره تو منو)
تو اون علامت گرگ زرد یه لباسه که قسمت مهمش چاقویی که میگیره (با چاقو جدیده چند تا فن متفاوت میزنه) به نظر من که می ارزه
سلام دوستان ! کسی هست save بازی رو تا 30% داشته باشه ! آخه قبلا یه بار تا 30% رفتم و پاک کردم اما الا پشیمون شدم و دوباره میخوام شروع کنم !
خب من دیگه همه مراحل رو رفتم همه جا ها رو هم خریدم فقط موند اون اقا گرگ طلایی![]()
هاه گرگه رو هم تموم کردم کاش یه زره تنوع داشت بازیو پاک نمیکردم :د حیف شد نسخه جدید کی میاد ؟
ایکس باکسمو آپدیت جدید کردم این دیگه کار نمیکنه این بازی منظورمه یک بار تمومش کردم بازم خواستم برم دیدم کار نمیکنه
باید نسخه پچ شدشو تهیه کنی
موقع خرید حتما تاکید کنید که پچ شده باشه
گرگ طلاییو؟چطوری رفتیش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)