بچه ها چرا یکی جواب نمیده؟؟؟؟؟
بازی برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟؟ حتی تو تهران!!!! حاضرم برای 2-3 روز زودتر گرفتنش تا تهران هم برم...
کسی از کرج بازی رو برای پی سی گرفته؟؟؟ اگه آره بگه از کجا ما هم بریم بگیریم....
بچه ها چرا یکی جواب نمیده؟؟؟؟؟
بازی برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟؟ حتی تو تهران!!!! حاضرم برای 2-3 روز زودتر گرفتنش تا تهران هم برم...
کسی از کرج بازی رو برای پی سی گرفته؟؟؟ اگه آره بگه از کجا ما هم بریم بگیریم....
پس یعنی من که 360 دارم بهتره برا 360 بازیو تهیه کنم ؟
حالا این خصوصیات مهم هستن یا نه ؟فیفا 11 کنسول هم یه سری خصوصیات اضافی داره که فیفا 11 پی سی نداره
اره بهتره نسخه 360 رو بازی کنی
من یک ساعت پیش بازیو گرفتم سرعت بازی یک مقداری نسبت به دمو کمتر شده . دقت پاسهای دستی هم کمتر شده حالا نمیدونم بخاطر پروپاسینگه یا چیز دیگست . بازی خیلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبل .
آقا حسین این بازی که الان شما گرفتی فکر کنم لینک دانلودیه یعنی از اینترنت دانلود کردن زدن رو دی وی دی، چون هنوز بازی رسما ریلیز نشده، درست میگم؟؟
بعدش ما توی نسخه های قبلی اول بازی می تونستیم همه ی زبان هی از english گرفته تا espanol و deutch انتخاب کنیم، حالا این بازی که شما گرفتی چه جوریه؟ اون select language اول بازی رو داره یا ندارش دیگه؟؟
حسین حملات cpu به سمت دروازه چی؟ درست شده؟ یا همش میخوان تک روی کنن؟من یک ساعت پیش بازیو گرفتم سرعت بازی یک مقداری نسبت به دمو کمتر شده . دقت پاسهای دستی هم کمتر شده حالا نمیدونم بخاطر پروپاسینگه یا چیز دیگست . بازی خیلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبل .
سرعت بازی چقدر کمتر شده؟ شما روی نورمال بازی میکنی؟ (سرعت بازی)
حسین جان شما نسخه pc رو گرفتی یا کنسول؟
اگه تاپیک مجزا بشه دیگه این اسپمهای منم کم میشه
آره اینو از اینترنت دانلود کردن پنج تا زبان هم توش وجود داره . سه تا زبان هم برای گزارشگری وجود داره .
جالب داور رو هم میشه خودمون انتخاب کنیم .
سایت زیر واسه فروش آورده به نظر تون چطوره ارزش خریدن داره یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Prince_M; 28-09-2010 at 14:31.
با این اوصاف، این بازی دانلودی با اون بازی که دو سه روز دیگه ریلیز میشه فرق داره یا اصلا به هیچ وجه فرقی نمی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)