تو هند اشنا داری؟ 592 دلار می خوان تو هند عرضه کنند هنوز حرفی در مورد middle east نزدند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو هند اشنا داری؟ 592 دلار می خوان تو هند عرضه کنند هنوز حرفی در مورد middle east نزدند.
خبر بهتر اینه دوستان...
شما به کیفیت کنونی N8 قناعت نکنین...
به پاس اپن سورس بودن سیمبین 3^، شما می تونین کارهای شگفت انگیزی روی بخش های گوناگون این سیستم عامل از جمله دوربینش انجام دهید! پس منتظر رام های کوک شده ویژه فیلم برداری و عکس برداری با کیفیت تر از خود فابریک N8 باشین...!
شاد باشین
مگه ان8 کانتینیوس اتوفوکوس داره ؟؟
تایید میشهبه عنوان کوچیک همتون، یک خواهش دوستانه هم دارم . اینکه به خدا هزار تا از این گوشی ها اومده و رفته. ارزش دوستی هامون و فضای بی نظیری که به لطف مدیران این مجموعه و سایر شما اساتید به وجود اومده خیلی بیشتر از این هاست... به هم احترام بگذاریم
مخلص همگی
الان دلمو به ن8 خوش کرده بودم که سونی سنسور 16 مگا برای موبایل معرفی کرده که شاهد گوشی 16 مگاپیکسلی خواهیم بود در آینده ! این قطار لامصب همینجوری میره![]()
N8 v.s Wave
ریویو کامل :
ولی باید اینو در نظر گرفت که هر گردی گردو نیست............![]()
سلام.
اوایل یه سری عکس دیده بودم از اینترفیس ان8 .دوستان میگفتن که این اینترفیس به این خاطر شبیه سری های قبل نوکیاست (s60v5) که هنوز رو این بخش گوشی کار نشده . ولی الان که دیگه گوشی عرضه شده باز هم تو این ریویو ها میبینیم که نوکیا واسه اینترفیس گوشی کاری نکرده.
حالا امیدوارم که این اپن سورس بودن تو این زمینه هم به کارش بیادو دوستان لطف کنن یه سری فضای توپ واسه این گوشیه همه چیز تمام طراحی کنن. حالا واقعا میشه اینترفیس این گوشی رو عوض کرد؟
سلام
اقا من سوال کردم الان n8 نو بازار دبی(dubai) موجوده یا نه یکی جواب داده میگه الان تو دبی ثبت نام می کنن می شه 1 هفته تحویل میدن میشه بگین کجای دبی باید یا می تونم ثبت نام کنم
فروش عمومی ان 8 از 22 اکتبر:
گروه خبری GSM:
نوکیا اعلام کرده است فروش گوشی N8 از 22 اکتبر در بازار آغاز می شود . این در حالی است که پیش فروش اینترنتی این گوشی قبلا صورت گرفته است.
خرید اینترنتی این گوشی هم از 15 اکتبر آغاز می شود.
منبع:gsm.ir
سلام. سايتي هست که برنامههاي مختص سيمبين 3 رو گذاشته باشه؟ (يه چيزي مثل Samsungapps.com)
چون توي store.ovi.com معلوم نيست برنامههاش فقط مال سيمبين 3 هستن يا نه.
متشکرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)