تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 204 از 224 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان لطفا مباحث حاشیه ای و غیره در تاپیک مطرح نکنید

حداقل الان که اجازه بحث کردن وجود داره درست و اصولی بحث کنید و نه اینکه حرف های تکراری و تمسخر و توهین به هر شکل صورتی رو بنوسید

حتی خود ما که مدعی فوتبال دوستی و عشق به تیم ملی این حرف ها هستیم نمیایم اصولی برخورد کنیم و درست موضوع رو باز کنیم دیگه چه برسه به بقیه

دوستان یه مقداری حرفه ای برخورد کنند هم جای دور نمیره حداقل انجمن هم به سوی حرفه ای تر شدن پیش میره

شما همین انجمن خودمون رو در نظر بگیرید

به دلیل برخورد های نا درست و رفتار کاربران باید بخش ورزش این انجمن کوچکترین و دور افتاده ترین بخش باشه

حالا انجمن رو مقایسه کنید با یک ایران و مردمش همین کاربران خوب با این برخورد ها انتظار دارید وضعیت ورزش چطور باشه؟
    دوست عزیز اگه منظور شما این پست های اخر من هست که باید عرض کنم اینها حقایق تلخی هستن که امروز در مملکت ما وجود داره و هیچ کس هم قادر به انکار ان نیست.من هم سعی کردم هیچ وقت توهینی به کسی نکنم و فک کنم هم توهینی نشده یه سری واقعیت ها را نوشتم .فقط این متن بالایی رو برای یه کم تهویه روحیه دوستان .که نکته مشکل داری هم توش وجود نداره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما کی از ایران فوتبال موفق تدافعی را دیدید؟
    هنوز بازی با چین را یادم نرفته که 120 دفاع هم ابروی فوتبال ایران را برد هم باخت رو به ارمغان اورد.
    شما اگه یه کم دقیق فکر کنی عزیز دل یادت میاد که اون بازی همون اوایل نیمه دوم ستار زارع اخراج شد و ایران نزدیک یک ساعت 10نفره بازی کرد جلوی تیم میزبان توی اون جوی که چینیا درست کرده بودن و داوری که یار و همراهشون بود.
    توقع داشتی بیاد حمله بکنه؟

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

مطمئنم اگه حتی کفاشیان هم بره یکی میاد مثل دادکان.بنی امیه رفت بنی عباس اومد هیچ فرقی نمیکنه .همین کفاشیان هم قبلا شاهد هنرنماییش بودبم.هر چند در بیابن کفش کهنه هم نعمت است
    یعنی شما امثال دادکان رو با امثال کفاشیان یکی میدونید؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما اگه یه کم دقیق فکر کنی عزیز دل یادت میاد که اون بازی همون اوایل نیمه دوم ستار زارع اخراج شد و ایران نزدیک یک ساعت 10نفره بازی کرد جلوی تیم میزبان توی اون جوی که چینیا درست کرده بودن و داوری که یار و همراهشون بود.
    توقع داشتی بیاد حمله بکنه؟

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

یعنی شما امثال دادکان رو با امثال کفاشیان یکی میدونید؟
    شما یه طور صحبت میکنید انگار که ما هند بودیم .دوست عزیز مگه شما همین بازی دو سه روز پیش قطر مقابل ژاپن رو ندیدید.ژاپنی که عقب بود بازی رو ده نفره نه تنها مساوی کرد بلکه برد.
    تا کی ما باید سیستم بازی رو فقط بر اساس تیم حریف بچینیم.تا کی خودمون رو نباید باور داشته باشیم؟
    توقع حمله از تیم ملی ایران توقع زیادی هست؟به عنوان مثال اگه ایران اون بازی 10 دقیقه اخر خودشو از همون ابتدای بازی انجام میداد فک میکنید چی میشد؟قطعا با توجه به مهارت های مهاجمانمان به گل میرسیدیم.حالا شما میگی شاید گل میخوردیم باشه در عوضش ما هم حمله میکردیم؟اینکه در مقابل کره ای که از نکات قوتش حمله اونه 120 دقیقه دفاع کردن اون هم دفاعی که ما داریم با کدامین منطق سازگار است؟
    صد رحمت به هند.ابروی امثال کشور هند رو حفظ کرد .4 تا گل می خورد ولی کاملا دفاعی بازی نمیکرد.

اینکه مدیریت دادکان بهتر از کفاشیان هست درست اما ما هم کم شاهد خرابکاری های ایشون نبودیم.
    از مسائل و حواشی تیم ملی ان زمان تا....

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه طور صحبت میکنید انگار که ما هند بودیم .دوست عزیز مگه شما همین بازی دو سه روز پیش قطر مقابل ژاپن رو ندیدید.ژاپنی که عقب بود بازی رو ده نفره نه تنها مساوی کرد بلکه برد.
    تا کی ما باید سیستم بازی رو فقط بر اساس تیم حریف بچینیم.تا کی خودمون رو نباید باور داشته باشیم؟
    توقع حمله از تیم ملی ایران توقع زیادی هست؟به عنوان مثال اگه ایران اون بازی 10 دقیقه اخر خودشو از همون ابتدای بازی انجام میداد فک میکنید چی میشد؟قطعا با توجه به مهارت های مهاجمانمان به گل میرسیدیم.حالا شما میگی شاید گل میخوردیم باشه در عوضش ما هم حمله میکردیم؟اینکه در مقابل کره ای که از نکات قوتش حمله اونه 120 دقیقه دفاع کردن اون هم دفاعی که ما داریم با کدامین منطق سازگار است؟
    صد رحمت به هند.ابروی امثال کشور هند رو حفظ کرد .4 تا گل می خورد ولی کاملا دفاعی بازی نمیکرد.

اینکه مدیریت دادکان بهتر از کفاشیان هست درست اما ما هم کم شاهد خرابکاری های ایشون نبودیم.
    نه مقایسه ایران با ژاپن درسته نه چین با قطر

چون نه ما در سطح ژاپن هستیم نه قطر در سطح چین اون موقع بودش

بعدشم ژاپن بازیشو عقب بود و چاره ای جز حمله کردن نداشت و جونشون کف دستشون بود
    من میتونم مثال خلاف شما رو در یه سطح خیلی بالاتر بزنم اونم از جام جهانی 98 بازی آلمان کرواسی
    وقتی کریستین ورنز اخراج شد و بعدش آلمان گل خورد و مجبور شد 10 نفره حمله بکنه ولی در نهایت شکستش سنگین تر شد و 0-3 باخت بازیو.

ما خیلی راحت اینجا نشستیم و حرف میزنیم ولی هیچکدوم جای قطبی نبودیم و نمیدونیم اون چه طرحی داشته

به نظر من کره چه از نظر فردی چه تیمی بر خلاف دوره قبلی از ما بهتر بودن و قطبی هم با همین ذهنیت میخواست که یه تیم دفاعی مبتنی بر ضد حمله داشته باشه تو این بازی ولی ایراد اینجاست که وقتی ما قراره اینجوری بازی بکنیم باید یه تمام کننده خیلی حرفه ای داشته باشیم که از تک موقعیتامون به بهترین وجه استفاده بکنه ولی ما یه تمام کننده نداشتیم
    اگر خلعتبری خصوصیات همچین نفریو داشت با استفاده از همون تک موقعیتمون بازی رو میبردیم و الا باید روی ضربات پنالتی حساب میکردیم.

بعدشم زمان دادکان حاشیه های تیم ملی دقیقا از زمانی شروع شد که علی آبادی میخواست که دخالت بکنه ولی دادکان آدمی نبود که زیر بار حرفش بره بر خلاف کفاشیان.
    Last edited by بردیا; 23-01-2011 at 17:45.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

tu ruhe ghotbi ba in taviz o tarkib e team

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دادكان از بعضي جنبه ها مدير خوبي بود
    همين كه 3 4 سال يه مربي رو نگهداشت و ازش دفاع كرد چيزيه كه كمتر از روساي قبل از دادكان و فعلي فدراسيون فوتبال ديديم

ولي يه حرفايي بعضي وقتا ميزنه كه جالب نيست
    مثلا برگردوندن وحيد هاشميان به تيم ملي با خواهش و تمنا (كه مصداق بارز بازيكن سالاريه) ،رو ايشون افتخاري براي خودش ميدونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

ایول گل دوم.عجب تعویضایی می کنه قطبی اکثراً هجومی
    ایول
    ////////////

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دادكان از بعضي جنبه ها مدير خوبي بود
    همين كه 3 4 سال يه مربي رو نگهداشت و ازش دفاع كرد چيزيه كه كمتر از روساي قبل از دادكان و فعلي فدراسيون فوتبال ديديم

ولي يه حرفايي بعضي وقتا ميزنه كه جالب نيست
    مثلا برگردوندن وحيد هاشميان به تيم ملي با خواهش و تمنا (كه مصداق بارز بازيكن سالاريه) ،رو ايشون افتخاري براي خودش ميدونه
    به نظر من برگردوندن هاشمیان به هر روشی کار درستی بود درون مقطع زمانی
    ما باید از همه داشته هامون استفاده میکردیم
    اگه یادت باشه برگشت هاشمیان فوق العاده هم جواب داد
    تو بازی با اردن پاس گل داد به دایی
    2تا گل زد به قطر
    2تا گل به ژاپن زد

در کل اگه اون دوران دایی خداحافظی کرده بود هاشمیان خیلی موثرتر هم میتونست باشه

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

به نظر من باخت دیشب بیشتر ناشی از تفکرات مسخره دفاعی قطبی بود آخه 3تا هافبک دفاعی رو گذاشته بود دیگه با کی میخواست حمله کنه البته تنها مقصر قطبی هم نبود من مقصر اصلی رو ساختار فعلی فوتبال میدونم که اگه این ساختار عوض نشه همین آشه وهمین کاسه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من برگردوندن هاشمیان به هر روشی کار درستی بود درون مقطع زمانی
    ما باید از همه داشته هامون استفاده میکردیم
    اگه یادت باشه برگشت هاشمیان فوق العاده هم جواب داد
    تو بازی با اردن پاس گل داد به دایی
    2تا گل زد به قطر
    2تا گل به ژاپن زد

در کل اگه اون دوران دایی خداحافظی کرده بود هاشمیان خیلی موثرتر هم میتونست باشه
    منظور من موثر بودن يا نبودن هاشميان نيست كه اتفاقا منم با شما موافقم كه موثر بود ،همونطوري كه همون موقع يادمه خداداد هم دعوت شد و اونم موثر بود ، در حالي كه 3 سال قبلش يعني مقدماتي جام جهاني 2002، بلاژويچ همون خداداد رو بدليل بي نظمي كنار گذاشت و خيلي راحت از كنار اسمش گذشت ،در حالي كه حضور خداداد 100 درصد براي بلاژ موثرتر بود تا عدم حضورش!

من ميگم اين كار اشتباهيه كه طرف بره به يه بازيكن التماس كنه كه بيا توي تيم ملي كشورت بازي كن!!
    اگه اين كار بازيكن سالاري نيست ،پس چيه؟؟
    بقول مرحوم امپراطور ،بازيكن بايد قلبش با تيم ملي باشه!
    خب همين ميشه كه بعدها علي كريمي نسبت به تعويضش شديدا معترض ميشه يا كسي جرات نميكنه علي دايي رو تعويض كنه و عملا تيم ايران 10 نفره بازي ميكنه و ...
    Last edited by Mahdi.p30; 23-01-2011 at 18:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •