تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 674 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان جان

اگه میشه یه لینک 100% سالم و چند قسمتی بهم بدین تا دوباره دان کنم.

این دفعه اگه نشد هم خودم ،هم شما رو می کشم.

جواب میخوام...

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ای کاش مرزهای تفکرتون رو می شکستید و عکس این سوالم می پرسید! البته شاید هم نمی خواید باور کنید چیزی که می خواید ازش تصویری بی نقص ارائه بدید، از قضا پر از نقصه.

من هرچی متن ارمینو پستاشو می خونم نمی بینم جایی نوشته باشه که فیفا 2011 pc بی نقصه .

پ.ن: من انتظار واکنش خیلی منطقی تری رو از شما داشتم، چون اون کس که در زمین منطق و استدلال دستش کوتاه میشه، به متهم کردن مخاطبش به بسته بودن فکر و متعصب بودن و ناتوانی در دیدن افق بالاتر و ... رو میاره!
    انتظار من هم از شما بسیار بالاتر از این بود که بعد از خوندن پست منطقی ارمین چنین پستی رو ارسال کنید .

شاید اینطور باشه، شاید هم نه. ولی هیچ متری برای سنجش میزان تخصصی بودن کاربری بازی وجود نداره! اگر وجود داره لطفا معرفی کن که همه خودمون رو بسنجیم.
    ببینید شما وقتی کسی مهندس باشه( فقط مدرک مهندسی داشته باشه) نگاه جامعه بهش یجور دیگست حتی اگر توی کاری که انجام میده ضعیفتر از یه ادم معمولی باشه . توی جامعه کاربری سایت هم نگاه کلی اینه که دوستانی که مدیر یا همکارن از نظر فنی در زمینه بازی تخصصی تر از بقیه کاربرا به مسائل نگاه می کنن . پس پارامتر ارمین کاملا درسته حتی اگه در واقعیت افراد حرفه ای تر هم باشن که مدیر همکار یا فعال نیستن (که البته با توجه به فعالیت در انجمن تا بحال چنین چیزی رو در بخش بازی ندیدم )

تا زمانی که اون قسمت آبی اول حرفا هست، هیچ مشکلی نیست، حتی اون قسمت قرمز؛ چون تا به اینجا همه چیز نظر شخصی و دیدگاه نسبیه. مشکل زمانی شروع میشه که تعمیم تفکر و دیدگاه شخصی به حقیقت مطلق شروع میشه!
    این حرف شما کلا غلطه . تعمیم هیچ وقت به کل یک جامعه نمیشه نسبت داد . وقتی ارمین دیدگاهشو تعمیم میده منظورش این نیست که همه باهاش هم عقیدن بلکه اکثریت جامعه (حتی اگه یک درصد بیشتر باشن) نظرشو قبول دارن اما جامعه ارمین با جامعه شما فرق داره . شما تمام بازیکن ها رو در نظر گرفتید ارمین جامعش فقط بازیکن های حرفه در زمینه گیم بودن نه کسانی که فقط PES یا FIFA بازی کردن و لا غیر !!!

شناخت و منطق همه این دوستان محترم، اما ظاهرا از نظر شما هرکس میگه فیفا بهتره، صاحب نظر و منطق و علمه و هرکس مخالف اون بگه متعصب و متحجر و بی سواد و بی منطقه! از قضا همین دیدگاهه که درون مرزهای سر سخت تعصب گرایی محبوس شده!

کاش شما بتونی عکسشو ثابت کنی . کاش بتونی نام چند تن از همکارا مدیرا یا فعالا رو بیاری که از نظر فنی PES رو برتر میدونن

+

ارمین امضاش یه زمانی Waiting for pes 2011 بود . ازش پرسیدم چرا گفت به PES امسال اعتقاد دارم پس 100 درصد در نظرات ایشون تعصب دخیل نیست . ایشون از روی منطق صحبت هاشونو کردن

+

این بحث ها واقعا برای این دو تاپیک لازمه کاش دوستان مدیریت بزارن این بحث تو تاپیک جاری باشه شاید در انتها نتیجه ای گرفتیم

3. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ارمین امضاش یه زمانی Waiting for pes 2011 بود . ازش پرسیدم چرا گفت به PES امسال اعتقاد دارم پس 100 درصد در نظرات ایشون تعصب دخیل نیست . ایشون از روی منطق صحبت هاشونو کردن
    من هم با حرفای امین موافقم . آرمین بدون هیچ تعصبی حرف می زنه و از جمله کسانی هست که به PES علاقه داره و همیشه بازی میکنه.

5. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هرچی متن ارمینو پستاشو می خونم نمی بینم جایی نوشته باشه که فیفا 2011 pc بی نقصه .
    این یه نقل قول مستقیم نبود، یه نتیجه گیری از چندین ارسال در این تاپیک و تاپیک همسایه بود و حسی که سعی میشه القا بشه.

انتظار من هم از شما بسیار بالاتر از این بود که بعد از خوندن پست منطقی ارمین چنین پستی رو ارسال کنید .
    چه مشکلی در پست من بود؟

ببینید شما وقتی کسی مهندس باشه( فقط مدرک مهندسی داشته باشه) نگاه جامعه بهش یجور دیگست حتی اگر توی کاری که انجام میده ضعیفتر از یه ادم معمولی باشه . توی جامعه کاربری سایت هم نگاه کلی اینه که دوستانی که مدیر یا همکارن از نظر فنی در زمینه بازی تخصصی تر از بقیه کاربرا به مسائل نگاه می کنن . پس پارامتر ارمین کاملا درسته حتی اگه در واقعیت افراد حرفه ای تر هم باشن که مدیر همکار یا فعال نیستن (که البته با توجه به فعالیت در انجمن تا بحال چنین چیزی رو در بخش بازی ندیدم )
    حرف شما از یه زوایایی درسته، ولی وقتی مسئله بحث منطقیه، باید ابزار منطقی ارائه کرد. ابزار منطقی چیزیه که پشت سرش علمی باشه که خدشه پذیر نباشه. به طور مثال اگر من بخوام بگم انتگرال کسینوس میشه سینوس، کسی نمی تونه این رو زیر سوال ببره، چون یه منطق علمی قطعیه، اما اگر بخوام بگم مثلثات از هندسه برتره، چون تمام افراد ریاضی دانی که می شناسم این نظر رو دارن، این یه ادعای معقول و مستند نیست، بلکه صرفا یه استقراس و استقرا هم غالبا معتبر نیست.

این حرف شما کلا غلطه . تعمیم هیچ وقت به کل یک جامعه نمیشه نسبت داد . وقتی ارمین دیدگاهشو تعمیم میده منظورش این نیست که همه باهاش هم عقیدن بلکه اکثریت جامعه (حتی اگه یک درصد بیشتر باشن) نظرشو قبول دارن اما جامعه ارمین با جامعه شما فرق داره . شما تمام بازیکن ها رو در نظر گرفتید ارمین جامعش فقط بازیکن های حرفه در زمینه گیم بودن نه کسانی که فقط PES یا FIFA بازی کردن و لا غیر !!!
    پس با این حساب همه می تونن عبارت «به نظر من...» رو با «همه اهل فن عقیده دارن...» عوض کنن، چون قطعا جامعه هرکس رو افرادی تشکیل میدن که از نظر اون فرد دارای ویژگی خاصی هستن.

کاش شما بتونی عکسشو ثابت کنی . کاش بتونی نام چند تن از همکارا مدیرا یا فعالا رو بیاری که از نظر فنی PES رو برتر میدونن
    متاسفانه اون قدر از دوستان مسئول شناخت ندارم و تو این چند سال که در این انجمن بودم، اغلب نظرات رو بدون توجه به اسامی می خونم، مگه اینکه نظری به نظرم خیلی خاص بیاد و نگاه کنم که کی اون رو ارسال کرده. گرچه این بحث ذاتا چیز قابل اثباتی نیست!

امیدوارم اینطور باشه.

این بحث ها واقعا برای این دو تاپیک لازمه کاش دوستان مدیریت بزارن این بحث تو تاپیک جاری باشه شاید در انتها نتیجه ای گرفتیم
    من خودم این بحث رو دوست ندارم، چون بحثی بی انتها و بی فایده س. صد ها نفر هم توی این تاپیک نظراتی کاملا مخالف من داشتن، هرگز به خودم اجازه ندادم روی نظرشون نظر بدم، چون نظر همه محترمه. من به نظر یه بچه 10 ساله که تازه PS1 خریده همون قدر احترام می ذارم که به نظر یه آدم 40 ساله که از کومودور همه بازیها رو انجام داده!

اصل این بحث هم سر برتری کدوم بازی نبود، سر این نگاه «ما برتریم» آزار دهنده بود که چندین ساله طرفداران فیفا دارن اون رو در تاپیک های PES القا می کنن. کی گفته هرکی فیفا دوست داره گیمر واقعیه و صاحب فن و نظره، و هرکس PES رو ترجیح میده یه کاربر عادی و سطحیه؟ این رو هم بارها در کلام و هم در عمل عده ای نشون دادن، و این اصلا شایسته نیست!

من به شخصه در حیطه ای که علم ندارم، نظر نمیدم. اگر یه مهندس کامپیوتر که در زمینه بازی تحصیلاتی داشته حرفی بزنه، هرگز به خودم اجازه نمیدم روش حرفی بزنم. اگر بگه به این دلیل علمی فیفا در این زمینه برتره، بدون مجادله می پذیرم، ولی یقین دارم آدمی که اون سطح از علم رو داره هرگز با دید از بالا به پایین به دیگران نگاه نمی کنه و حرفاش بوی بیشتر فهمیدن نمیده!
    Last edited by FCBarcelona.ir; 17-09-2010 at 21:10.

7. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من خودم این بحث رو دوست ندارم، چون بحثی بی انتها و بی فایده س
    البته اگه از همون فرمول این بهتره اون بهتره بریم بی فایدست اما اگه بحث فنی (کاملا فنی روح PES و اینجور چیزا توش نباشه )بحثو ادامه بدیم شاید به نتیجه برسیم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم امین جان ولی مطمئن باش ما تا صبح هم بشینیم دلیل بیاریم یه چیزی توی آستین خواهند داشت تا تحویل بدن به ما که همون چیز هم سراسر اشتباه خواهد بود چون از روی تعصب هست... من واقعا خوشحالم که برای من قضیه PES Vs Fifa جنبه تعصبی نداره و خوشحال تر اینکه اون هایی که باید این قضیه رو بدونن می دونن دیگه بقیه خیلی مهم نیست.

من رو متهم می کنن که دارم به توهین کردن متوسل میشم در حالیکه نقد نوشتم و با دلایل محکمه پسند ولی دلایل محکمه پسند چون بر خلاف علایق و تعصبات بعضی ها هست به معنی توهین هست... واقعا تقصیر منه که توی فامیل هرچی بچه کوچولو هست به PES علاقه نشون میده و من داداشم پسر خاله بزرگترم و سایر گیم باز های حرفه ای تر فیفای نکست رو برتر می دونیم؟ خوب من پامو توی هر جامعه ای میذارم می بینم این صادقه
    ایران رو مثال می زنن می گن PES طرفدار داره ... خوب اولا ایران که اصلا مهد گیم نیست اصلا جامعه جالبی نیست برای اینکه گیم رو مثال بزنی براش تازه طرفدارش بیشتره که چی توی ژاپن هم طرفدارش بیشتر شما کل رو رها کردی میای جز رو می چسبی کلا فیفا طرفدار بیشتر داره توی دنیا اینه که مهمه فردا اگه یکی گفت توی مریخ هم فیفا و PES بازی می کنن اونها رو هم باید به جامعه آماریمون اضافه کنیم چون کل اهمیت داره نه جز.

توی این جامعه آماری هم نمی دونم چه کاریه که هرچی اهل گیم هست که گیم رو با دید تخصصی دنبال می کنه فیفا رو (البته این چند تای اخیر که نکست هست) به لحاظ کیفی برتر می دونه. اصلا چرا از تمامی سایت های تخصصی گیم نمره های بازی فیفا بیشتر از PES میاد... آهان لابد با سیباس مشکل شخصی دارن همه اشون... یا نه چیزی حالیشون نیست تنها کسانی که حایشونه انبوه طرفداران PES در ایران هست و دو نمونه اش هم این پسر خاله های 8 و 11 ساله من هست که کلی ا نقد کنندگان بازی بیشتر حالیشونه....

به طور مثال اگر من بخوام بگم انتگرال کسینوس میشه سینوس، کسی نمی تونه این رو زیر سوال ببره، چون یه منطق علمی قطعیه، اما اگر بخوام بگم مثلثات از هندسه برتره، چون تمام افراد ریاضی دانی که می شناسم این نظر رو دارن، این یه ادعای معقول و مستند نیست، بلکه صرفا یه استقراس و استقرا هم غالبا معتبر نیست
    ظاهرا هم رشته هستیم منم لیسانس ریاضی محض دارم

من به شخصه در حیطه ای که علم ندارم، نظر نمیدم. اگر یه مهندس کامپیوتر که در زمینه بازی تحصیلاتی داشته حرفی بزنه، هرگز به خودم اجازه نمیدم روش حرفی بزنم. اگر بگه به این دلیل علمی فیفا در این زمینه برتره، بدون مجادله می پذیرم، ولی یقین دارم آدمی که اون سطح از علم رو داره هرگز با دید از بالا به پایین به دیگران نگاه نمی کنه و حرفاش بوی بیشتر فهمیدن نمیده!
    حسین یه مهندس توی این زمینه محسوب میشه... داره خودشو هلاک می کنه اما بازم شما حرف خودتون رو می زنید پس نقض شد ادعاتون...

آقا بسته بسته دیگه بسته... دیگه واقعا دلم نمی خواد توی این تاپیک حرفی از کیفیت بازی بزنم چون دیدم جنبه ندارن خیلیا حتی یک اپسیلون حسین سم فیشر حرف جالبی زد توی تاپیک مقایسه... که یکی میاد نقد می کنه میاد به کلی نقد های تخصصی تر و موثق تر استناد میکنه 60 نفر می ریزن سرش متهمش می کنن. مطمئن باشید دیگه اگه بخوام کسی رو هم در مورد این بازی راهنمایی کنم که نمی کنم و اونقدر هم آدم مهمی نیستم بخوام کمک کنم یا پستی براش بذارم و جواب بدم براش پیغام می ذارم ولی این تاپیک نمیام از این اشتباهات بکنم تا زمانیکه تکلیف روشن بشه و واقعا این جریانات به نوعی حل بشه. برای کسانی که متعصبانه برخورد می کنن متاسفم.

بحث همین جا خاتمه پیدا کنه وگرنه به خداوند احد و واحد قسم می خورم درخواست کنم از مسعود یا هومان که تاپیک رو فعلا ببندن. پس بحث بی فرجام رو همین جا خاتمه بدیم بحثی که با حمله به یک نقد شروع شد...
    Last edited by Spaniuly; 17-09-2010 at 21:30.

10. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

آرمین جان فقط به دست خودت این کل کل تموم میشد . مرسی

ولی خیلی ناراحت شدیا . آقا شما نقدتو بکن ما استفاده می کنیم . همه ی بروبسک شما رو می شناسن و حرفای شما رو قبول داریم نمی خواد سند و مدرک بیاری . تاپیک رو ببندین بدتر میشه . همه میریزن تو تاپیک فیفا بعد اونوقت باید اونجا رو هم ببندین .
    Last edited by black.assassin; 17-09-2010 at 21:34.

12. 3 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

ممنونم امین جان ولی مطمئن باش ما تا صبح هم بشینیم دلیل بیاریم یه چیزی توی آستین خواهند داشت تا تحویل بدن به ما که همون چیز هم سراسر اشتباه خواهد بود چون از روی تعصب هست... من واقعا خوشحالم که برای من قضیه PES Vs Fifa جنبه تعصبی نداره و خوشحال تر اینکه اون هایی که باید این قضیه رو بدونن می دونن دیگه بقیه خیلی مهم نیست.

من رو متهم می کنن که دارم به توهین کردن متوسل میشم در حالیکه نقد نوشتم و با دلایل محکمه پسند ولی دلایل محکمه پسند چون بر خلاف علایق و تعصبات بعضی ها هست به معنی توهین هست... واقعا تقصیر منه که توی فامیل هرچی بچه کوچولو هست به PES علاقه نشون میده و من داداشم پسر خاله بزرگترم و سایر گیم باز های حرفه ای تر فیفای نکست رو برتر می دونیم؟ خوب من پامو توی هر جامعه ای میذارم می بینم این صادقه
    ایران رو مثال می زنن می گن PES طرفدار داره ... خوب اولا ایران که اصلا مهد گیم نیست اصلا جامعه جالبی نیست برای اینکه گیم رو مثال بزنی براش تازه طرفدارش بیشتره که چی توی ژاپن هم طرفدارش بیشتر شما کل رو رها کردی میای جز رو می چسبی کلا فیفا طرفدار بیشتر داره توی دنیا اینه که مهمه فردا اگه یکی گفت توی مریخ هم فیفا و PES بازی می کنن اونها رو هم باید به جامعه آماریمون اضافه کنیم چون کل اهمیت داره نه جز.

توی این جامعه آماری هم نمی دونم چه کاریه که هرچی اهل گیم هست که گیم رو با دید تخصصی دنبال می کنه فیفا رو (البته این چند تای اخیر که نکست هست) به لحاظ کیفی برتر می دونه. اصلا چرا از تمامی سایت های تخصصی گیم نمره های بازی فیفا بیشتر از PES میاد... آهان لابد با سیباس مشکل شخصی دارن همه اشون... یا نه چیزی حالیشون نیست تنها کسانی که حایشونه انبوه طرفداران PES در ایران هست و دو نمونه اش هم این پسر خاله های 8 و 11 ساله من هست که کلی ا نقد کنندگان بازی بیشتر حالیشونه....

ظاهرا هم رشته هستیم منم لیسانس ریاضی محض دارم

حسین یه مهندس توی این زمینه محسوب میشه... داره خودشو هلاک می کنه اما بازم شما حرف خودتون رو می زنید پس نقض شد ادعاتون...

آقا بسته بسته دیگه بسته... دیگه واقعا دلم نمی خواد توی این تاپیک حرفی از کیفیت بازی بزنم چون دیدم جنبه ندارن خیلیا حتی یک اپسیلون حسین سم فیشر حرف جالبی زد توی تاپیک مقایسه... که یکی میاد نقد می کنه میاد به کلی نقد های تخصصی تر و موثق تر استناد میکنه 60 نفر می ریزن سرش متهمش می کنن. مطمئن باشید دیگه اگه بخوام کسی رو هم در مورد این بازی راهنمایی کنم که نمی کنم و اونقدر هم آدم مهمی نیستم بخوام کمک کنم یا پستی براش بذارم و جواب بدم براش پیغام می ذارم ولی این تاپیک نمیام از این اشتباهات بکنم تا زمانیکه تکلیف روشن بشه و واقعا این جریانات به نوعی حل بشه. برای کسانی که متعصبانه برخورد می کنن متاسفم.

بحث همین جا خاتمه پیدا کنه وگرنه به خداوند احد و واحد قسم می خورم درخواست کنم از مسعود یا هومان که تاپیک رو فعلا ببندن. پس بحث بی فرجام رو همین جا خاتمه بدیم بحثی که با حمله به یک نقد شروع شد...
    من دقیقا میفهمم شما چی میگی و چه احساسی داری . اصلا از جهت فیفا - پس نگفتم . از این لحاظ گفتم که خودم تو تاپیک سخت افزار خودم را ..ر دادم که 460 کارت خیلی خوبیه نسبت به قیمتش یکی میومد میگفت کلا سری 400 Nvidia بدرد نمیخوره . هر چی ما رشته بودیم پنبه میکرد. کم کم به این حالت رسیدم و دقیقا به نتیجه شما رسیدم. کلا بحث راجع به برند های معروف مثل INTELvs AMD , NVIDIA vs ATI , FIFA vs PES در هر موردی (باور کنید حتی مصرف برق Nvidia vs ATI ما تو تاپیک سخت افزار مشکل داریم چیزی که فقط یه مولتی متر میخواد اندازه گیریش و خود کمپانی های تولید کننده هم مقدار مصرف رو اعلام کردن یکی میاد میگه مصرف ATI همیشه پایینتر از Nvidia است. آدم به همچین آدمی چی بگه ؟ )
    من تو این پست با هیچ USER کاری نداشتم و منظور من نبود
    فقط و فقط خواستم احساس همدردی خودم رو بیان کنم چون خودم این درد رو کشیدم.
    با تشکر

14. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان جان

اگه میشه یه لینک 100% سالم و چند قسمتی بهم بدین تا دوباره دان کنم.

این دفعه اگه نشد هم خودم ،هم شما رو می کشم.
    جواب میخوام ...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من شدیدا اعتقاد دارم کسانی که الان PES رو برتر از فیفا میدونن دلیلش اینه که فیفا نکست رو بازی نکردن و اگه بازی کردن خیلی کم بوده و با ظرایف اون بازی زیاد آشنا نیستن و دلیل اینکه الان PES رو برتر میدونن هرگز این نیست که مثلا کوتاه فکر ترن . منم پارسال چون فیفا نکستو کم بازی کرده بودم فکر نمیکردم فیفا از نقطه نظر شبیه سازی خیلی فاصلش با PES زیاد باشه ( هرچند که همون موقع هم با ساعات کمی که بازی کرده بودم میدونستم اون بازی واقعی تره و به همین خاطر پارسال هم به این حقیقت بارها اذعان کرده بودم ) اما بعد از اینکه دهها ساعت بازی کردم کم کم متوجه این مساله شدم که حقیقتا روی بازی فیفا نکست حداقل دوبرابر نفر- ساعت بیشتر از PES کار شده .

پاراگراف بالا رو من بر اساس معیار شبیه بودن به فوتبال واقعی نوشتم نه از نظر جذابیت یا مسائل سلیقه ای پس لطفا کسی ناراحت نشه .

به امید خدا تا چند هفته دیگه که بچه ها کاملا با PES 2011 و فیفا 11 نکست آشنا شدن با هماهنگی هومان مدیر انجمن تصمیم گرفتیم اول یک گروه برای مقایسه دقیق و منطقی از این دو بازی تشکیل بدیم و بعد نتایج نهایی این مقایسه ها رو توی تاپیک مقایسه این دو بازی که فعلا از انجمن حذف شده قرار بدیم تا این بحث برای همیشه پروندش بسته بشه .
    Last edited by 4039; 17-09-2010 at 22:26.

17. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •