تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 481 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

آقا پيام گوشي رو يه بار برگردوندم به تنظيمات كارخانه و تنظيماتشو اينجوري كه شما گفتين تغيير دادم، ولي بازم كانكت نشد!
    شروع ميكنه به سرچ كردن، ولي وصل نميشه!
    آقاي گلمحمدي گفتن مسنجر مثل NimBuzz رو روش امتحان كنم، كه قبلا اين كارو كردم،
    هيچ برنامه ي تحت وبي رو باز نميكنه، حتي برنامه هايي كه واسه راه اندازي نياز دارن به وب وصل شن رو هم راه اندازي نكرده!
    گوشيهاي ديگه رو تازگيا امتحان نكردم، ولي تا چند هفته پيش كه اوكي بودن،‌حالا باز با اوناهم امتحان ميكنم، خبرشو ميدم
    -----------------------------------
    درباره ي فايل word هم:
    چند روز پيش تو يه سايت يه برنامه ديدم كه يه فايل به اسم font رو كه 4تا فايل فونت توش بود كپي ميكردي تو پوشه ي ريسورس!!!
    كه بعدش يه بار گوشي رو خاموش روشن ميكردي و فونت هاي گوشي تغيير ميكرد، كه اينكارو كردم، فكر ميكنم اينكه اون فايل رو نشون نداده واسه اين باشه،
    چون بعدش متون انگليسي روبه صورت شكسته و فارسي رو به صورت مربع نشون ميده گوشي
    حالا ميخوام پاكش كنم ميگه نميتوني از تو پوشه ريسورس چيزي رو پاك كني!!!
    چه جوري بايد پاكش كنم؟
    خيلي ممنون از راهنماييتون

2. این کاربر از NiKtA20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا پيام گوشي رو يه بار برگردوندم به تنظيمات كارخانه و تنظيماتشو اينجوري كه شما گفتين تغيير دادم، ولي بازم كانكت نشد!
    هيچ برنامه ي تحت وبي رو باز نميكنه، حتي برنامه هايي كه واسه راه اندازي نياز دارن به وب وصل شن رو هم راه اندازي نكرده!
    گوشيهاي ديگه رو تازگيا امتحان نكردم، ولي تا چند هفته پيش كه اوكي بودن،‌حالا باز با اوناهم امتحان ميكنم، خبرشو ميدم
    درباره ي فايل word هم:
    چند روز پيش تو يه سايت يه برنامه ديدم كه يه فايل به اسم font رو كه 4تا فايل فونت توش بود كپي ميكردي تو پوشه ي ريسورس!!!
    كه بعدش يه بار گوشي رو خاموش روشن ميكردي و فونت هاي گوشي تغيير ميكرد، كه اينكارو كردم، فكر ميكنم اينكه اون فايل رو نشون نداده واسه اين باشه،
    چه جوري بايد پاكش كنم؟
    گوشیو وصل کن به pc دیلیت کن.

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با تشکر از گل محمدی و پیمان
    برنامه spb mobile shell پاک کردم و ایندفه بر روی حافظه گوشی نصبیدم مشکل گیر کاملا حل شد
    راستی پیمان ویرایش رضائی رو گیر آوردم واقا اسمی بود ایول ~
    پیمان=پیام؟!

فقط اگه رو گوشی نصب بشه دوتا ایراد داره:
    1- اشغال فضای خیلی ززیاد روی فون مموری که ممکنه سرعت گوشی رو پایین بیاره.
    2- ناتوانی تو پاک کردن برنامه در صورت بروز مشکل

قابلی نداشت.

درباره ي فايل word هم:
    چه جوري بايد پاكش كنم؟
    همراه اول رو من الان که امتحان میکنم کانکت نمیشه... شاید مشکل از خودش باشه... واسه شما هم سیمکارت دولتیه؟
    به احتمال قوی از همون هاست...
    همونطور که دوستان گفتن ببندین به pc و امتحان کنین... تو mass storage هم تست کنین. اگه نشد باید با یه برنامه فایل منیجر خاصیت های سیستم و read only رو از روشون وردارین... البته اگه ttf بوده باشه احتمال اینکه مجبور بشین گوشی رو فرمت کنین هست... چون ممکنه گوشی دیگه فونت خودش رو بالا نیاره و همه چی رو ستاره بندازه...
    امیدوارم کار به اونجا نکشه...
    البته واسه ورژن 3 برنامه ی فونت ریموور بود. احتمالا واسه این ورژن هم برنامه ای واسه اینکار باشه که کار رو آسونتر کنه...

5. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

این دوربین ویواز چرا اینجوریه؟ خیلی تار میشه.

یعنی بعد از فوکوس، وقتی که دکمه رو فشار میدم، برای گرفتن عکس، همون فشار کوچولو و حرکت جزئی هم عکس رو تار میکنه. چرا؟

رو اتوماتیک هم هست، تنظیمات.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

من آخرش نفهمیدم این ویواز کیبرد فارسی داره یا نه./اس میاد فارسی باشه مربع نشون می ده؟به نظرتون من الان آی پاد بگیرم بعد 1ماه دیگه ویواز بخرم....ارزون تر می شه؟فارسی با کیبردش میاد؟یا همین الان بخرم ویوازو؟ترو خدا سریع تر بگین....این هفته یا این و باید بخرم یا آی پاد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

گوشیو وصل کن به pc دیلیت کن.
    تو pc نميشه ديليت كرد ديگه، ارور ميده!!! تو خود گوشي اصلا من ريسورسو نديدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.

این دوربین ویواز چرا اینجوریه؟ خیلی تار میشه.

یعنی بعد از فوکوس، وقتی که دکمه رو فشار میدم، برای گرفتن عکس، همون فشار کوچولو و حرکت جزئی هم عکس رو تار میکنه. چرا؟

رو اتوماتیک هم هست، تنظیمات.
    خب مشخصه، وقتی فوکوس کرد با تکون دادن شما تموم زحماتش به هدر میره... این مربوط به ویواز نیست. شما با هر دوربینی این کارو بکنین تار میشه واسه عکاسی بهتر باید خودتون دوربین رو بسته به نیاز و موقعیت عکاسی تنظیم کنین. از هیچ دوربینی انتظار نداشته باشین تو حالت اتو عکس ایده آل بگیره...
    ساده بگم، اگه عکس از منظره دور میندازین همیشه بزارین رو لنداسکیپ تا فوکوس نکنه. وقتی هم ماکرو میندازین، همیشه دستتون رو به یه جایی تکیه بدین تا کمتر تکون بخوره. یه روش خوب هم اینه که همیشه تایمر 2 ثانیه رو روشن کنین تا تکون ناشی از فشار شاتر تاثیری رو عکستون نزاره و تو اون 2 ثانیه فقط سعی کنین سوژه رو توی قاب نگه دارین و دستتون رو ثابت...
    خوشبختانه شاتر ویواز رو تا ولش نکنین عکس رو نمیگیره. برعکس اکثر گوشیا که با اولین فشار عکس رو میندازن. در نتیجه موقع فشار دادن اگه دکمه رو نگه دارین و بعد از مکث لحظه ای ولش کنین، عکس بعد از مکث شما انداخته میشه و فشار روی شاتر تاثیرش کمتر میشه.
    حالا نکته هاش زیادی هست که میشه واسه عکس انداختن گفت تا با این دوربین تصاویر مناسبی در حد خودش گرفت...

من آخرش نفهمیدم این ویواز کیبرد فارسی داره یا نه./اس میاد فارسی باشه مربع نشون می ده؟به نظرتون من الان آی پاد بگیرم بعد 1ماه دیگه ویواز بخرم....ارزون تر می شه؟فارسی با کیبردش میاد؟یا همین الان بخرم ویوازو؟ترو خدا سریع تر بگین....این هفته یا این و باید بخرم یا آی پاد ؟
    بعضی ها دارن و بعضی ها با برنامه دارای کیبورد فارسی میشن. در هر صورت میشه فارسی رو داشت.
    نشون دادن حروف فارسی ارتباطی به فارسی داشتن یا نداشتن نداره. اگه sms بیاد هرجور که نوشته شده دیده میشه، چه فارسی، چه عبری و ...

آی پاد رو نمیدونم، چون اصلا خرید محصولات اپل به نظرم غیر منطقیه... ولی رفع کارایی که با ویواز میشه کرد با آی پاد غیرممکنه. اصلا این دوتا هیچ سنخیتی با هم ندارن... قیمتش هم به نظرم تا یه ماه دیگه خیلی افت کنه 10،15 تومن ارزونتر میشه. این گوشی فعلا به مینیمم نزول سریعش رسیده. تا اینکه تو مهر و آبان نوکیا N8 رو بده بیرون و اگه واقعا چیزه سرتری بود، تا یه مدت بعد اون که بیاد بازار ایران و قیمتش بشکنه ممکنه رو قیمت اینا هم تاثیر زیادتری بزاره... ولی مطمئننا قیمت ویواز اونقدر پایین نمیاد که آدم از خریدش افسوس بخوره...
    حالا این نظر من بود... قرار نیست حتما درست باشه

10. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

كيبورد فارسي كه معمولا نداره، ولي من شنيدم چند نفر گفتن واسه ما كيبورد فارسي داره!!!
    راست و دروغشو نميدونم!
    ولي نرم افزار داره كه بشه باهاش فارسي نوشت، من كه باهاش زياد حال نكردم، ولي كار راه بندازه!
    فارسي رو هم نشون ميده به راحتي، اگه مثله من يه فونتي نصب نكني روش كه بعدا مجبور بشي با هزار بدبختي پاكش كني!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو pc نميشه ديليت كرد ديگه، ارور ميده!!! تو خود گوشي اصلا من ريسورسو نديدم
    ریسورس تو مموری کارته. با فایل منیجر خود گوشی دیده نمیشه. با برنامه هایی مثل explore دیده میشه. حتی اگه به pc ببندین هم دیده میشه. مخصوصا تو حالت mass storage.
    شما پوشه رو پیدا نمیکنین؟ پس فونتها رو کجا گذاشتین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

همراه اول رو من الان که امتحان میکنم کانکت نمیشه... شاید مشکل از خودش باشه... واسه شما هم سیمکارت دولتیه؟
    به احتمال قوی از همون هاست...
    همونطور که دوستان گفتن ببندین به pc و امتحان کنین... تو mass storage هم تست کنین. اگه نشد باید با یه برنامه فایل منیجر خاصیت های سیستم و read only رو از روشون وردارین... البته اگه ttf بوده باشه احتمال اینکه مجبور بشین گوشی رو فرمت کنین هست... چون ممکنه گوشی دیگه فونت خودش رو بالا نیاره و همه چی رو ستاره بندازه...
    امیدوارم کار به اونجا نکشه...
    البته واسه ورژن 3 برنامه ی فونت ریموور بود. احتمالا واسه این ورژن هم برنامه ای واسه اینکار باشه که کار رو آسونتر کنه...
    مرسي
    اينارو امتحان ميكنم، خبرشو ميدم
    -------------------------------------------
    خوب اينا يه برنامه & ترفندي رو ياد ميدن ، كنارش روشه كنسل كردنشم بگن چي ميشه؟؟؟

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

ریسورس تو مموری کارته. با فایل منیجر خود گوشی دیده نمیشه. با برنامه هایی مثل explore دیده میشه. حتی اگه به pc ببندین هم دیده میشه. مخصوصا تو حالت mass storage.
    شما پوشه رو پیدا نمیکنین؟ پس فونتها رو کجا گذاشتین؟
    وقتي به pc وصل ميكنم مي بينم، فونتهارو هم مي بينم،‌ولي نمي تونم پاكشون كنم!
    حالا الان باز امتحان ميكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •