من موفق شدم با این روش مولتی بازی کنمدست شما درد نکنه
ولی پینگم چون بالاس تا میام یکیو پیدا کنم کشته میشم ! پینگم اکثراً بالای 300 هست !!!!
کسی یه راهی نداره به ما بگه اینو کاهش بدیم ؟ سرعتم خوبه ها فقط پینگم بالاس
من موفق شدم با این روش مولتی بازی کنمدست شما درد نکنه
ولی پینگم چون بالاس تا میام یکیو پیدا کنم کشته میشم ! پینگم اکثراً بالای 300 هست !!!!
کسی یه راهی نداره به ما بگه اینو کاهش بدیم ؟ سرعتم خوبه ها فقط پینگم بالاس
شما باید به سرور های ایرانی وصل بشی برای این کار هم کافیه من رو در یاهو یا xfire Add کنی تا من به شما IP های ایرانی رو بدم
Xf=Sima6600
Yahoo=Sima_d900
xfire رو ندارم همین یاهو رو اد کنم کافیه ؟
تو که جواب نمیدی تو یاهو !!
بابا یکی به دادم برسه ! پینگ از چهارصدم رد کرده اینطوری که دیگه نمیشه بازی کردبقیه پینگشون زیر 50 !![]()
بابا یکی به دادم برسه ! پینگ از چهارصدم رد کرده اینطوری که دیگه نمیشه بازی کردبقیه پینگشون زیر 50 !![]()
1. سرعتت چنده ؟
2. یه سری برنامه ها رو باید بزاری توی فایر وال آنتی ویروست تا اجازه دستیابی به اینترنت نداشته باشند.
3.آپ دیت آنتی ویروست رو به حالت غیر فعال بزار تا هی نخواد خوش رو چک کنه و از اینترنت استفاده کنه.آپدیت ویندوز و برنامه های دیگه رو هم به همین حالت بزار........
4.قبل از بازی یه بار اینترنت رو دیسکانکت کن و بعدش دوباره کانکت شو و سریع برو تو بازی.
5.اگه همه اینها جواب نداد وقتی رفتی توی بازی و دیدی پینگت خیلی بالاسات توی بازی درخواست بده به Admin که host رو عوض کنه تا پینگ تو هم پایین بیاد..............برای من از این مشکلها زیاد پیش اومده و با این کارها تا حدودی رفع شده............ولی هیچ وقت پینگم به زیر 200 نیومد .همش بین 200 تا 350 در حال نواسانه..........
6. یه تماسی هم با اون جایی که ازش اینترنت می گیری بگیر و بگو که پینگت بالاست از این جا هم می تونی بفهمی که پینگت چقدره......
RUN..تایپ کن CMD .... بعدش تایپ کن ping 4.2.2.1 بعدش یه اینتر بزن هرچی پینگ بهت داد 100 تا بهش اضافه کنی میشه پینگ بازی ....اگه بیشتر از 180 باشه توی اینجا مشکل باید از خط باشه...........
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.........
سلام اف بزار وقتی جواب نمیدوم یعنی بد جور کار دارم.دارم برنامه انتی رو مینویسم بچه ها بیچارم کردن
.
بابا خدا خیرت بده من دیروز اینقد تو یاهو التماستو کردم لااقل یه کلام میگفتی بعداً یا آیپیو آف میذاشتی !
من سرعتم بد نیست سرعت دانلودم از 60 تا 130 در نوسانه تو بازیم مثلاً دویدن بقیه رو تیکه تیکه نشون نمیده و روونه ولی مشکل همون رسیدن دیر اصابت کردن تیرهام نسبت به بقیس قشنگ مشخصه اونا زودتر کاراشون انجام میشه من ایرانی تا حالا ندیدم تو بازی ! آخر بازی بیشترشون پینگ مناسب از 300 به پایین دارن فقط من 300 به بالام
ضمناً این فرمان پینگ رو انجام دادم نتیجش شد 319 ! خیلی زیاده یعنی به قول تو ایراد از خطمه ؟ اگر برای اتصال تلفن یه میکروفیلتر بگذارم بهتر میشه ؟
به هرحال ممنون از راهنماییت کاش پشتیبانای دهاتی آی اس پی ما هم مثل تو راهنمایی میکردن !!
ویرایش : یه چیزیو که هر بار اومدم یادم رفت بگم خیلیم مهمه اینه که هر بار تا حالا بازی کردم برای پیدا کردن پلایرها یه چیزی حدود 5 دقیقه و گاهی تا 15 دقیقه طول میکشه شما هم اینطوری هستید ؟ مشکل خاصیه یا کلاً سیستم بازی این شکلیه ؟
Last edited by dashmojtaba; 20-10-2010 at 16:00.
حالا یه مشکل جدید دیگه پیش اومد
نمیتونم بازی یه نفرشو انجام بدم ارور میده ! اینو چیکار کنم ؟!
این دیر پیدا کردن ها به اون خاطره که پینگت بالاست و گرنه برای من حد اکثر 2 دقیقه با سرعت و 128 و پینگ 200 الی 300 !!!!!!!!!!!! یعنی توی بازی همون 2 خط یا نهایتا دیگه 3 خط .........ویرایش : یه چیزیو که هر بار اومدم یادم رفت بگم خیلیم مهمه اینه که هر بار تا حالا بازی کردم برای پیدا کردن پلایرها یه چیزی حدود 5 دقیقه و گاهی تا 15 دقیقه طول میکشه شما هم اینطوری هستید ؟ مشکل خاصیه یا کلاً سیستم بازی این شکلیه ؟
توی این حالت یه نفره رو فکر کنم دیگه باید قیدش رو زد ............من که تابحال کرکی ندیم که هم بشه باهاش آنلاین بازی هم و هم مود تک نفره رو...........باید یکیشون رو انتخاب بکنی......حالا یه مشکل جدید دیگه پیش اومد
نمیتونم بازی یه نفرشو انجام بدم ارور میده ! اینو چیکار کنم ؟!
سلام .
دوستان جائی رو نمیشناسین که CD Key بازی رو بفروشه ؟
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)