تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 290 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من موفق شدم با این روش مولتی بازی کنم دست شما درد نکنه
    ولی پینگم چون بالاس تا میام یکیو پیدا کنم کشته میشم ! پینگم اکثراً بالای 300 هست !!!!
    کسی یه راهی نداره به ما بگه اینو کاهش بدیم ؟ سرعتم خوبه ها فقط پینگم بالاس

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من موفق شدم با این روش مولتی بازی کنم دست شما درد نکنه
    ولی پینگم چون بالاس تا میام یکیو پیدا کنم کشته میشم ! پینگم اکثراً بالای 300 هست !!!!
    کسی یه راهی نداره به ما بگه اینو کاهش بدیم ؟ سرعتم خوبه ها فقط پینگم بالاس
    شما باید به سرور های ایرانی وصل بشی برای این کار هم کافیه من رو در یاهو یا xfire Add کنی تا من به شما IP های ایرانی رو بدم
    Xf=Sima6600
    Yahoo=Sima_d900

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما باید به سرور های ایرانی وصل بشی برای این کار هم کافیه من رو در یاهو یا xfire Add کنی تا من به شما IP های ایرانی رو بدم
    Xf=Sima6600
    Yahoo=Sima_d900
    xfire رو ندارم همین یاهو رو اد کنم کافیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Xf=Sima6600
    Yahoo=Sima_d900
    تو که جواب نمیدی تو یاهو !!
    بابا یکی به دادم برسه ! پینگ از چهارصدم رد کرده اینطوری که دیگه نمیشه بازی کردبقیه پینگشون زیر 50 !

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بابا یکی به دادم برسه ! پینگ از چهارصدم رد کرده اینطوری که دیگه نمیشه بازی کردبقیه پینگشون زیر 50 !

1. سرعتت چنده ؟

2. یه سری برنامه ها رو باید بزاری توی فایر وال آنتی ویروست تا اجازه دستیابی به اینترنت نداشته باشند.

3.آپ دیت آنتی ویروست رو به حالت غیر فعال بزار تا هی نخواد خوش رو چک کنه و از اینترنت استفاده کنه.آپدیت ویندوز و برنامه های دیگه رو هم به همین حالت بزار........

4.قبل از بازی یه بار اینترنت رو دیسکانکت کن و بعدش دوباره کانکت شو و سریع برو تو بازی.

5.اگه همه اینها جواب نداد وقتی رفتی توی بازی و دیدی پینگت خیلی بالاسات توی بازی درخواست بده به Admin که host رو عوض کنه تا پینگ تو هم پایین بیاد..............برای من از این مشکلها زیاد پیش اومده و با این کارها تا حدودی رفع شده............ولی هیچ وقت پینگم به زیر 200 نیومد .همش بین 200 تا 350 در حال نواسانه..........

6. یه تماسی هم با اون جایی که ازش اینترنت می گیری بگیر و بگو که پینگت بالاست از این جا هم می تونی بفهمی که پینگت چقدره......
    RUN..تایپ کن CMD .... بعدش تایپ کن ping 4.2.2.1 بعدش یه اینتر بزن هرچی پینگ بهت داد 100 تا بهش اضافه کنی میشه پینگ بازی ....اگه بیشتر از 180 باشه توی اینجا مشکل باید از خط باشه...........

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.........

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو که جواب نمیدی تو یاهو !!
    سلام اف بزار وقتی جواب نمیدوم یعنی بد جور کار دارم .دارم برنامه انتی رو مینویسم بچه ها بیچارم کردن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام اف بزار وقتی جواب نمیدوم یعنی بد جور کار دارم .دارم برنامه انتی رو مینویسم بچه ها بیچارم کردن.
    بابا خدا خیرت بده من دیروز اینقد تو یاهو التماستو کردم لااقل یه کلام میگفتی بعداً یا آیپیو آف میذاشتی !

1. سرعتت چنده ؟

2. یه سری برنامه ها رو باید بزاری توی فایر وال آنتی ویروست تا اجازه دستیابی به اینترنت نداشته باشند.

3.آپ دیت آنتی ویروست رو به حالت غیر فعال بزار تا هی نخواد خوش رو چک کنه و از اینترنت استفاده کنه.آپدیت ویندوز و برنامه های دیگه رو هم به همین حالت بزار........

4.قبل از بازی یه بار اینترنت رو دیسکانکت کن و بعدش دوباره کانکت شو و سریع برو تو بازی.

5.اگه همه اینها جواب نداد وقتی رفتی توی بازی و دیدی پینگت خیلی بالاسات توی بازی درخواست بده به Admin که host رو عوض کنه تا پینگ تو هم پایین بیاد..............برای من از این مشکلها زیاد پیش اومده و با این کارها تا حدودی رفع شده............ولی هیچ وقت پینگم به زیر 200 نیومد .همش بین 200 تا 350 در حال نواسانه..........

6. یه تماسی هم با اون جایی که ازش اینترنت می گیری بگیر و بگو که پینگت بالاست از این جا هم می تونی بفهمی که پینگت چقدره......
    RUN..تایپ کن CMD .... بعدش تایپ کن ping 4.2.2.1 بعدش یه اینتر بزن هرچی پینگ بهت داد 100 تا بهش اضافه کنی میشه پینگ بازی ....اگه بیشتر از 180 باشه توی اینجا مشکل باید از خط باشه...........

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.........
    من سرعتم بد نیست سرعت دانلودم از 60 تا 130 در نوسانه تو بازیم مثلاً دویدن بقیه رو تیکه تیکه نشون نمیده و روونه ولی مشکل همون رسیدن دیر اصابت کردن تیرهام نسبت به بقیس قشنگ مشخصه اونا زودتر کاراشون انجام میشه من ایرانی تا حالا ندیدم تو بازی ! آخر بازی بیشترشون پینگ مناسب از 300 به پایین دارن فقط من 300 به بالام
    ضمناً این فرمان پینگ رو انجام دادم نتیجش شد 319 ! خیلی زیاده یعنی به قول تو ایراد از خطمه ؟ اگر برای اتصال تلفن یه میکروفیلتر بگذارم بهتر میشه ؟
    به هرحال ممنون از راهنماییت کاش پشتیبانای دهاتی آی اس پی ما هم مثل تو راهنمایی میکردن !!
    ویرایش : یه چیزیو که هر بار اومدم یادم رفت بگم خیلیم مهمه اینه که هر بار تا حالا بازی کردم برای پیدا کردن پلایرها یه چیزی حدود 5 دقیقه و گاهی تا 15 دقیقه طول میکشه شما هم اینطوری هستید ؟ مشکل خاصیه یا کلاً سیستم بازی این شکلیه ؟
    Last edited by dashmojtaba; 20-10-2010 at 16:00.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا یه مشکل جدید دیگه پیش اومد
    نمیتونم بازی یه نفرشو انجام بدم ارور میده ! اینو چیکار کنم ؟!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ویرایش : یه چیزیو که هر بار اومدم یادم رفت بگم خیلیم مهمه اینه که هر بار تا حالا بازی کردم برای پیدا کردن پلایرها یه چیزی حدود 5 دقیقه و گاهی تا 15 دقیقه طول میکشه شما هم اینطوری هستید ؟ مشکل خاصیه یا کلاً سیستم بازی این شکلیه ؟
    این دیر پیدا کردن ها به اون خاطره که پینگت بالاست و گرنه برای من حد اکثر 2 دقیقه با سرعت و 128 و پینگ 200 الی 300 !!!!!!!!!!!! یعنی توی بازی همون 2 خط یا نهایتا دیگه 3 خط .........
    حالا یه مشکل جدید دیگه پیش اومد
    نمیتونم بازی یه نفرشو انجام بدم ارور میده ! اینو چیکار کنم ؟!
    توی این حالت یه نفره رو فکر کنم دیگه باید قیدش رو زد ............من که تابحال کرکی ندیم که هم بشه باهاش آنلاین بازی هم و هم مود تک نفره رو...........باید یکیشون رو انتخاب بکنی......

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان جائی رو نمیشناسین که CD Key بازی رو بفروشه ؟

مخلصیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •