آرهه با midimi كار كردم واسه آههنگاي خارجي يدونه هست
ولي ايروني كار نميكنه!!!
دررد ديكشنري:
شما هيچ ديكشنري فارسي به اينگليش خوب سراغ نداري؟!
آرهه با midimi كار كردم واسه آههنگاي خارجي يدونه هست
ولي ايروني كار نميكنه!!!
دررد ديكشنري:
شما هيچ ديكشنري فارسي به اينگليش خوب سراغ نداري؟!
اگه منظورت اهنگم روي رام بوده كه فكر نكنم بشه پيداش كرد،
ولي حالا اگه من پيداش كردم همه اهنگ هاي روي رام رو واست اپ ميكنم!
به فروم اي ارتي سي اي بخش نرم افزارهاي مهندسي سر زدي؟
يه نرم افزار shortcad داشت مشابه اتوكد كه خودم دان كردم.
ببين شايد چثز بدرد بخوري واست پيدا بشه.
سلام
همون لينگوسافت فارسي به انليسي هم داره درحقيقت با انگليسي به فارسيش يه نرم افزاره. مشكل عمده ااين نرم افزار كيبورد كوچيكش هست.
ديكشنري slovoed هم هست كه فارسي به انگليسي و برعكس رو هم داره و با كيبوردهاي استاندارد مثل فينگر و spb راحت كار مي كنه.
چون زياد فارسي به انگليسي كار نكردم دقيقا نميدونم كدوم بهتره ولي عربي به انگليسي و برعكس رو كه بيشتر ااستفاذه مي كتم slovoed در مجموع نتايج بهتري ميده.
خوش باشي
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=85710&d=1194125286"]SmartTennis_v1.1 {M.T}.zip
بعد یه سری بازی جار اینم یه بازی تنیس روی میزEXE
تست نشده است
بازی پینگ پنگ (Smart Tennis) :![]()
Last edited by ali_net1376; 22-11-2010 at 06:27.
یه فوتبال زیبا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه خواهش کنم هر بازی که گیر میاری رو برنداری براش پست بزنی!
آخه این بازی رو که خودت هم رقبت نمیکنی نصب کنی برا چی براش پست میزنی؟!![]()
Last edited by manmikrobam; 22-11-2010 at 10:08.
دو صفحه پیش Longman رو گذاشتم عزیز ! گمون نمیکنم از لانگمن دیکشنری بهتر داشته باشیم...البته انگلیسی به انگلیسیه !
بین نرم افزارهای دیکشنری برای PPC من خیلی ها رو امتحان کردم ، SlovoED از همه بهتره : فارسی به انگلیسی - انگلیسی به فارسی - انگلیسی به انگلیسی - تلفظ - فلش کارت و ...
تو همین تاپیک هم لینک دانلودش گذاشته شده
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
ممنون از توجه ات...سر زدم اما نرم افزار مهندسی برق نداره!بیشتر ماشین حساب و این چیزها...یکی دو تا برنامه هم برای مهندسی مکانیک داشت ! اما از برق خبری نبود
Last edited by manmikrobam; 22-11-2010 at 10:13.
اگه میشه یه لینکی بزاریدمیتونی نسخه فریم ویر گوشی رو اما آپ دیت کنی
توضیحات آپ دیت فریم ویر در همین تاپیک داده شده،سرچ کن
به نظر من اگه یه تاپیک جداگانه واسه بازی ها درست کنی بهتره بعد کل بازی امنیا همه بزارن اونجااگر استقبال شد اپ کردن این سری بازی ها رو ادامه میدم
دوستان اگر تازه گوشی رو خریدید ضرری نمیکنین اگر 50 -100 تا پست اول تاپیک رو بخونین !
لینک فریم ویر و توضیحات و غیره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)