برای تایپ فارسی از کجا باید دانلود کنم؟
والا من گوشيم X6-00 هست و راهنماي صوتي رو هم ساپورت مي كنه و اصلا از اول روي گوشي بود ... فارسي هم بود... يه خانومه با صداي نخراشيده البته!! مدل بدون 00 رو نمي دونم.
Last edited by ghafari88; 09-10-2010 at 09:24. دليل: ايراد تايپي
فکر کنم اون کد ها مربوط به بازار هدف باشه! مثلا اروپا X6-00 ،امریکا X6-01 ،اسیا X6-02 و...
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
متوجه نشدم، چیرو میخوای دانلود کنی؟
دوستاي گلي كه از اين گوشي استفاده كردن لطفا جواب بدن:
به نظرتون عمر مفيد اين گوشي چندساله و مي تونه تا دو-سه سال خوب جواب بده و آدم رو راضي نگه داره؟
نظر شخصی خودم:
نه!!!
یعنی هیچ کدوم از S60v5 های نوکیا این توانایی رو ندارند!
دوستاي عزيز يه سئوال ديگه:
بين معايبي كه از ايكس شش گفتن، به نظر من و با توجه به انتظاراتي كه از يه گوشي دارم، ساپورت نكردن كارت حافظه جدي تر هست.
حالا اگه اين گوشي ويروسي بشه، راه حلش چيه؟ بايد چي كار كرد؟
عزیز گوشی های نوکیا رو میتونی مثل فلش مموری به کامپیوتر وصل کنی، حتی اگه خاموش باشه!(N95,N97,5800 رو تست کردم)
مباركه دوست عزيز.
البته مي گن تو اين هفته ارزون تر ميشه حالا دقيق نميدونم چه قدر و يا مطمئن نيستم ولي شايد يه كم ديگه هم صبر مي كرديم كمتر خرج مي كردين. به هر حال مبارك باشه.
Last edited by hamesterlibera; 09-10-2010 at 19:08. دليل: اشكال تايپي
یک سوال دارم از دوستانی که X6 دارم امروز رفتم بزرگمهر اصفهان X6 8G قیمت کنم گفتم محتویات کارتنش چیه
فروسنده گفت 8 گیگ جعبه کوچیک داریم : گوشی +باتری +شاررزز+ کابل USB+سی دی این هندفری اشغالی معمولی
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
من رفتم X6 قیمت کنم امروز شنبه 17/7 گفت 8گیگ 335 پنج شنبه بود330
عجباااچقدر گرون یعتی تفاوتش با 16 گیگ 10 تومنه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)