به جز بازی پک من که با شتاب سنج این گوشی سازگار بود.کسی بازی دیگه ای نداره؟لینک بازی چند صفحه قبل خرابه.اگه بازی بزارید منم چند تا عکس خوشگل براتون می زارم
به جز بازی پک من که با شتاب سنج این گوشی سازگار بود.کسی بازی دیگه ای نداره؟لینک بازی چند صفحه قبل خرابه.اگه بازی بزارید منم چند تا عکس خوشگل براتون می زارم
ببر نمایندگی ... بگو برات آپدیت کنن . بیشتر از این بهتره باهاش کاری نداشته باشی ..
من شنیدم که یه مرورگر (Browser) واسه این گوشی هست. Opera mini ولی خوب این صفحه اش یخورده ترکیبش فرق داره.
من تو سایت Mobile9 سرج کردم یه سری پیدا کردم ولی خوب همش مثل بقیه هست. برنامه ها مخصوص سامسونگ نیست!!
اینم یه مشکل کوچولو!![]()
آقا یه مشکل دیگه استار بازی ها و برنامه ها رو یه جا میریزه
ماله من خیلی شلوغ بازار شده
کسی راهی سراغ داره؟؟
آقا يك قضيه اي !!
براي من روي جعبه زده S5233A و طبق همين قضيه من آپديت S5233AJPIH3 رو دانلود كردم.
الآن كه دقت كردم وقتي روي Port search توي برنامه multiluder ميزنم مدل گوشي رو S5230 ميزنه !!
احتمال داره كه مدل گوشي من اين باشه و بايد دنبال چنين فريموري باشم ؟
با تشكر ...
در ضمن من کد خاموش کردن sim رو هم نزدم !
من S5233AJPIK3 رو هم دانلود کردم، امتحان می کنم ببینم چی میشه !
Last edited by mohammad110; 16-02-2010 at 08:09.
بله ! یه مرورگر هست ! منم نصب کردم ! فول اسکرین نشون میده ! لمسی هم هستش ! بدون قی*لتر هم هست .
متاسفانه چون چند تا اپرا دانلود کردم نمی دونم کدوم و نصب کردم . اگه پیدا کردم حتما آپلود می کنم !![]()
دوستان جواب منو هم بديد. گناه دارم![]()
آقا دوست داری ما رو عذاب بدی؟ خوب اگه داری بگو ما هم از خیر و برکتش استفاده کنیم به جون شما دعا کنیم!!!
کلا اپرا این خوبی رو داره. من با Browser خود گوشی نمیتونم کار کنم و یک بار هم نتونستم سایت باز کنم! فقط گوگل!![]()
غير اورجينالش حدود 3-4 تومنه
2 تا سوال دارم
1-تو گوشييه من در کنار بيشتر فايلها يه آيکون کوچيک بلوتوث هستش. اين يعني چي؟
2-توي ماي فايلز بالاي صفحه سمت چپ دو تا شاسي هستش که طريقه نمايش فايلها رو تغيير ميده. List و Title. ولي وقتي ميزارمش روي تايتل اگه از ماي فايلز بيام بيرون وقتي دوباره برگردم همه دوباره ليست ميشه. چطوري ميشه ثابتش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)