سلام آقا سعید
من امروز GC_JD3_23563_Lite رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر راحت باشه
ممنون...![]()
سلام آقا سعید
من امروز GC_JD3_23563_Lite رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر راحت باشه
ممنون...![]()
دیدی گفتم. فقط یه سری تنضیمات باید انجام بدی . مثلا اگه گوشیتون دمر بخوابونی رو زمین . هیچ صدای زنگی ازش در نمیاد . برو قسمت setting.... general setting......Etiquette تیک رو بردار.
سیعد آقا شما ایکن های آفونی که دارید رو میشه واسه ما هم بذارید ممنون
شما از کدوم موزیک پلیر استفاده میکنید؟
من یه موزیک پلیر میخوام که رقص نور و اکولایزر داشته باشه.
Last edited by HADI roni; 03-06-2010 at 13:05.
Sbp shell رو پاک کردم بهتر شد وضعیت . اما هر کاری میکنم این Touch Flo پاک نمیشه !! حتی با Disable کردن !
یه مشکل دیگه هم جدیدن دارم !! هیچ فایل .Avi اجرا نمیشه !!! با Touch Player تست میکنم اصلا بدون ارور Play نمشین ! اما Windows Media Player میگه Source Filter پیدا نشد ! Core Player اما اجرا میکنه که اونم AC3 رو نمیخونه ! من عاشق این Touch Player بودم با اینکه بعضی وقتا ارور Low Memory میداد .
با Hard Reset درست میشه ایا ؟
رام من الان JA1 هست . یکم سنگینه فکر کنم. از اول که خریدم بود . Windows 6.5 . اما میترسم این رام های جدید به باحالی این رام خودم نباشه ! نظر شما چیه عوض کنم ؟
سعید چرا با من این کار رو میکنی من قلبم ضعیفه یه دفه سکته رو میزنم میفتم رو دستتون
من امروز رفتم کافی نت اون رم عربی که گفتید ماکروتل میریزه رو دانلود کردم ولی وقتی خواستم با rar باز کنم اختار می داد دوباره رفتم دانلود کردم دوباره اختار میده پارت 3 و 5 خرابه
اگه میشه یه جای دیگه آپ کن فقط رپیدشر و mediafire. نباشه چون رپیدشر یک ماهی هست خرابه و اون یکی هم زیاد با من خوب نیست
اگه میشه تو 4shared 2shared واسم آپ کن ممنون
اگه میشه امشب بذار تا فردا که وقت دارم بیام بگیرم
سلام
یه رام سبک و با اینترفیس قشنگ چی سراغ دارین؟؟
سلام سعید جان
بلاخره من بی خیال گارانتی شدمو راممو عوض کردم و همین رامی که تو آپ کردی رو نصب کردم
ولی یه چند تا مشکل دارم
1. وقتی گوشی رو به صورت افقی میگری tuchش عمل نمی کنه مثل هنگام نوشتن پیامک
2. وقتی aldurazy arabic نصب میکنم نرمافزار های دیگه نصب نمیشن باید aldurazy arabic حذف کنم بعد اونارو نصب کنم
3. بعضی از برنامه ها مثلا messaging اجرا نمیشن و من برای خوندن sms باید از قسمت tex وارد شم
فعلا همین مشکلات هست حالا ببینم در آینده مشکل جدیدی دارم مزاحمت بشم یا نه
پیشاپیش از راهنماییتم ممنون
Last edited by seven007; 04-06-2010 at 11:32.
سلام
بچه ها امروز صبح داشتم سکته میکردم حالا چراشو بهتون میگم
جریان ازاین قرار بود که صبح گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و میخواستم یه سری چیز توش بریزم بدش کامپیوترusb گوشی رو نشناخت و usb رو از گوشی جدا کردم دیدم تو my storang نیست و ظرفیت 00.00 هستگفتم دیگه تمومه رامم که خودم عوض کرده بودم گارانتیشم پریده بود در ناامیدی کامل گوشی رو روشن خاموش ردم بدش دیدم مموری برگشته
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)