هه هه هه...! چه معلم شوتی!!
چی توز طلایی دونه ای 50 تمون بوده اون زمان؟؟![]()
--
--
هه هه هه...! چه معلم شوتی!!
چی توز طلایی دونه ای 50 تمون بوده اون زمان؟؟![]()
یه شب عموم گفت بیا خونمون بخواب تا شب بزاریم یه DVD تصویری رایت بشه چون خیلی طول میکشید.
خلاصه شب رفتیم و یک ساعت ADD کردیم و عموم هم یک DVD-RW داد چون DVD خام نداشت. من هم گذاشتم تو درایو و گفتیم میزاریم شب شروع شه و صبح هم برمیداریم چون خیلی خیلی طول میکشید رایت بشه. (بچه میدونن چی میگم چون رایت DVD با Nero Vision یعنی از اینجا تا تهران پیاده بریم.) خلاصه من کلید Burn رو زدم و مانیتور رو خاموش کردم و دیگه رفتیم پی کارمون و خوابیدیم.
صبح که شد پا شدم دیدم عموم هم پا شده و رفتیم مانیتور رو روشن کردیم.
یهو دیدم یه پیام دو قسمتی وسط صفحه اس. عموم خوشحال شد که رایت شده ولی من فقط سرخ شدم.
چون DVD توش پر بوده و قبل از رایت باید Erase میشده!!!
حلا میخوای فرقونم باشی حرفی نیس(ما کوچکتیم)ولی چرا داش؟ من ابجی جونتم
![]()
ببخشید اشتباه چاپی شد
شما را هم به جمع آبجی هامون تو پی سی اضافه کردیم![]()
خوش اومدین![]()
![]()
می سی داداشی جوونم
خیلی باحالی
راستی چرا سوتی نمینویسی حال کنیم؟؟؟؟؟؟؟/
![]()
![]()
![]()
سوتی جدید :
پارسال اقا رفتیم اردو لاهیجان از کلاس ما (الکترونیک ) چون بچه های مودب (استعاره از چاپلوس ) و با نظم ( استعاره از دو رو ) داشتیم تقریبا همه از کلاس ما بودن
بعد کلی جنگولک بازی تو اتوبوس رسیدیم به لاهیجان بالاخره
پیاده شدیم تا ناظم به خودش بیاد ما جیم شدیم رفتیم بالای شیطان کوه
بعد کلی عکس و گردش و پیاده روی و خرید و این چیزا یه دفعه احساس گرسنگی مفرد بهمون دست داد
همگی عین گله فیلها سرازیر شدیم پایین و رفتیم می نی بوس را باز کردیم ناهار را کشیدیم بیرون و کل کلاس هر چی اورده بودیم ریختیم وسط و دسته جمعی خوردیم جاتون خالی![]()
بعد اینکه اصطلاحا کف گیرها خورد ته دیگه همه یه طرف ولو شدیم
تازه اون موقع دیدیم بله ناظم و معاون و چهار پنج نفر دیگه مسوولای مدرسه اومدن و گفتن بچه ها خب ناهاراتونو بیارین بخوریم
ما رو میگینو اونا رو میگین
بنده خدا ها ناهار نیاورده بودن به امید ما
برگشتنی هم دوستم قلک را انداختیم کف می نی بوس و همه پریدیم روش به شیوه دعوا بره ره ای![]()
Last edited by dizgah; 21-01-2008 at 11:53.
بالاخره اتوبوس بود یا مینی بوس؟؟؟![]()
پس شهر ما بهتون خوش گذشت
ماله کجای لاهیجانید؟؟؟
عزیز دل اشتباه چاپی بود
شما خودت هیچ وقت استباه نمی کنی؟
اموزش و پرورش شهرستان ما فقط می نی بوس قرازه داره
بله بسی حال نمودیم (البته شمال ندیده نیستیم جمعا با لاهیجان دو سه ساعت فاصله داریم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)