تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 261 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

يك سوال ساده و مشخص . ايا دستگاه زير با اپديت شدن ميتونه زيرنويس‎ ‎فارسي ساب و اس ار تي رو به شكل كاملا مناسب پخش كنه.
    WD Elements Play 2TB Multimedia Drive
    ايا كسي قبلا تجربه كاركردن با اين دستگاه رو داشته? من نيازي به شبكه يا اينترنت ندارم ايا به نظرتون اين دستگاه ميتونه نيازهاي منو به طور كامل واسه ذخيره و ديدن فيلمهاي اچ دي و دايويكس و ام كا وي با زيرنويس فارسي تامين كنه.( با بلوري سروكاري ندارم) در كل ايا به اين دستگاه به جز نداشتن امكانات شبكه چه انتقاد ديگري ميشود وارد كرد.

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

doste aziz shoma az too setting sedaro ro stereo bezar
    نه دوست عزیز ، با این کار ها هم درست نشد . من حتی خروجی optic رو هم تست کردم ولی جواب نداد .
    فکر کنم مربوط به چیپ دستگاه بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    mashhad moghaddas

پيش فرض

سلام میشه آموزش این نرم افزار رو بزارین یا حداقل راهنمایی کنین
    ممنونمیشم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام. یه نکته در مورد تماشای فیلم با زیرنویس های خارجی (external) بگم. نمیدونم قبلاً تو این تاپیک گفته شده یا نه، اما من خودم تازه متوجه شدم.

همونطور که میدونید برای تماشای زیرنویس خارجی، باید اون رو همنام با نام فیلم کرد. مثلاً اینطوری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما با این روش فقط میشه یک زیرنویس خارجی داشت. در حالی که امکان استفاده از چند زیرنویس خارجی هم وجود داره. در مورد حداکثر تعداد مجاز هیچ اطلاعی ندارم. اما قطعاً اونقدری هست که نیازها رو بر طرف کنه.

کافیه نام زیرنویس ها رو به این شکل قرار بدید (از راست به چپ بخونید)؛

نام فایل فیلم (بدون اکستنشن) + یک کاراکتر آزاد مجاز + یک عبارت آزاد + کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس

نام فایل فیلم: این که مشخصه.

کاراکتر آزاد مجاز: یک کاراکتر دلخواه (که البته استفاده ازش تو اسم فایل مجاز باشه). معمولاً نقطه استفاده میشه.

عبارت آزاد: هر چیزی میتونه باشه و با هر طولی. البته بازم باید کاراکترهاش مجاز باشن و طول کل اسم فایل از حد مجاز بیشتر نشه. (مثلاً در سیستم فایل NTFS، طول مجاز اسم فایل 256 کاراکتره.)

از این عبارت آزاد باید برای مشخص کردن زبان زیرنویس استفاده کرد، و همینطور نوع زیرنویس (مثلاً زیرنویس مخصوص ناشنوایان و کم شنوایان). من به جای این عبارت از کد مخفف زیان انگلیسی (EN) استفاده کردم و کد رو شناخت و در منو English درج کرد. اما کد FA رو که اونم متعلق به کدهای ISO 639-1 هست، نشناخت و به همون صورت FA نوشت. کدهای ISO 639-2 و ISO 639-3 رو هم تشخیص نداد. میتونید Persian رو به شکل کامل درج کنید، چون بازم میگم این قسمت محدودیت طول نداره.

کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس: اینم مشخصه.

و حالا یک مثال:

کد:
    تموم زیرنویس های مثال بالا توسط دستگاه لود میشن و میتونید فیلم رو باهاشون تماشا کنید.

5. 10 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم فایل های کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه با این دستگاه به اشتراک بذارم؟
    ممنون
    Last edited by payamovie; 26-11-2011 at 21:06.

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم سلام:
    دوستان من هنوز جواب این سئوالم رو نگرفتم میشه راهنمایی کنید:
    دستگاه من ایمیج رو نمیشناسه میشه بفرمائید چه کار باید انجام بدم؟ (ایمیجهام رو عموما" با نرو گرفتم و فایلهای تصویری شو و فیلم و... هستند با فرمتهای متفاوت (VCDو DVD و ..)

ممنونم
    رضا

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باز هم سلام:
    دوستان من هنوز جواب این سئوالم رو نگرفتم میشه راهنمایی کنید:
    دستگاه من ایمیج رو نمیشناسه میشه بفرمائید چه کار باید انجام بدم؟ (ایمیجهام رو عموما" با نرو گرفتم و فایلهای تصویری شو و فیلم و... هستند با فرمتهای متفاوت (VCDو DVD و ..)

ممنونم
    رضا
    فرمت ايميج ها nrg هست يا iso ؟ بايد iso باشه

9. این کاربر از kautuver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام. یه نکته در مورد تماشای فیلم با زیرنویس های خارجی (external) بگم. نمیدونم قبلاً تو این تاپیک گفته شده یا نه، اما من خودم تازه متوجه شدم.

همونطور که میدونید برای تماشای زیرنویس خارجی، باید اون رو همنام با نام فیلم کرد. مثلاً اینطوری:

کد:
    اما با این روش فقط میشه یک زیرنویس خارجی داشت. در حالی که امکان استفاده از چند زیرنویس خارجی هم وجود داره. در مورد حداکثر تعداد مجاز هیچ اطلاعی ندارم. اما قطعاً اونقدری هست که نیازها رو بر طرف کنه.

کافیه نام زیرنویس ها رو به این شکل قرار بدید (از راست به چپ بخونید)؛

نام فایل فیلم (بدون اکستنشن) + یک کاراکتر آزاد مجاز + یک عبارت آزاد + کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس

نام فایل فیلم: این که مشخصه.

کاراکتر آزاد مجاز: یک کاراکتر دلخواه (که البته استفاده ازش تو اسم فایل مجاز باشه). معمولاً نقطه استفاده میشه.

عبارت آزاد: هر چیزی میتونه باشه و با هر طولی. البته بازم باید کاراکترهاش مجاز باشن و طول کل اسم فایل از حد مجاز بیشتر نشه. (مثلاً در سیستم فایل NTFS، طول مجاز اسم فایل 256 کاراکتره.)

از این عبارت آزاد باید برای مشخص کردن زبان زیرنویس استفاده کرد، و همینطور نوع زیرنویس (مثلاً زیرنویس مخصوص ناشنوایان و کم شنوایان). من به جای این عبارت از کد مخفف زیان انگلیسی (EN) استفاده کردم و کد رو شناخت و در منو English درج کرد. اما کد FA رو که اونم متعلق به کدهای ISO 639-1 هست، نشناخت و به همون صورت FA نوشت. کدهای ISO 639-2 و ISO 639-3 رو هم تشخیص نداد. میتونید Persian رو به شکل کامل درج کنید، چون بازم میگم این قسمت محدودیت طول نداره.

کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس: اینم مشخصه.

و حالا یک مثال:

کد:
    تموم زیرنویس های مثال بالا توسط دستگاه لود میشن و میتونید فیلم رو باهاشون تماشا کنید.

دوست عزیز ممنون عالی بود. فقط یه سئوال آیا نمیشه چند تا زیرنویس رو با هم لود کرد؟ (منظورم اینه که دستگاه زیرنویس فارسی و انگلیسی رو با هم نشون بده؟)
    ممنون

---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

فرمت ايميج ها nrg هست يا iso ؟ بايد iso باشه
    باید ببینم . متاسفانه در حال حاضر فایلها در دسترسم نیست. یعنی شما میفرمائید حتما" باید Iso باشه؟ ضمنا" نمیشه فرمت nrg رو به Iso تبدیل کرد؟ (اگه nrg بود باید دوباره ایمیج Iso بگیرم؟)
    ممنونم

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من فقط پسوند فايل رو به iso تغيير دادم مشکل حل شد

12. 2 کاربر از kautuver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من فكر ميكردم كه دي وي دي پلير هاي سوني اكثر پسوندها رو اجرا ميكنند ولي ديدم نه و Mkv رو اجرا نميكنه من سامسونگ دارم اصلا پسوندهاي Avi , mpeg , wmv رو هم اجرا نميكنه فقط بعضي فايل هاي avi , mpeg رو اجرا ميكنه.
    الان اين مالتي مديا تمام پسوندها رو اجرا ميكنه پسوندهايي كه به صورت فيلم از اينترنت دانلود ميكنيم كه اكثرا Mkv هستند و بعضي rmb كه با real player پخش ميشه.
    در ضمن براي اجراي دي وي دي ميشه دي وي دي رايتر اكسترنال بهش وصل كرد؟؟؟ كه ديگه دستگاه دي وي دي نخريم؟؟؟؟؟
    اين مالتي مديا 3D رو هم اجرا ميكنه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •