اقا این Search ویندوز کجاست و چه جوری کار میکنه
اقا این Search ویندوز کجاست و چه جوری کار میکنه
من از windows 7 استفاده می کنم برام یه مشکلی پیش اومده وقتی می خوام از word 2007 استفاده کنم زمانی که یه جمله می نویسم همه چیز رو برعکس می نویسه مثلا
من حالم خوبه
خوبه حالم من
راهنمایی؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدید چون خیلی به Wrod نیاز دارم
عزیز کور که نیستیم با همون اندازه استاندارد بنویسی میبینیم! با این کارتون نظم تایپیک هم میزنید به هم!
قسمت Search ویندوز 7 در هر فایلی که باز میکنی در قسمت بالا کنار AdressBar قرار داره که روش هم نوشته Search co...
یعنی انقد سخت بود سوالم ؟! تو رو خدا کمک کنید ....![]()
میشه بپرسم به چه دردتون میخوره؟!
مگه وقتی 64Bit رو میریزی رو درایورت, 32Bit میپره؟! شما که هردوشونو رو یه درایو نصب نمیکنی؟
کار اشتباهیه! توصیه میکنم انجام ندی. البته اگه خیلی اصرار داری میتونی توی سونی که داری نصب رو شروع کنی و در مرحله ای که گزینه های U[grade و Custom هست Custom رو انتخاب و تو یه درایو دیگه سون 64 رو نصب کنی. قبل از همه اینها اون درایو رو تو سون فرمت کن. NTFS
منم چیزی پیدا نکردم که کار بکنه. فکر میکنم اپل ساپورتی نداده.
این ورژن رو تست کن:
Quicktime alternative 2.8
به اینترنت وصل شو و و تیک ...Don't show رو بزار و روی ...Check for بزن.
مشکل از یکی از درایور هایی هست که برای یکی از سخت افزار ها یا بطور مجازی نصب شده که با سون سازگار نیست. چیز مهمی نیست فعلا. اما وقتی متوجه شدی کدوم دستگاه که به کامپیوتر وصل هست کار نمیکنه، درایور سونشو پیدا کن و بنصب.
ممنون از راهنماییتون .
فقط نگفتین چرا توصیه نمی کنید64 بیت بریزم ؟
یه چیز دیگه : از تو سون 32 نمیتونم 64 رو نصب کنم باید حتما بوت بشه ..... من میترسم با بوت نصبش کنم ویندوز سون 32 مو نتونم انتخاب کنم ...
کسی نگفت که 64بیتی نزن!
شما اختیارتون دست خودتونه, ولی اگه رمت از 4 با بالا باشه توصیه میشه چون فعلا 32 بیتی رو بورسه, یعنی تقریبا همه نرم افزارها رو 32بیتی میخوره ولی ولی بعضی ها با 64بیت مشکل دارن.
شما هر مدلی که خواستی نصب کن.
تفاوت عمده 64Bit با 32Bit در اینه=> (نظرات قبلی خودم کپی پیست کردم تا در انتخابت کمک کنم)
=>
)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
از همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!
4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !
بیشتر برنامه های 32 بيتی روی 64 بيتی اجرا ميشن اما برنامه های 64 بيتی رو 32 اجرا نميشن.
بعضی از برنامه ها (تعداد کمی از برنامه های 32 بيتی رو 64 مشکل دارند) ولی در کل همه اجرا ميشن.
من که تا حالا جز 32 مورد بيشتر بر نخوردم که برنامه يا بازی رو 64 بيتی مشکل داشته باشه، بازی های جديد که به هيچ عنوان مشکلی ندارند.
سرعت 64 بالاتر از32 مي باشد.
در کل انتخاب با خودتونه!
آقا تفاوت ويندوز 32 بيتي با 64 بيتي چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)