سلام
قسمت TBOGT مرحله رقصش رو چجوری پشت سر بزارم؟!
سلام
قسمت TBOGT مرحله رقصش رو چجوری پشت سر بزارم؟!
الان یادم نیست کدوم دکمه بود اما خودش بالای صحفه مینویسه چه کار کنید باید به موقع فرمانها رو اجرا کنید
دوستان این بازی رو هیچ سیستمی بالای 40 فریم اجرا نمیشه ؟! اصلا هر کار میکنم !! حداکثر تنظیمات و حداقل تنظیمات نهایت 10 فریم اختلاف پیدا میکنهارخین پچ این بازی رو میشه بزارید ؟! یه پچ نصب کردم اما هنوزم مشکل افت فریم شدید رو دارم !! سیستمم هم ضعیف نیست !!
+
خیلی بازی ناجور port شده
+
اخرین پچ این ورژنه ؟ ::: v. 1.1.2.0
+
از این جدید تر پچی نیومده ؟!
Last edited by SA.JJ.AD; 18-05-2011 at 16:34.
این بازی رو کنسول افت فریم داره ( اجرا از روی دیسک در کنسول xbox360 )
دیگه pc جای خود دارد !
پس این دوستانی که بازیو انجام دادن و تموم کردن چجوری بازی کردن ؟!!! خیلی افتضاحه فریم دهیش !!
حیف . واقعا تنها بازیه که خیلی دوست دارمن حداقل بالای 45 فریم اجرا بشه با تنظیمات متوسط
.
میگم یه روشی مودی چیزی نیست ؟!عقده ایفریم تو این بازی شدیم
![]()
کسی لینک نلود این بازی رو به صورت تست شده نداره؟
کلا بازی بد پورت شده و سیستم خیلی قوی و بالایی رو میطلبه آخرین پچ هم v1.1.2.0 هست اگر خواشتید بگید لینکش رو بذارم
من خودم بازی رو تونستم خیلی عالی بازی کنم ولی با سیستم خیلی قوی
و نباید توقع بازی روون داشت از این نسخه
امید جان میشه مشخصات سیستم قوی خودتو بگی ؟!
+
پ.ن :
به یه نکته که پی بردم اینه که !! از حداکثر قدرت کارت گرافیک استفاده نمیشه برا من !!داخل بازی های دیگه مثلا بعد از 1 ساعت بازی کردن دما میشه 72 !! اما تو این بازی حداکثر تا 60 رسید !!
با تنظیمات نرمال !! بین 25 تا 35 فریم میگیرم !!
با کمترین تنظیمات 30 تا 40 و حداکثر تنظیمات 20 تا 30
میبینید تفاوت ها چقد مسخره هست ؟! کلآ بازی یه چیزش میشه !!
![]()
سیستم من
CPU:AMD X4 640 3.00GHz
VGA:3gig (1gig+2gig)
RAM:6gig
POWER:785
زیاد روی بازی حساب نکن که بتونی خیلی خوب و روون بازی کنی چون خیلی بد پورت شده بازی
خیلی شانس آوردی که روی 60 بوده دما برای بیشترا 80 تا 100 میشه که بازی لگ میزنه یا سیستم خاموش میشه![]()
کلا بازی با بالاترین تنظیمات هم نهایتا تا 800 مگ از حافظه استفاده میکنه
+
یعنی چی 1+2 امید جان ؟مدل کارتت چیه ؟!
+
پس cpu ت چون 4 هسته ایه تونستی بهتر اجرا کنی !! این بازی هم که متاسفانه سرتا پا cpu خوره![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 18-05-2011 at 22:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)