کرک بازی شما چی هست ؟ ... اکس فایر رو هم حتما باید بسته باشه ... و در پوشه درایور که تو دی وی دی بازی هست باید دایرکت اکس رو نصب کنی.
کرک بازی شما چی هست ؟ ... اکس فایر رو هم حتما باید بسته باشه ... و در پوشه درایور که تو دی وی دی بازی هست باید دایرکت اکس رو نصب کنی.
ه چون نسخه ی پنج بازی تفاوت زیادی با این نسخه داره
و فکر کنم کمتر کسی باشه که از این نسخه خوشش نیاد
ببینم مرحله اولش که مثلا مو ج گرفتت....کدوم مرحله هست نشون میده اون سکانسیو که تو قسمت 4 اخرین مرحله فرماندت مرد الان زندس؟؟؟
بازی فوق العادست
جدا از گرافیک عالی در texture ها lighting effect عالی داره
مرحله برفش عالی بود
بازی لذت بخش هست به خصوص اگه یک mouse با 10 دکمه داشته باشی که همه چیز رو روی mouse بچینی
من با بالاترین جزییات و 4x aa دارم بازی میکنم حدودا 65 فریم دارم
مرحله no russian رو هم بازی کردم
اون اهسته راه رفتنش خیلی میره رو مخ
و کلا مشخص هست که نمیخواد تو زدوتر از بقیه بری جلو اونها اکثر ادمها رو میکشن
اخرشم که زدن خودم رو کشتن
سلام
منم دو روزه بازی رو تموم کردم
مشکل ارور بین لودینگ با پچ بویز تیم درست شد
یکی از دوستان گفته بود این پچ رو سون مشکل داره ولی من رو سون هم بازی کردم(الانم نصبه)
بازی خیلی قشنگ بود گرافیک از اشیای خیلی نزدیک خیلی جالب نبود ولی گرافیک قسمت ها دورتر واقعا عالی بود
بزرگترین مشکلش این بود که خیلی زود تموم شد :(
یک مشکل
من موقع بازی کردن بدون اینکه دکمه ای رو فشار بدم بیشر اوقات موقع مواجهه با دشمن خود به خود روی زمین به حالت سینه خیز میشینه.این کفره منو در آوره..آیا طبیعی است؟من حتی چیزی رو داخل اپشن تغییر نمیدم...ولی چرا اینطور میشه؟؟؟
با چه دکمه ای روی کیبورد میشه سینه خیز بشیم
دکمه :
ctrl
مال منم گاهی اوقات اینطوری میشهیک مشکل
من موقع بازی کردن بدون اینکه دکمه ای رو فشار بدم بیشر اوقات موقع مواجهه با دشمن خود به خود روی زمین به حالت سینه خیز میشینه.این کفره منو در آوره..آیا طبیعی است؟من حتی چیزی رو داخل اپشن تغییر نمیدم...ولی چرا اینطور میشه؟؟؟
کسی میدونه مشکل از چیه؟
جالبه که تو کال 4 و 5 هم دقیقا همینطوریه!
برای بازی بهتره از ویندوزهای 64 بیت استفاده کنیم یا 32 بیت من رم 4 گیگ دارم کدوم بهتر جواب میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)