سلام من وقتی با foxit phantom هایلایت میکنم فقط کلمات رو هایلات میکنه کسی راهی بلد نیست که همه جمله هایلایت بشه
ممنون سیوان![]()
سلام من وقتی با foxit phantom هایلایت میکنم فقط کلمات رو هایلات میکنه کسی راهی بلد نیست که همه جمله هایلایت بشه
ممنون سیوان![]()
سلام دوستان
من یه برنامه میخام که متنی که هرجا هست رو وقتی میخای پرینت کنی فرمت pdfپرینت کنه.
بهترین که داشتم ریدر 9 بود که سریال میخاد..بعد نیترو رو گرفتم با کروم مشکل داره..
کسی هست چیزی پیشنهاد بده؟
حتی ریدر پرو که سریالشم کار کنه عالیه
مچکرم
سلام
منظورتان صفخات وب هست؟
ببینید این برنامه ها میاد یه پزینتر pdfدرست میکنه،که یه نمونش وب هم میشخ
بیشتر نرم افزارهای ویرایش فایل های pdf ؛ پزینتر مجازی را ایجاد می کنند. شما می توانید از نرم افزار زیر استفاده نمایید.
پس از اجرای هر گونه سند و یا صفحات وب کافی است ctrl+ p را بزنید و dopdf را به عنوان پرینتر پیشفرض انتخاب کنید.
گزینه های high quality و embed font را هم تیک بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نرم افزاری سراغ داره PDF رو به کتابچه (Booklet) فارسی تبدیل کنه؟؟؟
تنطیمات خود پرینتر بوکلت داره ولی وقتی گزینه راست ب چپ رو فعال میکنی صفحات ست نیست با اینکه در انگلیسی مشکلی نداره!
در ضمن میخوام در هر صفحه 2 تا باشه یعنی 2 pages per sheet
لطفا اگه کسی تنطیمات با نرم افزاری بلده راهنمایی کنه!!!
پ.ن: فقط در یک صورت میشه ک یکبار odd و بار دیگه even page رو بزنی اما من میخوام پشت رو رو بزنه چون پرینترم پشت و رو میزنه...
ممنون
دوستان عزیز
ممنون میشم یه نرم افزار معرفی کنید که حجم فایل pdf کم بکنه ؟
تا حالا هرچی دانلود کردم جواب نداده یا کرکش اشتباه بوده:(
بازم ممنووووووووووون
سلام.
یک نرم افزار خوب معرفی کنید که فایل پاورپوینت رو بتونم به pdf تبدیل کنم.
مرسی.
سلام دوست عزیز.
اگر آفیس شما 2007 هست میتونید افزونه مایکروسافت رو نصب کنید :
بعد نصب در قسمت ذخیره سازی فایل پاورپوینت شما گزینه Pdf ظاهرا میشه که میتونید به Pdf تبدیل کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آفیس 2013 به صورت پیش فرض این افزونه اضافه شده و هست!
موفق باشید![]()
راهکاری که در پست بالا اشاره شده بهترین کار هست اما اگر حتما دنبال نرم افزاری برای اینکار هستید یک نرم افزار خوب و ساده هست به اسم dopdf که با یک سرچ ساده در گوگل قابل دسترسی هست
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)