من ميخوام اخرين ورني كه ميشه افلاين بازي كرد رو بازي بكنم
الان يكي از دوستان تا اخرين پچش رو داره انلاين ميزنه و من ميخوام برم فايل اصلي از اون بگيرم
من ميخوام اخرين ورني كه ميشه افلاين بازي كرد رو بازي بكنم
الان يكي از دوستان تا اخرين پچش رو داره انلاين ميزنه و من ميخوام برم فايل اصلي از اون بگيرم
نمیدونم فکر کنم 32 بیت هست.
میشه بگید چه طوری بفهمم؟
و میشه اون لینک اصلی رو بدید که من توی یک لیچر بزارم؟ اخه لینک ها فیلتره
ویک سوال دیگه من وقتی برنامه c++ رو باز کردم دیدم میخواد 140 مگ رو از اینترنت دانلود کنه آیا راهی هست که من نسخه کاملش رو از جایی بگیرم؟
چون سرعت اینترنت من در حدی نیست که بتونه این حجم رو دانلود کنه.
یک خبر خوب برای کسانی که با مگا آپلود مشکل دارند.
فایل های vmaps & DBC & Maps رو براتون در آپلود باز گذاشتم.
Download DBC & Maps : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download vmaps : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خوهشی که دارم هر روز روی این لینک ها کلیک کنید و تا مرز دانلود پیش برید و بعد دانلود رو کنسل کنید تا لینک ها همیشه روی سرور بمونند.
ممنون
jenabe foxwow inkari ke gofti baraye run server baraye tamamiye patch ha mishe in kare kard
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
dar ص157.................................................. ......................
دوستان
من الان پچم 4.2.0 و این سرور افلاین رو فایلاشو دانلود کردم،فقط تو اجراش مشکل دارم.
توی بازی وقتیکه می خوای realm رو انتخاب کنی توی اون صفحه هیچی نیست!!! از کجا یه دونه اضافه کنم؟
با تشکر
Last edited by d.hunter; 01-02-2012 at 12:38.
سلام به همه
نسخه ی من 3.3.5 هست در سرور wowzone بازی می کنم اما
وقتی می خوام تو سرور های خارجی بازی کنم بعد از دادن یوزر و پسورد و بعد از لودینگش که وارد بازی میشم چنان لگی میشه که امکان بازی کردن نیستلطفا اگه راه حلی بلدید جوابم رو بدید!!!
![]()
mordam ta khondam
balal shodam
vayyyyye
fekr konam divone shodam
rasti khaheshan agar barnameye jadidi baraye run server darin bezarid mamnon misham
fekr konam akharin patch 4.3.2 hast ke
اقا خواهشن یکی بگه این اموزش ص157 برای سرور منگوس برای چه پچیه
میشه برای من یکی وازه توزیح بده
ممنون میشم
plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)