تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 596 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ببخشید من تازه از نود 32 به کسپر اومدم زیاد وارد نیستم ما تو نود کی میدادیم اپ میشد اینجا چنین چیزی نیست پس چطوری هست؟
    میشه یه چیزی بدید ما این رو اپ کنیم؟
    اگر ورژن 8 استفاده می کنی به راحتی برو قسمت لایسنس اون کی سوخته رو بزن خارج بشه و کلید جدید رو brows کن

اگر ورژن 9 استفاده میکنی

برای این کار ابتدا باید key قبلی رو با علامت ضربدر بزنی و خارج شه در قسمت لایسنس و سپس اینترنت رو قطع کنی و روی گزینه تریال کلیک کنی برنامه که می خواد بره نت و کلید تریال رو بگیره نمیتونه و به خودت اجازه brows کردن کلید رو میده و تو هم همون کلید هایی که دوستان دیگه قرار میدن استفاده میکنی.

اگه گزینه تریالت تموم شده و نمی تونی این کار رو بکنی باید در قسمت اکتیو کد آنلاین یه کد سوخته مثل این AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 رو قرار بدی بعد دوباره نت رو قطع کرده باشی . وقتی حالا بخواد بره این سریال رو انلاین چک کنه نمیتونه و دوباره بهت اجازه brows کردن کلید میده.

برای مثال میتونی از key هایی که دوستان خوبمون dream land در آخرین پسشتون و یا omid_p30 گذاشتن استفاده کنی.

key ها به صورت یک فایل reg هست.

2. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

منkis 9.0.0.736 که آخرین ورژن کسپر هست رو دارم ولی:

اگه گزینه تریالت تموم شده و نمی تونی این کار رو بکنی باید در قسمت اکتیو کد آنلاین یه کد سوخته مثل این AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 رو قرار بدی بعد دوباره نت رو قطع کرده باشی . وقتی حالا بخواد بره این سریال رو انلاین چک کنه نمیتونه و دوباره بهت اجازه brows کردن کلید میده.

همه کارهای بالا رو کردم ولی هر چی صبر میکنم هیچ پیغامی نمیاد و روی connecting to activision center میمونه

به نظر شما چی کار کنم؟؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

همه کارهای بالا رو کردم ولی هر چی صبر میکنم هیچ پیغامی نمیاد و روی connecting to activision center میمونه

به نظر شما چی کار کنم؟؟
    چقدر صبر کردی ؟ ممکنه تا دو دقیقه هم طول بکشه. یکبار دیگه امتحان کن.

5. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر شما چی کار کنم؟؟

شما از این کد استفاده کن. البته کلید قبلی رو باید اول ضربدر کرده باشی ها

AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9

اینترنت رو قطع کن بعد تایید کن. نباید مشکلی داشته باشه.

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام...

حالا كه بعضی از دوستان ميخوان بدونن اين تريال ريست چيه لازم دونستم يه توضيحی در مورد اين نرم افزار و نحوه ريست كردن كسپر بدم :

خب ، اين برنامه كارش اينه كه شما بتونين باهاش هميشه از كاسپراسكاي استفاده كنين بدين صورت كه شما وقتي قسمت تريال
    30 روزه نرم افزار رو فعال كرده و ازش استفاده كردين بعد از 30 روز مي تونين با اين برنامه باز هم براي 30 روز ديگه فعالش كنين و بدين ترتيب تا ابد ازش استفاده كنين بدون اينكه مشكل خاصي داشته باشين حتي مي تونين همه آپدت هاي كاسپر رو هم اينطوري هميشه داشته باشين.

اول از همه بزارين اين فايل ريست تو حالت زيپ شده (با پسورد) بمونه چون اگه اكستراكتش كنين كاسپر سريعا اونو ويروس فرض كرده و حذفش مي كنه پس بزارين همون زيپ شده بمونه و هر ماه يكبار كه خواستين ريستش كنين به نحوی كه خواهم گفت بازش كنين و ازش استفاده كنين.

نحوه ريست كسپرسکی :

ابتدا اينترنتتون رو ديسكانت كنين و قبل از باز كردن فايل زيپ ابتدا بايد به قسمت Setting و بعد Option كاسپراسكاي برين و تيك قسمت Enable Self-Defense رو بردارين و بعد روي آيكون كاسپراسكاي در قسمت Taskbar كنار ساعت راست كليك كرده و گزينه Exit رو بزنيد.

بعد از اينكار حالا وارد فايل زيپ شده و روي اين برنامه كليك كنيد تا شروع به ريست كردن بكنه. بعد از مدتي ريست كردن تموم شده و خود كاسپر اتوماتيك صفحه فعال سازي رو خواهد آورد كه اونجا هم روي قسمت Activate Trial Version كليك كنين تا باز هم 30 روز فعال بشه و بدين ترتيب مي تونين به صورت نامحدود و با تمام آپديت هاي لازم از كاسپراسكاي استفاده كنين و لذت ببرين.

Password :
    پسورد فایل
    p30 هست.

Dreamland
    شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید

...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

من تمام اين كار ها رو انجام دادم ولي :
    لطفا سريع جواب بدين

واسه اون سريال قانوني كاسپر يه توضيح بدين دقيقا رو چه نسخه اي كار مي كنه ؟
    Last edited by p30pro; 16-03-2010 at 20:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چقدر صبر کردی ؟ ممکنه تا دو دقیقه هم طول بکشه. یکبار دیگه امتحان کن.
    شما از این کد استفاده کن. البته کلید قبلی رو باید اول ضربدر کرده باشی ها

AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9

اینترنت رو قطع کن بعد تایید کن. نباید مشکلی داشته باشه.
    با تشکر از اینکه اینقدر زود جواب دادید

چند بار سیستمو ریست کردم و با self defense & enable protection ور رفتم درست شد

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با تشکر از اینکه اینقدر زود جواب دادید

چند بار سیستمو ریست کردم و با self defense & enable protection ور رفتم درست شد

برای کرک کردن (استفاده از تریال ریستر) و غیره باید این گزینه هارو غیر فعال کرد.
    یا باید کرک کنید یا باید key استفاده کنید.

key ها که دوستان قرار داداند برای شرکت تا این لحظه قانونی اند و هیچ مشکلی ندارند پس نیاز به غیر فعال کردن نداره.

گویا شما می خواستید کرک کنید که در هنگام کرک کردن دیگه نیازی به اون توضیحاتی که دادم نبود اصلا.

موفق باشید.

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر ورژن 8 استفاده می کنی به راحتی برو قسمت لایسنس اون کی سوخته رو بزن خارج بشه و کلید جدید رو brows کن

اگر ورژن 9 استفاده میکنی

برای این کار ابتدا باید key قبلی رو با علامت ضربدر بزنی و خارج شه در قسمت لایسنس و سپس اینترنت رو قطع کنی و روی گزینه تریال کلیک کنی برنامه که می خواد بره نت و کلید تریال رو بگیره نمیتونه و به خودت اجازه brows کردن کلید رو میده و تو هم همون کلید هایی که دوستان دیگه قرار میدن استفاده میکنی.

برای مثال میتونی از key هایی که دوستان خوبمون dream land در آخرین پسشتون و یا omid_p30 گذاشتن استفاده کنی.

key ها به صورت یک فایل reg هست.
    واقعا ممنونم حالا یه چیزی رو یواشکی بگم
    کسپر باعث میشه سرعت لود صفحات کمی بیاد پایین چیزی که نود نداشت
    (یا هم فایر فاکس به 7 64bit مشکل داره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اکثر بچه ها با برنامه های ریست تریال مشکل دارند چون معمولا نمیشه به این برنامه ها اعتماد کرد چون سورس اونها معلوم نیست فایل ضمیمه 1 میزارم که واسه ریست کردن تریال کاسپراسکای هم نسخه آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی کاربرد داره روی نسخه 9.0.0.736 تست کردم واسه این کار مراحل زیر رو انجام بدید این فایل فقط حاوی تغییراتی هست که در رجیستری داده میشه .
    1-گزینه self-defence رو disable کنید
    2-کاسپر اسکای رو exit کنید
    3-محتویات فایل ضمیمه تکست رو در run اجرا کنید
    4-دوباره برنامه کاسپر رو اجرا کنید
    نیازی به پاک کردن لایسنس قبلی هم نمیباشد
    فیلمی هم ضمیمه میکنم که نحوه اجرا کار رو نمایش میده واسه کسایی که مشکل دارن در انجام مراحل کار.

در ضمن اگر برای دفعات بعدی خواستید از این روش استفاده کنید باید 3 رقم آخر عدد وارد شده در آکولاد را فایل ضمیمه اول را پاک کرده و به دلخواه تغییر بدهید

یک فیلم هم از نحوه انجام کارهای فوق تهیه کردم (ضمیمه 2) دوستانی که مشکل دارن میتونن با دیدن فیلم مراحل رو کامل انجام بدن
    ضمیمه 1
    کد:
    ضمیمه 2
    کد:

14. 2 کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

واقعا ممنونم حالا یه چیزی رو یواشکی بگم
    کسپر باعث میشه سرعت لود صفحات کمی بیاد پایین چیزی که نود نداشت
    (یا هم فایر فاکس به 7 64bit مشکل داره)
    خواهش

بله به خاطر کسپر هست. هرچیزی توسط مرورگر بخواد لود شه قبلش اسکن میشه. این بهای امنیت بالا هست.

یه مقدار وارد سایتهای که اسکریپت های ویروسی و تروجانی دارن بشید میبینید که می ارزه

موفق باشید

16. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •