ابن دیلی موبایل خبر های نوکیاش خیلی فیک اند
مال سونی اش رو نمی دونم
الکس کجا رفت ؟؟
ابن دیلی موبایل خبر های نوکیاش خیلی فیک اند
مال سونی اش رو نمی دونم
الکس کجا رفت ؟؟
چرا ..الان عکسشو برات پیدا میکنم میزارم .. w998 هم در دست بررسی هست !حمید جان شما که واردین خبری از W985 ندارید؟
حامد و نمیدونم .من که چیزی نفهمیدم ! دوکومو ماله اپراتور ژاپنه !جامد تو چیزی از این عکس میفهمی؟
حمید :
عکس نوکیا میگذاری؟
علی:
اخه گوشی که معرفی نشده از کجا میدون جک 3.5 نداره؟
سایت pcworld لیست 12 گوشی رو بیرون داده که گفته اینها رو نخرید.یکیش اینه که گذاشتن:W850 ظاهرا.
Sony Ericsson CS8 passes FCC, looking T-Mobile bound
If you were looking for a C905 with just a little dash of AWS 3G thrown in, look no further than this little gem. The so-called CS8 breaks from Sony Ericsson's traditional model naming convention, but they could call this thing the Behold 2 if they wanted to -- all we care is that we're getting access to an 8.1 megapixel slider with myFaves (you can clearly see the myFaves logo plastered on the back of the user manual's diagrams, and yes, it's that important). It also sports Bluetooth, WiFi, GPS, and our undying love and affection, so we hope to see you soon, dearest Cyber-shot.
قابل توجه بعضی ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصطفیاقا این جدیده؟نکنه اسم ایدو تری هستش ها؟
همون 8 مگایی جاوای لمسی جدیده؟
معلومه خودشه
فقط سونی بازم سوتی نده فیش 3.5 نزاره روش یه وقت ؟؟
خوب استریوش چیه؟منو باشه از یک بلندگو پخش میشه؟بابا الانم
ترنسمیتر 78 من استریو پخش میکنه
یه حالی هم میده سوار ماشین که نگو
این همون push to talk نوکیا نیست.واکی تاکی؟
بخرید یا نخرید؟سایت pcworld لیست 12 گوشی رو بیرون داده که گفته اینها رو نخرید
اخه چرا؟
اقا 8 ام اعلام شد هفته دیگه اندرویید 1.5 معرفی میشه.امروز هم که 14 ام بود دیگه.معرفی نشده هنوز؟حمید تو خبری نداری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)