اين گوشي به صورت فابريکي قابليت ويرايش فايلاي آفيس رو نداره ...
به اين تاپيک مراجعه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين گوشي به صورت فابريکي قابليت ويرايش فايلاي آفيس رو نداره ...
به اين تاپيک مراجعه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا من یه گوشی 6220 خریده بودم ( حدود 2 ماه قبل )
چند وقت پیش افتاد تو آب یه لنز و آیسی گزاشت رو دستم . 35 تومن خرجش کردم . اما الان صداش خیلی کم شده دادم یه کپسول دیگه روش انداخت اما بازم خوب نشد . ولی با هد فونش صداش خوبه مشکل از کپسول هاشه ( منظورم صدای اسپیکرش هنگام مکالمه است )
تازه اون یارو که گوشی رو باز کرد ز در مموریش رو هم شکست .
یه سوال دیگه
به نظرتون بفروشمش بهتره یا نگهش دارم ؟
قیمتش با این اوصاف حدود چقره
دوست من فکر نکنم ارزشش فروختن داشته باشه ...
شما فکر نکنم بتونید بیشتر از 120 بفروشید ... به نظر من یا نگهش دارید و استفاده کنید یا یه مقدار بزارید روش و یه گوشی بهتر بخرید ...
سلام
آقا این در یدکی مموری گوشی که شکسته شده رو از کجا باید گیر بیارمش ؟
شاید اگه تعمیرگاه اشنا داشته باشی بتونه یجوری واست پیدا کنه وگرنه باید یه قای بخری، که اونم روش هست.
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
سلام. اینجاست: Setting/general/Own key
بعد میری تغیرش میدی.
دوست من ممنون ، من فقط توي نسخه فارسيش ميگشتم كه نبود ، زبان رو به انگليسي تبديل كردم
پيدا شد . حتما" يادشون رفته Own Key رو به زبان فارسي اضافه كنند
Last edited by FAR_FA; 09-04-2010 at 23:25.
سلام به همه
خواستم بدونم نصب دیکشنری روی گوشی نوکیا 6220 مشکلی ایجاد نمیکنه؟راحت؟ همینطور متن فارسی جابجا نشان نمیدهد؟ برای خواندن مقالات فارسی بصورت آفیس؟بدون نصب برنامه روي كامپیوتر گوشی را شناسايی میکند؟ آنتن دهی و دوام باطریش چطوره؟
علیک سلام
تا حالا مشکل زبان توی هیچ دیکشنری با 6220 ندیدم.من unidic رو پیشنهاد میکنم.اگه گوشیت -- باشه که ترکوندی. با متن فارسی مشکل نداره. آفیس رو دقیقا نمیدونم اما واسه من که لیسانس کد میخاد. بدون برنامه توی حالت انتقال اطلاعات(mass storage) میشناسه اما واسه حالت pcsuit باید نرم افزار pcsuitرو از توی cd نصب کنی یا دانلود کنی. حالت pcsuit واسه نصب نرم افزار و بک آپ گرفتن و ... خوبه. آنتن دهیش خوفه دوام باطریش هم نسبتا خوبه و ضمنا میزان نور display توی مصرف باتری تاثیر زیادی داره.
سلام خسته نباشید . میخواستم بدونم که تا حال گوشی اتان را اپگرید کرده اید و اخرین نسخه ان محاسن و معایبش نسبت به سال پیش چیست ؟ ایا این کار بکنم یا نه ؟ چون سال پیش من ین کار را کردم و نسخه ان 05.15 است . ایا نسخه جدید ان امده است ؟ با تشکر
Last edited by atima30; 11-04-2010 at 11:01.
سلام
به تالار پی30ولد خوش اومدیانشالله مدیر شدنت رو ببینم
چرا از دیکشنری فابریک نوکیا بهره نمی گیری؟ توی سایتش هست. از همه زبان ها به فارسی و برعکس...
دستتون رو می بوسم
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)