خواهش میکنم عزیز
قسمت دوم هم دارم آماده میکنم
خواهش میکنم عزیز
قسمت دوم هم دارم آماده میکنم
این بازی نیست
شبیه ساز هست
باشه باشه حالا غیرتی نشو...
من خودم ورژن 94 این سیمولیتور رو تازه اومده بود بازی کردم .ببخشید شبیه سازی کردم. : دی
با پنتیوم 2!
ورژن 2004 هم کار کردم.
اما به علت نکشیدن سیستم سراغ X نرفتم.
خلاصه شرمنده !![]()
رفیق....من دو روزه اومدم اینجا...!! الان دیگه فهمیدم که میگین بازی نیست یعنی چی×× شما هم بزودی ملتفت می شی..!!!!![]()
آقا دمت گرم که وقت می زاری..اشالا خلبان آپولو شی جوون...همین یه پست خیلی اطلاعات داشت....یه چیزی !!!! من که تازه کارم هنوز و خود بازی رو هم ندارم آیا می تونم به کار کردن با این انجمن فکر کنم یا فعلا یه 100 تایی بپرم تو خونمون بعد بیام قد قد کنم؟!!
خودتو مسخره کن
شیطون من فقط گفتم این یک برنامه هست بازی نیست
اگر کسی دوست داره بازی کنه میتونه بره بازی هایی مثل HAWX رو بگیره که جنگی هم هست گرافیک خوبی هم داره
دوست عزیز من از روز اول روی این کلمه حساس بودم و فقط من نیستم که حساس هستم العان خلبان های آلمانی که
در شبکه IVAO فعالیت میکنن خیلی روی این کلمه حساس هستنند و این حساسیت هم همش به این خاطر هست که
کسی که داره با این شبیه ساز کار میکنه فکر بازی بودنش به سرش نزنه و هر کاری که دلش میخواد انجام نده
خلاصه من شخصا اصلا دوست ندارم به کسی بی احترامی بشه
اولا که بی زحمت دعا کنید که بعد از امتحانات و این همه دردسر که دارم میکشم توی Airline استخدام بشم
دوما منظورتون از این که هنوز خود بازی رو هم ندارید این که هنوز خود شبیه ساز رو ندارید دیگه نه ؟
با کسب اجازه از دوستانی که باعث راه اندازی این تایپیک بودن خصوصا این عزیزان
ebicross mro229 dani.flight البته سایر دوستانی که نگفتم خودشون ببخشن
وسوم این که این تایپیک برای همین هست که هرکی هر اطلاعاتی از این شبیه ساز داره در اختیار سایر دوستان قرار
بده وشما هم هر سئوالی داشتی من خودم در خدمتم البته تا اونجایی که بتونم
اوه.....
شمرنده من خوب توضیح ندادم منظورم IVAO بود برادر.....!! این تایپک رو نمی گفتم....شرمنده ..!!
حالا بی زحمت دوباره سوال بالا رو جواب می دهید؟
نه دوست عزیز شما اگر یک سری از این قوانینی که من در قسمت اول گفتم رو رعایت کنید و با توجه به نکاتی که در قسمت دوم آموزش
اوردم ( به زودی میزارم ) میتونید پرواز کنید
اما این رو یادتون نره که در ایواو همه مثل من نیستن و اگر اونجا فکر کنید که دارید بازی میکنید
حد عقل 6 ماه Suspend میشید
حالا به امید خدا من این قسمت هم امشب تموم میکنم و تا فردا ایشالا میزارم روی سایت
موفق باشید
شرمنده. همونطوری که شما روی کلمه بازی برای این شبیه ساز حساسید منم روی غلط های املایی حساسم...
الان و حد اقل رو اشتباه نوشتید...
شرمنده. قصد جسارت یا مچ گیری ندارم. فقط برای این هست که اشتباهات سهوی کمتر بشه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)