تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 607 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

TOOMY خان دستت درد نکنه. ...
    همش رو نخوندم ولی سر فرصت می خونم...

قسمت دوم هم دارم آماده میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فارسیش که گرونه.زورم میاد 14 تومن بدم برای یه بازی. : دی
    خوب انگلیسیش رو از کجا میتونم بخرم ؟
    شماها از کجا گرفتید بازیو ؟

این بازی نیست

شبیه ساز هست

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این بازی نیست

شبیه ساز هست
    باشه باشه حالا غیرتی نشو...
    من خودم ورژن 94 این سیمولیتور رو تازه اومده بود بازی کردم .ببخشید شبیه سازی کردم. : دی
    با پنتیوم 2!

ورژن 2004 هم کار کردم.
    اما به علت نکشیدن سیستم سراغ X نرفتم.

خلاصه شرمنده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فارسیش که گرونه.زورم میاد 14 تومن بدم برای یه بازی. : دی
    خوب انگلیسیش رو از کجا میتونم بخرم ؟
    شماها از کجا گرفتید بازیو ؟
    رفیق....من دو روزه اومدم اینجا...!! الان دیگه فهمیدم که میگین بازی نیست یعنی چی×× شما هم بزودی ملتفت می شی..!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه شما عزیزان به خصوص برو بچه های پرواز با سیمولیتور

با عرض پوزش بابت دیر شدن این آموزش من قسمت اول این آموزش رو براتون آماده کردم امید وارم مورد توجه شما قرار بگیره

من قبل از هر چیز میخواستم یه توضیحی را جبه شبکه ایواو بدم و بگم کلا IVAO چی هست

البته برای اون دسته از دوستانی که اطلاع ندارن

کلمه IVAO از :
    International Virtual Aviation Organisation

تشکیل شده و این یک شبکه ای هست نه تنها برای علاقه مندان به خلبانی و پرواز بلکه برای کسانی که علاقه مند به

برج کنترل ویا همون Air Traffic Control هست

این شبکه به شما این امکان رو میده که مثل واقعیت که یه خلبان باید گام به گام پیش بره واطلاعات و تجربه کسب

کنه شما هم همین کارو بکنید یعنی در این شبکه خلبانان و کنترل ها بر اساس رتبه و Ratting دسته بندی وتقسیم

میشن ومشخص میشه که هر فرد چه قدر اطلاعات داره این دسته بندی رتبه درجه بر دو نوع

Pilot Ratting زمانی که شما تسلط به زبان انگلیسی ویا زبان Aviation که همون Radio Thelephone میشه رو ندارید

سعی نکنید که آنلاین زمانی که در اون محل کنترل هست پرواز کنید برای این که شاید اون کسی که کنترل
    ....................................
    ........................

آقا دمت گرم که وقت می زاری..اشالا خلبان آپولو شی جوون...همین یه پست خیلی اطلاعات داشت....یه چیزی !!!! من که تازه کارم هنوز و خود بازی رو هم ندارم آیا می تونم به کار کردن با این انجمن فکر کنم یا فعلا یه 100 تایی بپرم تو خونمون بعد بیام قد قد کنم؟!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006

2

باشه باشه حالا غیرتی نشو...
    من خودم ورژن 94 این سیمولیتور رو تازه اومده بود بازی کردم .ببخشید شبیه سازی کردم. : دی
    خودتو مسخره کن

شیطون من فقط گفتم این یک برنامه هست بازی نیست

اگر کسی دوست داره بازی کنه میتونه بره بازی هایی مثل HAWX رو بگیره که جنگی هم هست گرافیک خوبی هم داره

رفیق....من دو روزه اومدم اینجا...!! الان دیگه فهمیدم که میگین بازی نیست یعنی چی×× شما هم بزودی ملتفت می شی..!!!!
    دوست عزیز من از روز اول روی این کلمه حساس بودم و فقط من نیستم که حساس هستم العان خلبان های آلمانی که

در شبکه IVAO فعالیت میکنن خیلی روی این کلمه حساس هستنند و این حساسیت هم همش به این خاطر هست که

کسی که داره با این شبیه ساز کار میکنه فکر بازی بودنش به سرش نزنه و هر کاری که دلش میخواد انجام نده

خلاصه من شخصا اصلا دوست ندارم به کسی بی احترامی بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا دمت گرم که وقت می زاری..اشالا خلبان آپولو شی جوون...همین یه پست خیلی اطلاعات داشت....یه چیزی !!!! من که تازه کارم هنوز و خود بازی رو هم ندارم آیا می تونم به کار کردن با این انجمن فکر کنم یا فعلا یه 100 تایی بپرم تو خونمون بعد بیام قد قد کنم؟!!
    اولا که بی زحمت دعا کنید که بعد از امتحانات و این همه دردسر که دارم میکشم توی Airline استخدام بشم

دوما منظورتون از این که هنوز خود بازی رو هم ندارید این که هنوز خود شبیه ساز رو ندارید دیگه نه ؟

با کسب اجازه از دوستانی که باعث راه اندازی این تایپیک بودن خصوصا این عزیزان

ebicross mro229 dani.flight البته سایر دوستانی که نگفتم خودشون ببخشن

وسوم این که این تایپیک برای همین هست که هرکی هر اطلاعاتی از این شبیه ساز داره در اختیار سایر دوستان قرار

بده وشما هم هر سئوالی داشتی من خودم در خدمتم البته تا اونجایی که بتونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اولا که بی زحمت دعا کنید که بعد از امتحانات و این همه دردسر که دارم میکشم توی Airline استخدام بشم

دوما منظورتون از این که هنوز خود بازی رو هم ندارید این که هنوز خود شبیه ساز رو ندارید دیگه نه ؟

با کسب اجازه از دوستانی که باعث راه اندازی این تایپیک بودن خصوصا این عزیزان

ebicross mro229 dani.flight البته سایر دوستانی که نگفتم خودشون ببخشن

وسوم این که این تایپیک برای همین هست که هرکی هر اطلاعاتی از این شبیه ساز داره در اختیار سایر دوستان قرار

بده وشما هم هر سئوالی داشتی من خودم در خدمتم البته تا اونجایی که بتونم

اوه.....
    شمرنده من خوب توضیح ندادم منظورم IVAO بود برادر.....!! این تایپک رو نمی گفتم....شرمنده ..!!
    حالا بی زحمت دوباره سوال بالا رو جواب می دهید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز شما اگر یک سری از این قوانینی که من در قسمت اول گفتم رو رعایت کنید و با توجه به نکاتی که در قسمت دوم آموزش

اوردم ( به زودی میزارم ) میتونید پرواز کنید

اما این رو یادتون نره که در ایواو همه مثل من نیستن و اگر اونجا فکر کنید که دارید بازی میکنید

حد عقل 6 ماه Suspend میشید

حالا به امید خدا من این قسمت هم امشب تموم میکنم و تا فردا ایشالا میزارم روی سایت

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

شرمنده. همونطوری که شما روی کلمه بازی برای این شبیه ساز حساسید منم روی غلط های املایی حساسم...
    الان و حد اقل رو اشتباه نوشتید...
    شرمنده. قصد جسارت یا مچ گیری ندارم. فقط برای این هست که اشتباهات سهوی کمتر بشه.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •