تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 303 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من یک فیلم دارمwmvویک زیرنویس دارم با فرمتsrtمی خواهم این 2را به هم بچسبانم این برنامه XviD4PSP 5.0 خیلی خوب هست اما نمی تواند فونت وسایز ورنگ را تغییر دهید یک حالت استاندارد دارد
    لز این برنامه هم استفاده کردمConvertXtoDvd 3 خیلی عالی هست زیرنویس را هم فونتش را میشه تغییر داد هم رنگش فقط dvdمی کند
    من یک برنامه می خوام مثلXviD4PSP 5.0 اما بشود فونت را تغییر دهد
    KMPlayerهم خیلی عالی هست اما نمی تواند زیرنویس را بچسباند فقط پخش می کند
    از این برنامه همSubtitle Workshop استفاده کردم متاسفانه هر چقدر سعی کردم فرمت خروجی تغغیر می کرد اما در اخروقتی می چسباندم باز مثل اول میشد
    1ماهی هست دارم سرو کله می زنم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اونی که تو سایت اصلیه واسه 7 هم هست فقط 64 بیت هستش .
    نسخه ی xp اگه اشتباه نکنم 32 بیت باید باشه .
    لینک دانلودش از سایت اصلی اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نگرفتم ....
    من که ویندوز سون 32 بیتی دارم بهتره از چه نسخه ای استفاده کنم ....اصلا فرقی میکنه بین عملکرد یه نرم افزار تو ویندوز 64 بیتی یا 32 بیتی ؟!؟!؟
    آخه یه مشکلی هست.....فیلمهای TS رو با video redo tv suite 3.1.5.564 قطع میکنم .......اون قطعه ای که در میارم هر پلیری یه جوری نشونش میده!!
    Gom player2.0.12یه ذره(خیلی کم ) موج تو تصویر میندازه.... در صورتی که فیلم اصلی یا هر فیلم دیگه ای رو خوب نشون میده!!
    Media playerهم تکه تکش میکنه مثل اینکه هی Pause/Play رو بزنی!!!
    ولی مطمین هستم که کیفیت قطعه درست شده عالیه چون وقتی میریزم رو فلش و با ----- پخش میکنم کیفیت عالیه و هیچ مشکلی نیست !!
    این نرم افزارا مشکل داره؟!!؟!

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    یه کانورتور میخوام واسه تبدل MOV به DVD
    فقط اینکه رزولوشنش 1280*720 هستش و 30 فریم
    میخوام کیفیتش اصلا افت نکنه
    ممنون

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    یه کانورتور میخوام واسه تبدل MOV به DVD
    فقط اینکه رزولوشنش 1280*720 هستش و 30 فریم
    میخوام کیفیتش اصلا افت نکنه
    ممنون
    خب اچ دی رو رو دی وی دی نمیشه بزنی اونم کیفیتش تغییر نکنه. آخه رزولوشن دی وی دی 720*480 یا 720*576 هستش. به هر حال واسه تبدیلش از xlisoft video convertoe ultimate 6 میتونی استفاده کنی. برای دی وی دی بزار رو VOB.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

خب اچ دی رو رو دی وی دی نمیشه بزنی اونم کیفیتش تغییر نکنه. آخه رزولوشن دی وی دی 720*480 یا 720*576 هستش..
    یعنی DVD با رزولوشن HD 1280*720 نداریم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام !

من یه برنامه می خواستم اوول اینکه بتونم یه قسمتایی رو از فیلم حذف کنم ! :دي ( فکر بد نکنید ! :دي فیلم شخصیه ! :دي )
    دووم اینکه راحت باشه کار باهاش ! :دي ( عربیت به ما هم سرایت کرده ! :دي )
    سووم اینکه نمی دونستم کودوم از این برنامه های صفحه ی اوول به دردم می خوره نگید برو برنامه های صفحه ی اوول رو امتحان کن ! :دي ( یکی رو که با این 2 تای بالا می سازه رو بگید ! :دي )
    چهارم اینکه دستتون درد نکنه !
    پنجم این که من تا 10 هم بلدم بشمرم فک نکید تا 5 بلدما !: دي

راستی این کورل حجمش زیاده اگه برنامه ی دیگه ای هست معرفی کنید اگه نه که باید برم بخرمش ! :دي مخسی !
    از برنامه ی allok video joiner استفاده کنی خیلی راحت چند تا فایل رو میتونی باز کنی و تکه های وسطشون رو نگه داری و بعد به هم بچسبونی. تو پستهای قبلیم در بخش درخواست کانورتور فکر کنم توضیحات بیشتری دادم. خیلی سریع و راحت هم هست.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نگرفتم ....
    من که ویندوز سون 32 بیتی دارم بهتره از چه نسخه ای استفاده کنم ....اصلا فرقی میکنه بین عملکرد یه نرم افزار تو ویندوز 64 بیتی یا 32 بیتی ؟!؟!؟
    آخه یه مشکلی هست.....فیلمهای TS رو با video redo tv suite 3.1.5.564 قطع میکنم .......اون قطعه ای که در میارم هر پلیری یه جوری نشونش میده!!
    Gom player2.0.12یه ذره(خیلی کم ) موج تو تصویر میندازه.... در صورتی که فیلم اصلی یا هر فیلم دیگه ای رو خوب نشون میده!!
    Media playerهم تکه تکش میکنه مثل اینکه هی Pause/Play رو بزنی!!!
    ولی مطمین هستم که کیفیت قطعه درست شده عالیه چون وقتی میریزم رو فلش و با ----- پخش میکنم کیفیت عالیه و هیچ مشکلی نیست !!
    این نرم افزارا مشکل داره؟!!؟!
    خب فایلهای ts انگار داد همه رو در آورده. این هم مشکل عجیب جدیدمونه. یا پخش نمیکردن یا صدا رو پخش نمیکردن یا صدا رو تصویر نبود و جابجا شده بود یا کند بوده و یا تند بوده !!!! تمام این موارد رو من دیده بودم. شما هم یه دونه جدید اضافه کردی. من که فقط با VLC میتون درست باز کنم. عجب داستانی شده ها !!!!

میگم اون برنامه تبدیل هم میکنه ؟ اصال چه کارایی بلده بکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مجید4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض تبدیل کننده فایلهای ویدئوئی عالی

سلام
    عزیز به خدا خسته شدم . من کلیپی دارم که به صورت دندونه دندونه است یه قسمت از کلیپ رو عکسش رو میزارم تا ببینید.با این نرم افزار Aimersoft Video Converter Pro v4.0.3.0 کار کردم با توجه به تعریف هایی که ازش شده بود اصلا نتونست این مشکل منو حل کنه ازتون خواهش میکنم کانورتور خوب سراغ دارید معرفی کنید تا مشکل من حل شود.
    قربون شما

شرمنده من نتونستم عکس رو از درایو کامپیوترم قرار بدم میشه راهنمایی کنید چطور این کار رو بکن

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی DVD با رزولوشن HD 1280*720 نداریم ؟
    شما از نرم افزار Ultra DVD Creator v2.8.0420 استفاده کن :
    کد:
    پسوورد :
    کد:

سلام
    عزیز به خدا خسته شدم . من کلیپی دارم که به صورت دندونه دندونه است یه قسمت از کلیپ رو عکسش رو میزارم تا ببینید.با این نرم افزار Aimersoft Video Converter Pro v4.0.3.0 کار کردم با توجه به تعریف هایی که ازش شده بود اصلا نتونست این مشکل منو حل کنه ازتون خواهش میکنم کانورتور خوب سراغ دارید معرفی کنید تا مشکل من حل شود.
    قربون شما

شرمنده من نتونستم عکس رو از درایو کامپیوترم قرار بدم میشه راهنمایی کنید چطور این کار رو بکن
    دوست عزیز اولا منظور شما از دندونه دندونه چیه ؟
    ثانیا بعد از تبدیل کلییپتون دندونه دندونه بود یا بعد از تبدیل ؟

12. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ReziOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نـرم افزار Corel Video Studio هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که البتـه حجمش زیـاده ؛ ولی خـیلـی عالـی کار مـیکنه.
    ممنونم از شما، اما سرعت اینترنت بنده اجازه نمیده این برنامه رو با این حجم دانلود کنم! نرم افزار دیگه ای نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •