یه بازی ماشینی توپ بجزء آسفالت واسه این سری نیست راستی آسفالت واسه n-gage فقط همین یکی هست
یه بازی ماشینی توپ بجزء آسفالت واسه این سری نیست راستی آسفالت واسه n-gage فقط همین یکی هست
واسه انگيج فقط همين يه دونس...ولي واسه سيس آسفالت 4 هم هست...
نه 1345 دارم!
خيلي باحاله...هميشه يه جاي كار بايد بلنگه تا اين تاپيك رونق داشته باشه...
رو 1318 مشكل نداره...1345 هم نبايد داشته باشه ولي شما كه ميگي داره بازي رو فون مموري نصب كن...45 مگ فضاي خالي ميخواد..بعد كه تمومش كردي پاكش كن...![]()
آره بابا!
همیشه ما یه جامون میلنگه!!!!!!!!!!
میبینی داش یونس از وقتی این 1345 نامرد اومده همه کاسه کوزه رو ریخته به هم!
مشکلات دو برابر که چه عرض کنم 5 ,6 برابر شده!
امان از ذست نوکیا![]()
metal gear cracked رو n78 نصب شد ولی موقع اجرا ارور میده و میاد بیرون ولی نسخه ی demo ی بازی که قبلا اومده بود راحت اجرا شد! کلاینت من ورژن 1318 هستش اگر 1345 را بذارم فرقی میکنه ؟
بلافاصله بعد از ريست گوشي انگيج رو اجرا كن شايد درست شد...اگه نه 1345 ميتونه موثر باشه...از دوستاني 78 دارند يه تحقيقي بكن..![]()
دوستان سلام
من از سیو بازیها و امتیازهام کپی گرفتم بعد گوشیم رو عوض کردم حالا بازیها رو نصب کردم اما سیو ها رو که می برم تو محل سیو بازیها انگیج رو که فعال میکنم پیغام میده که بازیها رو نمتونه پیدا کنه به همین خاطر سیو بازیها رو ورداشتم اما امتیازها رو نه درست شد ولی حالا وقتی می خواهم ان لاین بشم از انگیج میاد بیرون حالا باید چه کار کنم
من كه نفهميدم چي گفتي....
ببين بعد از پي گرفتن..:
كلاينت رو نصب كن..بعد بازي ها رو كامل نصب و يه بار اجرا كن..بعد بيا بيرون از كلاينت ...سيو ها رو يا هك جاگذاري كن...از هك دربيا...كلاينت و بازي رو اجرا كن...![]()
Last edited by Legend; 27-12-2008 at 23:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)