اره می دونممیدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
فقط یه سوال
برای اینکه خیالم از بابت امنیت و غارت راحت باشه
باید چنتا نیرو بسازم؟
و از چه نوعی؟
اره می دونممیدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
فقط یه سوال
برای اینکه خیالم از بابت امنیت و غارت راحت باشه
باید چنتا نیرو بسازم؟
و از چه نوعی؟
دوست عزیز من 2 تا سرور بازی میکنم و تو هر 2 تا سرور رتبه زیر 50 دارم ! اگر سرور و از اول شروع کرده باشی میشه بدون وارد جنگ شدن و فارم کردن سریع اطرافیان خودت و بالا بکشی !
در مورد منابع هم منظور من این نیست که هنوز هیچ کاری نکرده منابع و بکنی سطح 10 ! اما تو برنامه ریزی بازی باید مهمترین هدفت باشه . من بازیکن های آماتور زیادی دیدم که بدون ارتقا منابع ارتش سازی میکنند و با یک حمله اشتباه و دادن تلفات دیگه توان ریکاوری نیرو ندارند !!
موفق باشی
اوکی شما درست میگی ولی فقط تعدادی کمی هستن که از اول شروع میکنن تازه خودت حساب کن کسای که از اول میان یعنی حرفه ای حرفه ای هم نمی اید انجا از منو شما بپرسه
خودتم میگی فارم کردن اطرافیان فارم کردن نیرو می خواد (نه ارتش)مگه اینکه از این کسای باشن که بازی درست نمی کنن که اونام بعد که کارت از ده 2رد شد یا نه اصلا خیلی از دوستام تا منجنیق تو همون 1ده اماده میشد اینا رو پاک میکردن چون دیگه فایده نداره کسی که تولید خودش روی 1000 غارت 300 تا به پاین براش بی ارزشه
می شه بگی کدوم سرور ها هستی
اینطور که میگی یکیش باید اسپید باشه
Last edited by iilliya; 24-09-2009 at 17:14.
امنیت که خب توی دستور العمل نوشته توان دفاعی کدوم نیرو ها بیشتره تهاجمی کدوم
بعدم اگه می خوای ازت منابع نبرن مخفی گاه اگه میتونی هم همینی که این دوست حرفه ایمون گفت نیرو نساز اول منابع رو ببر بالا بعد برو دنبال این کار (البته نیرو بساز نمی خواد بری دنبال بالا بردن زره ..)بعدم تا نری تو اتحادای 1رقمی چندان نگ های دردسر ساز به این زودیا در گیر نمی شی
این چیزی که من میدونم حالا هر جاش اشتباه بود بگین تا خود منم یاد بگیرمالبته من فرقی به حالم نداره چن اکانتام رو پاک کردم فقط گاهی که بچه ها کمک می خوان جواب درستی میدم
![]()
سرور 2 و 3
سرور 3 بخاطر شرایطم نمیتونم زیاد ازش حرف بزنم
اما تو سرور 2 تو اتحاد HEZB (اتحاد 4 بازی) هستم .![]()
بله ! سرور حذف نمیشه فقط ریست میشه و دوباره از اول![]()
دهکده ی دوم ساخته شد!
در حالی که نفر286 جمعیت داشتم!!!!!!!!!!
سلام به همگی
ایول یعنی اسپید تموم شه، دوباره همون شروع میشه؟
اینبار باید از اول طلا بخریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)