چرا سرویس داره ولی بعد از 20000 تا . کی تو یه سال 20000 تا میره؟ البته میرن ولی فکر نکنم منو شما بریم!
چرا سرویس داره ولی بعد از 20000 تا . کی تو یه سال 20000 تا میره؟ البته میرن ولی فکر نکنم منو شما بریم!
نه خدارو شکر هنوز مشکلی برای من پیش نیومده و ماشین هم مثل روز اول هستش هنوز!
فقط یه مقداری کلاچش بالاهست باید ببرم نمایندگی ببینم کاریش میتونن کنن.
چرا سرویس دوره ای داره تو دفترچهش نوشته هر 20 هزار کیلومتر!!
آره ببر رگلاژ میکنن برات منم ماشین قبلی اذیتم میکرد بردم دادن پایین راحت شدم
ايساكو: از كاهندههاي مصرف سوخت استفاده نكنيد
وي به مشتريان توصيه كرد با توجه به تاثير نامطلوبي كه استفاده از اين كاهندهها و قرصهاي بنزين در موتور خودروها به وجود ميآورند، در استفاده از اينگونه اقلام تقلبي و فاقد هرگونه اثر بخشي در عملكرد خودروها توجه كنند.
معاون فني و مهندسي ايساكو در خصوص مصرف كاهندههاي مصرف سوخت توسط مشتريان هشدار داد.
به گزارش عصرایران به نقل از روابط عمومی ایساکو ، محمد هاشمي با اشاره به اين موضوع خاطرنشان كرد: با توجه به اجرايي شدن هدفمندي يارانه ها، عدهاي افراد سودجو از حساسيت مردم در زمينه كاهش مصرف سوخت خودروها سوء استفاده كرده و اقدام به واردات و فروش برخي محصولات با عنوان كاهنده مصرف سوخت يا افزاينده عدد اكتان بنزين كردهاند.
وي به مشتريان توصيه كرد با توجه به تاثير نامطلوبي كه استفاده از اين كاهندهها و قرصهاي بنزين در موتور خودروها به وجود ميآورند، در استفاده از اينگونه اقلام تقلبي و فاقد هرگونه اثر بخشي در عملكرد خودروها توجه كنند.
هاشمي با اشاره به اين كه اين مواد به هيچ وجه مورد تاييد نهادهاي مرجع و معتبر از جمله سازمان استاندارد، سازمان بهينه سازي مصرف سوخت و شركت هاي خودروساز قرار نگرفته است، تاكيد كرد: ايران خودرو نيز اين اقلام را تاييد نميكند و در خصوص تبعات استفاده از اين گونه محصولات، خدمات پس از فروش ايران خودرو هيچ گونه تعهدي نخواهد داشت.
معاون فني و مهندسي ايساكو افزود: برخي از اين گونه محصولات كه متاسفانه تبليغات فراواني هم در مصرف آنها انجام ميشود، بررسي و مشخص شد استفاده از آنها نه تنها كاهش مصرف سوخت را در بر نداشته بلكه موجب بروز مشكلات متعدد در سامانه سوخت رساني و عملكرد موتور خودرو شدهاند.
اما قرص پاور پیل که هم تاییدیه وزارت نفت داره هم بیمه ایران !؟
نندازیم دیگه تازه خوشمان آمده بود![]()
Last edited by isbn; 20-06-2011 at 17:35.
خب عزیز دل من ! من که نگفتم میخوام خودم صفرش کنم! میگم کجا؟ باتری سازی یا ....داداش این کار رو باید ببری بیرون برات انجام بدن که کار همه کسی هم نیست ولی اگر ببری اینران خودرو دستگاه بزنند میفهمند ...
اشنا ما 100 هزار تا کم کرد از پژو پارسش. هزینه رو هم نمیدونم.
یه امار واسه ما میگیری واسه ما؟؟
داداش باطری ساز کارش نیست...شاید باشه ولی فامیلمون میگفت یک نفر هست که کارش اینه ماشین قدیمی رو میخرند و تمیزش می کنند و صندلی ها رو نایلون میکشیند و از این کارا و کیلومتر رو هم کم میکنند خلاصه همه کار می کنند تا ماشین رو گرون بفروشند که سودش هم زیاده-
راستش من خونم مازندران هست ولی اون طرفی که فامیلمون میگه تهران هست...زیاد ازش سوال نپرسیدم...
ولی اگه بگردی حتما پیدا میکنی . سواال کن از چند نفر.
چرا سرویس داره من بردم،(5000تا) -تو خود دفترچه کامل توضیح داده- البته نمایدگی گفت 206 اگه تا 1000 تا اذیت نکنه دیگه مشکل حادی باسش پیش نمیاد
اگرم زیر 1000 تا مشکل پیدا کنه ، یه جورایی اون ماشین دیگه ماشین بشو نیست![]()
سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده
از داخل در سرنشین جلو صدا میاد .مثله اینکه سنگ ریزی توی در افتاده و با حرکت ماشین و بالاپایین شدنش اون هم تق و توق میکنه
این چی میتونه باشه؟
میتونم روپوش و پلاستیک (کلا لوازمی که در رو از داخل پوشش میده) رو در بیارم و به منبع صدا دسترسی پیدا کنم؟
چن وقت پیش تو یه جاده خاکی تو چنتا چاله وحشتناک افتادیم که از اون به بعد صدا شروع شده
داخل ماشین خیلی ساکت و نرم بود و هچ صدایی نداشت و این چون تنهاست اعصابو به هم میریزه
ممنون
امکانش معمولا کم چیزی به داخلش بره!
حدس میزنم چیزی ول شده باشه! پیچی ....
میشه بازش کرد اما اگه ببرین پیش یه تعمیرکار وارد خیلی بهتره آخه قطعات پلاستیکی زیاد داره ممکنه با یبار باز شدن بشکنه و یا دیگه درست جا نره و بعدا سرو صدا بیوفته![]()
دوستان یه مسئله ای برای من با این ماشین پیش اومده میخوام ببینم شما هم این جوریه ماشینتون یا نه؟
وقتی تو یه سربالایی وایسادم و میخوام شروع کنم برم بالا باید با نیم کلاچ حتما پر گاز برم بالا وگرنه به پتو پت میفته و خاموش میشه . این حالت تو دور برگردونا هم هست ، معمولا چون سر دور برگردون شلوغه باید ایستاد و با دنده یک برم که وقتی کاملا فرمونو میشکونم اگه پر گاز نرم و نیم کلاچ نکنم باز به پتو پت میفته و خاموش میشه . انگار ماشین خیلی سنگینه و موتور قدرت کشیدنشو نداره یه چنین حسی به آدم دست میده نمیدونم شاید چون کلاچ خیلی بالا میگیره این مسئله هست
نظر شما چیه؟
sd 1.6 هستش . تو مواردی غیر از این دو حالت مشکلی وجود نداره ها
اینو پرسیدم چون قبلا پراید داشتم ولی اصلا اینجور نبود و با یه مقدار گاز و نیم کلاچ بالا میرفتم از سربالایی .
Last edited by night lord; 21-06-2011 at 12:59.
سلام ماشین رو تحویل گرفتم
اما چند مشکل یک اینکه همون اول چراغ چک روشن شدبه سلامتی دیاگ زد درست شد بعد از چکاپ کامل نشتم گفتم یا علی استارت زدم و رفتم کولر روشن بود امدم 1 رو پر کنم بذارم 2 دیدیم ماشین لرزید و باز چک رو شن شد یه چند ثانیه ای واسادم خاموش کردم کولر رو بعد روشن کردم ماشین رو دیگه چک روشن نشد تا دمه خونه.
اما هم اینکه دسته دنده وقتی ماشین روشن هست میلرزه در صورتی که تو پرشیا همچین چیزی نبود
الانم باز یه جاهایی که دنده یک رو پر میکردم تا دور 4 ماشین انگاری میلرزه نمیدونم فرمون میلرزه من میلرزم یا ماشین
دماش از وسط میره بالاتر و نزدیکایه خط بالایی میاسته موردی داره ؟
از همین اول نترکیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)