برو تنظیمات بعد general یا کلی بعد پایین edit بالایی تنظیمات منوش هست.
و موقع نصب مرورگر بسته شده باشه.
برو تنظیمات بعد general یا کلی بعد پایین edit بالایی تنظیمات منوش هست.
و موقع نصب مرورگر بسته شده باشه.
با سلام
من یک سوال داشتم. وقتی فایرفاکس 9 رو نصب کردم idm و یکسری چیزهای دیگر که از همه مهم ترش idm بود غیرفعال هست.
باید چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید![]()
Temporary directory is required for storing file parts during download. If you have different physical drive on your computer you should select different physical drives for temporary directory and for" save to" folders for faster assembling of downloaded files "
با سلام كسي از دوستان نميدونه معني ساده متن بالا چيه ؟
من الان دو تا هارد دارم و پوشه فايلهاي موقتي و محل نصب و ذخيره سازي همو رو گذاشتم روي هارد دوم كه ويندوز روش نصب نيست
تنظيمات من غلطه كه idm هنگ ميكنه؟
Temporary directory is required for storing file parts during download. If you have different physical drive on your computer you should select different physical drives for temporary directory and for" save to" folders for faster assembling of downloaded files
جونم ترجمه !
میگه که یک پوشه ی موقتی برای بخشهای فایل در حین دانلود نیاز هست ، اگه شما یک هارد دیگه دارین بایستی که اون رو انتخاب کنین برای محل پوشه موقت و همچنین برای پوشه ی Save to برای سریعتر کردن سر هم کردن فایلهای بخش بخش.
چی گفتما !!! خلاصه منظورش این بود
احتمالا تداخل دااره باهاش ، از همون هارد اصلی استفاده کنین شما
Take Care
پس منظورش اينه كه ميگه بايد پوشه فايلهاي موقتي و پوشه save to ( احتمالا فايلهاي ايجاد شده از فايلهاي موقتي كه كامل شدن) حتما حتما در يك هارد به غير از هاردي كه روش ويندوز نصبه باشه ؟
دوستان من از صفحه 195 تا اینجا رو مطالعه کردم یک سرچی هم زدم ولی به جواب نرسیدم ! ولی احتمال 99% سوالم رو قبلا پرسیدن دیگه ببخشید .
همینطور که میدونید وقتی دانلود یک فایل داره به پایان میرسه و حجم زیادی از اون فایل باقی نمونده برای اون حجم کم فرضا 500 کیلوبایت هم همون تعداد کانکشن که تعیین کردیم تعریف میشه و براشون به سرور درخواست ارسال میشه که سرعت دانلود رو شدیدا میاره پایین راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟
راه حلی که خودش اتوماتیک بخواد تعداد کانکشن ها رو بیاره پایین موجود نیست و اگر خیلی ضروریه این کار براش شما باید دستی اقدام کنی و Stop بزنی و تعداد کانکشن رو بیاری روی 1 و 2
درسته ، الان هم همینکار رو میکنم ، گفتم شاید اتوماتیک هم بشه ...
فقط مشکلش این هست که باید بشینیم دانلود کردن رو تماشا کنیم + اینکه اگر یک لینک از resume پشتیبانی نکنه دردسر میشه ! البته میشه لینک جدید جایگزین کرد ولی اگه سرور اجازه ایجاد temp نده نمیشه ادامش رو هیچ جور گرفت و دردسر واقعی شروع میشه .
معمولا 1 مگابایت اخر رو تو فایل های حجیم با سرعت کمتری میگیره و این 99% اوقات مشکلی پیش نمیاره و با همون سرعت کم فایل رو کاملا دریافت میکنه
منظورش که این رو میگه ،شما چند تا هارد دارین و وندوز روی کدوم هارد نصبه و همچنین IDM روی کدوم هارد دقیقا ، و دلیلش چی هست مگه شما هارد اصلیتون مشکلی داره ؟ یا جا نداره ؟
میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز ؟
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)