تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 380 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من idm از کلیک راست تو دانلود پریده هر کار کردم دوباره نصب کردم نیومد.قبلا تو کلیک راست دانلود با idm بود الان نیست هر ورژنی نصب کردم نشد.ممنون میشم کمک کنید رفته رو اعصابم
    برو تنظیمات بعد general یا کلی بعد پایین edit بالایی تنظیمات منوش هست.
    و موقع نصب مرورگر بسته شده باشه.

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با سلام
    من یک سوال داشتم. وقتی فایرفاکس 9 رو نصب کردم idm و یکسری چیزهای دیگر که از همه مهم ترش idm بود غیرفعال هست.
    باید چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    شاد باشید

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Temporary directory is required for storing file parts during download. If you have different physical drive on your computer you should select different physical drives for temporary directory and for" save to" folders for faster assembling of downloaded files "

با سلام كسي از دوستان نميدونه معني ساده متن بالا چيه ؟
    من الان دو تا هارد دارم و پوشه فايلهاي موقتي و محل نصب و ذخيره سازي همو رو گذاشتم روي هارد دوم كه ويندوز روش نصب نيست
    تنظيمات من غلطه كه idm هنگ ميكنه؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

Temporary directory is required for storing file parts during download. If you have different physical drive on your computer you should select different physical drives for temporary directory and for" save to" folders for faster assembling of downloaded files

جونم ترجمه !

میگه که یک پوشه ی موقتی برای بخشهای فایل در حین دانلود نیاز هست ، اگه شما یک هارد دیگه دارین بایستی که اون رو انتخاب کنین برای محل پوشه موقت و همچنین برای پوشه ی Save to برای سریعتر کردن سر هم کردن فایلهای بخش بخش.

چی گفتما !!! خلاصه منظورش این بود

احتمالا تداخل دااره باهاش ، از همون هارد اصلی استفاده کنین شما

Take Care

5. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس منظورش اينه كه ميگه بايد پوشه فايلهاي موقتي و پوشه save to ( احتمالا فايلهاي ايجاد شده از فايلهاي موقتي كه كامل شدن) حتما حتما در يك هارد به غير از هاردي كه روش ويندوز نصبه باشه ؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من از صفحه 195 تا اینجا رو مطالعه کردم یک سرچی هم زدم ولی به جواب نرسیدم ! ولی احتمال 99% سوالم رو قبلا پرسیدن دیگه ببخشید .

همینطور که میدونید وقتی دانلود یک فایل داره به پایان میرسه و حجم زیادی از اون فایل باقی نمونده برای اون حجم کم فرضا 500 کیلوبایت هم همون تعداد کانکشن که تعیین کردیم تعریف میشه و براشون به سرور درخواست ارسال میشه که سرعت دانلود رو شدیدا میاره پایین راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان من از صفحه 195 تا اینجا رو مطالعه کردم یک سرچی هم زدم ولی به جواب نرسیدم ! ولی احتمال 99% سوالم رو قبلا پرسیدن دیگه ببخشید .

همینطور که میدونید وقتی دانلود یک فایل داره به پایان میرسه و حجم زیادی از اون فایل باقی نمونده برای اون حجم کم فرضا 500 کیلوبایت هم همون تعداد کانکشن که تعیین کردیم تعریف میشه و براشون به سرور درخواست ارسال میشه که سرعت دانلود رو شدیدا میاره پایین راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟
    راه حلی که خودش اتوماتیک بخواد تعداد کانکشن ها رو بیاره پایین موجود نیست و اگر خیلی ضروریه این کار براش شما باید دستی اقدام کنی و Stop بزنی و تعداد کانکشن رو بیاری روی 1 و 2

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درسته ، الان هم همینکار رو میکنم ، گفتم شاید اتوماتیک هم بشه ...

فقط مشکلش این هست که باید بشینیم دانلود کردن رو تماشا کنیم + اینکه اگر یک لینک از resume پشتیبانی نکنه دردسر میشه ! البته میشه لینک جدید جایگزین کرد ولی اگه سرور اجازه ایجاد temp نده نمیشه ادامش رو هیچ جور گرفت و دردسر واقعی شروع میشه .

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

درسته ، الان هم همینکار رو میکنم ، گفتم شاید اتوماتیک هم بشه ...

فقط مشکلش این هست که باید بشینیم دانلود کردن رو تماشا کنیم + اینکه اگر یک لینک از resume پشتیبانی نکنه دردسر میشه ! البته میشه لینک جدید جایگزین کرد ولی اگه سرور اجازه ایجاد temp نده نمیشه ادامش رو هیچ جور گرفت و دردسر واقعی شروع میشه .
    معمولا 1 مگابایت اخر رو تو فایل های حجیم با سرعت کمتری میگیره و این 99% اوقات مشکلی پیش نمیاره و با همون سرعت کم فایل رو کاملا دریافت میکنه

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

پس منظورش اينه كه ميگه بايد پوشه فايلهاي موقتي و پوشه save to ( احتمالا فايلهاي ايجاد شده از فايلهاي موقتي كه كامل شدن) حتما حتما در يك هارد به غير از هاردي كه روش ويندوز نصبه باشه ؟
    منظورش که این رو میگه ،شما چند تا هارد دارین و وندوز روی کدوم هارد نصبه و همچنین IDM روی کدوم هارد دقیقا ، و دلیلش چی هست مگه شما هارد اصلیتون مشکلی داره ؟ یا جا نداره ؟

میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز ؟

Take Care

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •