سلام دوست عزیز
شرمندهام اگه کمی با تندی متن نوشتم.
با این حال مطمئن باشید در جایی از Setup گزینهای به نام AHCI وجود داره.
من لپ تاپ دم دستم نیست.
شما یه دور کامل دیگه به تنظیمات بایوس نگاه کنید.
شاد باشید![]()
سلام دوست عزیز
شرمندهام اگه کمی با تندی متن نوشتم.
با این حال مطمئن باشید در جایی از Setup گزینهای به نام AHCI وجود داره.
من لپ تاپ دم دستم نیست.
شما یه دور کامل دیگه به تنظیمات بایوس نگاه کنید.
شاد باشید![]()
من کامل سرچ کردم. bios من 4 صفحه داره. صفحه اول: ساعت و تاریخ. صفحه دوم یه گزینه داره گفته اگه فعال باشه یه سری advanced utility اضافه میشه. اونو فعال کردم تغیری ایجاد نشد. صفحه 3 یادم نیست اما راجع به هارد نبود. صفحه 4 هم که exit هست.من به صفحه 2 شک دارم شاید فعال که کردم جایی خاص میاد من خبر ندارم.
میشه مدل لپ تاپتون رو بیان کنید؟
این تنظیمات در قسمت پیشرفته وجود داره. با توجه به مواردی که شما گفتید پس گزینه مربوط به تنظیمات Boot کجا قرار داره؟!!
ویندوزی که روی لپ تاپتون نصب هست چیه؟
آیا از قبل نصب بود یا اینکه شما نصب کردید؟
اگه خودتون نصب کردید آیا از ویندوز SATA ساپورت استفاده کردهاید؟
شاد باشید![]()
لپ تاب سونی. مدل sr590 gpb. ویندوز 7 شصت و چهار بیتی. اورجینال روش بوده. حق با شماست الان که گفتین یادم اومد صفحه سوم مال بوت از هارد و سی در رام و ... بود. من تو help ویندوز search کردم نوشته بود از تو device manager قسمت IDE/ATA میشه دسترسی پیدا کرد به تنظیمات AHCI و ... اما گفته بود تو همه ویندوزها نمایش داده نمیشه!!!! شما که گفتین قسمت پیشرفته bios هستش پی حتما همون option که تو صفحه دوم bios فعال کردم مال همین چیزا بوده. چون نوشته بود advanced utility فعال میشه. اما نمی دونم کجا فعال شده. تو همون صفحه که تغییری ایجاد نشد بعد ار enable کردن اون option![]()
سلام
اساتید محترم من یه هارد WD 250 GIG دارم بایوس اون رو شناسایی می کنه ویندوز هم همینطور ( تو قسمت درایور سخت افزار ها درایورش نصب شده ) ولی متاسفانه هارد بالا نمیاد حتی با نرم افزار مدیریت پارتشن Paragaon 2003 هم ارور زیر رو میده :
!Hard Disc 0:i/o foult حالا من موندم چی کار کنم آیا راهی هست اون رو تعمیر کرد با چه نرم افزاری ؟
با نرم افزار HDD Regenerator هم وقتی Star Progress می زنم برنامه رو همون صفحه گیر می کنه مشکل از ویندوز هم نیست.
در ضمن اطلاعات زیادی هم توشه و می خوام حفظ بشه.
این موردی که شما بیان کردید به احتمال زیاد مربوط به بدسکتور میشه
با این حال شما از نرم افزار HDD Regenerator هم استفاده کردید ولی جواب نگرفتید.
شما یه نگاهی به برد هارد بندازید ببینید که سالم هست. اثری از سوختگی دیده نمیشه؟
اگه میتونی یه برد سالم از همون مدل تهیه کن و بردها رو جابجا کن.
ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر.
شاد باشید![]()
سلام
mjzaret عزیز من اثری از سوختگی رو برد نمی بینم یعنی حتما باید عوض کنم آیا نرم افزار بهتری یا دیگه ای نیست که بشه بد سکتور ها رو رفع کرد ؟
ممنون
سلام دوستان.اقا bios لپ تاب من گزینه های تغییر SATA controler برای تغیر از AHCI mode به IDE mode رو نداره. کسی نمی دونه از جایی دیگه هم میشه این گزینه رو تغییر داد؟
سلام دوستان
من با برنامه Hard Drive Inspector زدم spin up time علامت زرد داده یعنی مشکل داره؟جدیه؟
مرسی
میتونید هاردتون از طریق ویندوز های LIVE انتقال اطلاعات بدید بر روی یک هارد اکسترنال بعد از طریق لینک زیر در قسمت تعمیرات هارد هارتون رفع مکشل کنید . مشکل هارد شما خرابی سکتور صفر اون که قابل رفع . لینک براتون می زارم از دوستان تاپیک نرم افزار هم عذر می خوام چون نمی دونم خود فروم لینک دانلود نرم افزار داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)