تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 416 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی قسمت بعد هم فیلره؟؟؟
    اره فیلره..
    در مورد گروه گارا..
    به احتمال زیاد بعدیش هم فیلره و همچنین بعدی تر .. چون گارا خودش یه پا ناروتویه ولی فک نکنم زیاد به جزئیاتش برن..
    ایتاچی بهش گفت که مادارا زنده است و شما فکر می کنید که مرده
    دلیلی هست که ابتاچی به ساسکه دروغ بگه..؟؟ به نظر من هم مادارا زنده هست ولی این توبی باشه یا نه مشکوکه.. از همینجاست که میگم اونی که اوروچیمارو احضار کرده بود مادارا بود، اگه اینطور بشه پس مرده.. همش شد نقض کردن . .قاطی کردیم رفت.

2. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اره فیلره..
    در مورد گروه گارا..
    به احتمال زیاد بعدیش هم فیلره و همچنین بعدی تر .. چون گارا خودش یه پا ناروتویه ولی فک نکنم زیاد به جزئیاتش برن..
    کلا من بی خیال انیمه شدم و دارم همش مانگا رو می خونم از قسمت 177 به بعد رو دانلود نکردم دیگه................فیلر که به درد نمی خوره.................فعلا چسبیدم با بلیچ که انیمش مرتب هر هفته ساخته و منتشر میشه و داره به جاهای هیجان انگیزش می رشه...............

اینها چون مانگا به جاهای حساس رسیده نمی خوان با بیرون دادن انیمه حواس مردم رو پرت کنن تازه مخصوصا الان که بازیش هم اومده............اینجوری یه مقدار فیلر درست می کنن که بیکار نباشن تا وقتی مانگا به جاهای معمولی رسید دوباره هر هفته یه قسمت بدن بیرون ............

تا اون جا که می دونم انیمه ناروتو نه تنها توی ژاپن بلکه توی 107 کشور دنیا با اختلاف چند روزه منتشر و پخش میشه..اگه ایران خودمون هم یه ناشر بود که این کار رو می کرد همه مانگاش رو می گرفتند.م طرفدار نداره که این انیمه!!!!!!!!!!!!!!!!!! توی ژاپن که دیگه حتی نخست وزیرش هم از این مانگا رو می خونه !!!!!!!!!!!!!!! مگه اون دل نداره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مردم ایران که مانگا خون نیستن . همین انیمه اش رو به خاطر این که جزو هنر هفتمه نگاه میکنن وگرنه کی میره مانگا بخونه یا کمیک . اینجا ایزانه نه ژاپن و امریکا و ... . خداییش شما چند نفر بالای 20 سال میشناسی که مانگا بخونن یا حتی انیمه .

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مردم ایران که مانگا خون نیستن . همین انیمه اش رو به خاطر این که جزو هنر هفتمه نگاه میکنن وگرنه کی میره مانگا بخونه یا کمیک . اینجا ایزانه نه ژاپن و امریکا و ... . خداییش شما چند نفر بالای 20 سال میشناسی که مانگا بخونن یا حتی انیمه
    اگه مانگا تو ایران شروع به چاپ بشه بعد از مدت کوتاهی مطمئن باشین که از خیلی از مجله های پر طرفدار الان جلو میزنه...
    کلا به ملیت ربطی نداره...خیلی از مردم حتی نمیدونن مانگا چی هست!!!!!!خب حتما تمایلی برای جاانداختنش بین مردم نیست!!!فعلا که نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی مانگای بعدی کی میاد...کسی میدونه چه بلائی سر ناروتو سنترال اومده...فیلش کردن یعنی؟؟؟؟چند روزی هست سرنزدم...
    آخه این تنها جائی بود که قابلیت دانلود هم داشت...

یه چیز دیگه دوستان...نمیشه اون نظر سنجی بالای صفحه رو ویرایش کرد یااصلا حذفش کرد یه نظر سنجی دیگه گذاشت...خدائیش دیگه خیلی (نتونستم کلمه مناسبی براش پیداکنم)شده...مثلا به جاش بزاریم به چه شخصیتی علاقه دارید ها؟؟؟؟؟؟؟!!!!
    Last edited by D,Freeman; 20-10-2010 at 01:35.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خداییش شما چند نفر بالای 20 سال میشناسی که مانگا بخونن یا حتی انیمه .
    من خودم 23 سالمه و مانگا می خونم !!!!!!!!!!!!!! توی یکی از میتینگ های دنیای انیمه هم شرکت کردم افراد بالای 20 سالش خیلی بود .حتی یه سری دختر و افراد متعهل هم بودند تو جمعشون البته بچه 9 ساله هم داشتند که خدایی بود برا خودش..............

راستی مانگای بعدی کی میاد...کسی میدونه چه بلائی سر ناروتو سنترال اومده...فیلش کردن یعنی؟؟؟؟چند روزی هست سرنزدم...
    مانگای بعدی فکر کنم 10 روزه دیگه بیاد................برای دانلود هم به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به اینجا هم می تونی بری منتها باید یه ثبت نام بکنی که رایگانه ..............

یه چیز دیگه دوستان...نمیشه اون نظر سنجی بالای صفحه رو ویرایش کرد یااصلا حذفش کرد یه نظر سنجی دیگه گذاشت...خدائیش دیگه خیلی (نتونستم کلمه مناسبی براش پیداکنم)شده...مثلا به جاش بزاریم به چه شخصیتی علاقه دارید ها؟؟؟؟؟؟؟!!!!
    نظر سنجی ها رو باید با مدیر بخش در میان بگذاری .ببین مدیر بخش کیه براش یه PM بزار که نظر سنجی رو عوض کنه ..............

.................................................. .................................................. .................................................. .....

فعلا بلیچ رو بچسبم که قسمت 293 هم اومد .................

7. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه چیزی فکر من و مشغول کرده و اون هم اوروچیماروست
    تو ادم های نقش منفی این انيمه اوروچیمارو تنها فردیه که به نظر من تا اخرین قسمت این انيمه زنده میمونه و به نظرم در اخرین قسمت ناروتو یا به تنهایی یا با کمک ساسکه بر اوروچیمارو پیروز میشن

اوروچیمارو از اول این انيمه بود و تا این جا هم زنده میمونه و تا اخر انيمه هم زنده میمونه
    و اگر یادتون باشه هر وقت اروچیمارو تو انيمه نشون میداد یه اهنگ خوفناک و فوق العاده زیبا هم نشون میداد همراش تا ادم بیشتر بترسه

در مورد اون طابون که کابوتو نشون داد
    من حدس میزنم هوگاگه اول هاشیمارو باشه
    درسته روحش توسط هوگاگه سوم تسخیر شد ولی این نکته هست که هوگاگه اول مرده بود و توسط اوروچیمارو روحش ازاد شد

یه سوال
    من یادم رفته هیدان چه شکلی بوده
    کسی عکسی ازش میزاره؟

9. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

یه چیزی فکر من و مشغول کرده و اون هم اوروچیماروست
    تو ادم های نقش منفی این انيمه اوروچیمارو تنها فردیه که به نظر من تا اخرین قسمت این انيمه زنده میمونه و به نظرم در اخرین قسمت ناروتو یا به تنهایی یا با کمک ساسکه بر اوروچیمارو پیروز میشن

اوروچیمارو از اول این انيمه بود و تا این جا هم زنده میمونه و تا اخر انيمه هم زنده میمونه
    و اگر یادتون باشه هر وقت اروچیمارو تو انيمه نشون میداد یه اهنگ خوفناک و فوق العاده زیبا هم نشون میداد همراش تا ادم بیشتر بترسه

در مورد اون طابون که کابوتو نشون داد
    من حدس میزنم هوگاگه اول هاشیمارو باشه
    درسته روحش توسط هوگاگه سوم تسخیر شد ولی این نکته هست که هوگاگه اول مرده بود و توسط اوروچیمارو روحش ازاد شد

یه سوال
    من یادم رفته هیدان چه شکلی بوده
    کسی عکسی ازش میزاره؟

همینطوره...فعلا که خوش خوشان اروچیماروئه...هی میمیره دوباره از یه جا دیگه سردر میاره...
    ولی اگه این کابوتوی پاچه خوار نبود واقعا دیگه میمرد...
    مثل اینکه این کیشیموتو بدجوری به اوروچیمارو علاقه داره...

11. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو یه قسمتی از مانگا که هنوز انیمه بهش نرسیده
    کابوتو یا همون اروچیمارو چند تا طابوت نشون مادارا میده که میتونه زندشون کنه
    مثل دیدارا و غیره
    ولی یه طابوت و نشون مادارا میده مادارا خیلی تعجب میکنه و میترسه
    خیلی کنجکاوم کدوم شخصیتی تو طابوت بود که حتی مادارا هم میترسه ازش
    توضیح هم بدم که تو کابوتو قدرت زنده کردن مردگان و داره
    مثل همون قدرتی اروچیمارو به کار برد مقابل هوگاگه سوم و هوگاگه اول و دوم رو زنده کرد
    خیلی دوست دارم بدونم چه شخصی تو طابوت بود

راستی فردا قسمت 182 این انیمه هم منتشر میشه
    که یه نوع فیلر حساب میشه
    مال زمان بچگی های ناروتو و گارا

13. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مثل همون قدرتی اروچیمارو به کار برد مقابل هوگاگه سوم و هوگاگه اول و دوم رو زنده کرد
    اگه منظورت تکنیک ادو تنسی هست که نگران نباش موقع مبارزه با ناروتو می فهمیم که اون کیه.............چون از بین اون تابوت ها فقط تا الان دیدارا رو اخضار کرده و بقیشون موندن...........فکر نکنم که دیگه تغییری توشون بده............
    (اساس این تکنین اینه که افراد زنده رو می کشن و روح افراد مرده رو در بدن اون زنده ها جاسازی می کنن و با تکنین بدل سایه ها قیافه رو شبیه فرد مورد نظر می کنن ............. اسم کامل تکنین اینه : کوچی یوسه ادو تنسی )

افراد ظاهر شده توسط کابوتو :

اینم اون تابوت مرموز .......... :

و این هم اسم این تکنیک کابوتو با استایل اجرا :

اگه حجمش زیاد شد ببخشید ...............

15. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

تو یه قسمتی از مانگا که هنوز انیمه بهش نرسیده
    کابوتو یا همون اروچیمارو چند تا طابوت نشون مادارا میده که میتونه زندشون کنه
    مثل دیدارا و غیره

راستی فردا قسمت 182 این انیمه هم منتشر میشه
    که یه نوع فیلر حساب میشه
    مال زمان بچگی های ناروتو و گارا

آخ گفتی دوباره داغ دلمونو تازه کردی...
    ماالان مدتهاست که داریم کیشیموتو رو فقط برای همین تیکه کلی نفرین میکنیم...(حالا بابت بقیه سرکار گذاشتناش چقدر ....میدیم بماند)
    تاالان هم سرجمع نفری 1000تا حدس زدیم ولی آخر سر هیچ نتیجه ای نگرفتیم......

راستی شما باتغییر نظر سنجی موافقین؟؟؟اگه موافقین که بگین دوست دارین نظر سنجی رو به چی تغییر بدن؟چون من درحال مکاتبه با مدیر محترم مربوطه ام...
    Last edited by D,Freeman; 21-10-2010 at 12:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •