از قضا ان95 معمولی من هم اینجوری بود که 8گیگ شما شده...
دقیقا منم 6ماه نگه ش داشته بودم و سرآخر به خاطر همین مشکل فروختمش و 8گیگ گرفتم!
از قضا ان95 معمولی من هم اینجوری بود که 8گیگ شما شده...
دقیقا منم 6ماه نگه ش داشته بودم و سرآخر به خاطر همین مشکل فروختمش و 8گیگ گرفتم!
بالاخره ما هم N95 8 gb دار شدیم .....
اگه یادتون باشه 1 2 هفته پیش اومدم بهتون گفتم به دائیم که توی انگلیس هست گفتم برام این گوشی رو بفرسته .... بالاخره دیروز عصر از طریق یکی از دوستاش که مسافر بود به دستم رسید ......
ورژن گوشی 20.0.016 و تازیخ 28/2/2008 هست .....
حالا یه نکته جالب :
حتماً همتون میدونید یا شنیدید که فقط یه گوشی رو از خارج از ایران وارد میکنن بصورت معمولی بهتون آنتن نمیده و یا باید گوشی رو از طریق مخابرات رجیستر کنید و یا Unlock کنید ( قفل شبکه رو از بین ببرید ) .....
من قبل از اینکه گوشی به دستم برسه خیلی پرس و جو کردم که از چه طریقی میشه گوشی رو که از خارج میارن رجیستر کرد ....؟ رفتم ساختمان بازرسی مخابرات در خیابان ونک و اونجا گفتن دیگه رجیستر رو بصورت حضوری انجام نمیدن و باید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و اونجا از طریق سریال نامبر گوشیتوتو رجیستر کنید ....
منم همون دیشب به این سایت رفتم و شماره سریال گوشیمو وارد کردم ..... خود سایت مدل گوشی و سایر مشخصات گوشیتونو بهتون میده و میگه تا 24 ساعت در دست بررسی هست ......
ولی من فکر نمیکردم زودتر از 1 هفته رجیستر بشه ......
الان که از بطور اتفاقی سیم کارت رو روی گوشیم انداختم دیدم دیگه خبری از ارور سیم کارت نیست و گوشی آنتن داد ..... و به همین راحتی و در عرض کمتر از 24 ساعت گوشیم رجیستر شد و الان خیلی راحت میتونم باهاش کار کنم......
خواشتم بهتون بگم اگه کسی میخواد گوشی بیاره یا کسی براش بیاره با این راه اصلاً نگران رجیستر شدن گوشیش نباشه ... برای هر کشور و اپراتوری باشه رجیستر میکنن ......
در ضمن شماره سریال گوشی من 35482902302 و .... هست ....
چند رقم اصلیش رو نوشتم که بگم فنلاند بودن یا نبودن یه گوشی هیچ ربطی به 00 یا 01 نداره ....
الان برای من 02 هست و اصل فنلاند هست ....
اقا یکی به داد من برسه چه کار کنم یه باطری دیگه بخرم اصلش چنده الان؟
اصلش که کم گیر میاد. بهتره بری از نمایندگی یک گارانتی بخری.مطمئن تره.نباید از 30 تومن بیشتر باشه.
يه بار كه كد زدم 2008 زد الان كده يادم نيست والا ميزدم دقيق ميگفتم
نه آپديت هم نكردم..يه هفته بيشتر نيست كه خريدمش!
با کد #0000#* میتونید ورژن رو بفهمید.
الان اخرین ورژن 20 هست.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 15-07-2008 at 20:53.
خب احتمالا مال شما هم همون ورژن 20 هستش چون تازه یه هفته س خریدیش...
به نظر من مشکلت با یه فرمت حل میشه(البته به نظر من)!
شاید مشکل از یه جای دیگه باشه...
ولی من فک می کنم ممکنه با یه فرمت درست بشه!
يكي از دوستان مطالبي در مورددريافت Gmailدر قسمتmessageنوشته بود ايميل من تو ياهو ميخواستم بدونم تنظيماتgmail باyahoomailدركجاها فرق ميكنه مرسي
Last edited by aref.moradi; 16-07-2008 at 00:03.
-----------
سلام دوست من
فقط سرویس Gmail خدمات POP3 را به صورت رایگان انجام می ده.
یاهو تنظیمات POP3 را بر اساس برنامه خودش YaPops و فقط برای کامپیوتر انجام می ده و نمی شه به صورت رایگان از POP3 یاهو استفاده کرد.
اگر هم ایمیل دیگری مثل این ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشی تنظیمات را باید از کنترل پنل سرور سایتت بگیری.
اگر دوست داری ایمیلت را بده تا برات دعوتنامه Gmail بدم تا بتونی گوشیت را تنظیم کنی.
از قابلیتهای جدیدی که فقط به N95 اضافه شده اینه که با تنظیم ایمیل به این صورت می تونی از طریق خود گوشی فایل هم پیوست کنی و ارسال کنی
که هیچ برنامه ای این اجازه را به شما نمیده حتی با نصب خود برنامه Gmail که برای گوشی نوشته شده
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)