تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 204 از 1635 اولاول ... 1041541942002012022032042052062072082142543047041204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان اگر من سایت dpreview رو معرفی کردم فقط برای این بود که مطالب و توضیحاتش کمکی باشه برای خرید دوربین. اگه میدونستم قراره سر یه چیز به این سادگی اینقدر دعوا مرافعه راه بیفته اصلا این کار رو نمیکردم.
    خوشحالم که دوستمون هم بالاخره به مرادش رسید و ما هم از این همه جار و جنجال نجات پیدا کردیم.
    من هم امروز رفتم بازار برای یکی از دوستام دوربین بخریم. fz28 گرفت 400 تومن. با ف ی ل ت ر UV و محافظ ال سی دی. sx10 هم بود پایین ترین قیمتی که پیدا کردیم 450 بود. سونی H50 هم 350 گارانتی اصلی.
    من هم سعی میکنم فردا دوربین رو یه بررسی بکنم و خبرشو بهتون بدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ضمنا یه طوری راجع به نرم افزار های کار با عکس صحبت میکنین انگار معجزه میکنن. در صورتی که اینطور نیست. اگه یه دوربین نویز عکس هاش زیاد باشه هیچ نرم افزاری نمیتونه بدون از دست رفتن کیفیت نویز رو برداره.
    مقوله ی دوربین دیجیتال هم به طور کلی با دوربین آنالوگ متفاوته و شما نمیتونین اینا رو با هم مقایسه کنین. چون کلا مکانیزم دوربین های دیجیتال و مراحل گرفتن عکس فرق میکنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

امروز که رفته بودم جمهوری تو یکی از مغازه ها از یارو پرسیدم آقا پاناسونیک داری؟ خیلی راحت میتونست بگه نه. اومده میگه آقا پاناسونیک هم آخه شد دوربین؟ اصلا کیفیت عکس هاش در حد سونی و کنان نیست. این جواب اون قدر ها هم عجیب نبود چون چند نفر دیگه از فروشنده ها (که پاناسونیک نداشتن) هم عین همین حرف رو زده بودن. چیزی که اعصابم رو خورد کرد این بود که این پسر جوون که قدش نصف من هم نبود اومده راجع به کیفیت سنسور دوربین واسه من بحث راه انداخته و میگه شما اصلا راجع به سنسور و لنز اطلاعات نداری و گرنه نمیرفتی سراغ پاناسونیک.
    خب همین ها هستند که باعث میشن یه مشتری که اطلاعات کافی در مورد دوربین ها نداره گیج و گمراه شه. میخوای جنست رو تبلیغ کنی بکن دیگه واسه چی اطلاعات غلط میدی به مشتریت؟

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ضمنا یه طوری راجع به نرم افزار های کار با عکس صحبت میکنین انگار معجزه میکنن. در صورتی که اینطور نیست. اگه یه دوربین نویز عکس هاش زیاد باشه هیچ نرم افزاری نمیتونه بدون از دست رفتن کیفیت نویز رو برداره.
    مقوله ی دوربین دیجیتال هم به طور کلی با دوربین آنالوگ متفاوته و شما نمیتونین اینا رو با هم مقایسه کنین. چون کلا مکانیزم دوربین های دیجیتال و مراحل گرفتن عکس فرق میکنه.
    دوست عزيز با احترام به نظر شمابنده اعتقاد دارم نرافزار معجزه ميكنه كافيه سري به اين آدرس بزنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در رابطه با نويزم بستگي به نويز داره مطمئنا نويز اين رده دوربين ها مثلا در ايزو 1600 را با نرافزار ضد نويز نميشه كاري كرد ولي نويز هي بين 400 تا 800 به مقداري زيادي قابل بهبود است يك بار امتحان كنيد. اين گونه نرافزارها تنظيمات زيادي دارند و مي توانيد ميزان نويز زودايي را خودتان تنظيم كنيد تا جزييات بيش از حد از بين نرود.

نمونه عكس SX10

نمونه ويرايش شده:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اينم نمونه اي از عكس هايي كه خودم نويز زدايي كردم با پلاگين Noiseware_4.1.1.0_Professional البته به تنظيمات نرافزار كاملا تسلط ندارم:

Last edited by unforgiven2009; 12-03-2009 at 11:10.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام جناب فتح الهي.مرسي از لطفتون.در مورد باتري همونطوري كه گفتيد هست يعني هر وقت مقدار كمي شارژ بمونه يه علامت قرمز ظاهر ميشه.در مورد دكمه هاي چهارگانه فقط يه احساس لق بودن وجود داره طوري كه دست ميزني يه صدايي ميده مثل اينكه شله ولي به نظرم روانه و مشكلي ايجاد نميكنه.
    يعني آيكون ميزان شارژ در صفحه lcd نمايش داده نمي شه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جنب prowler من هم حرف شما رو میزنم .من هم دوست ندارم عکس رو دستکاری کنم.این نرم افزارها نسبتا مفید هستند ولی دردسر دارند و همیشه جواب نمیدن.
    فرض کنید 300 تا عکس رو گرفتید .حالا میشه دونه دونه روی عکسها کار کرد؟اینطوری که آدم از عکاسی سیر میشه.ولی در مورد نویز میشه تا حدی روشون حساب کرد.

در مورد اینکه گفتید دوربین دیجیتال با آنالوگ فرق داره بحثی و شکی نیست.ولی اون دوستمون گفتن که من از شا تر و دیافراگم و ایزو و .... هیچی سرم نمیشه و دوربین تو عمرم ندیدم.خواستم به ایشون بگم که با این اصطلاحات و نحوه کار با اونها آشنا هستم.و اگه با دوربین های آنالوگ کار کرده باشید کار با اونها خیلی سخت تر از این دوربین ها هست.چون یک تنظیم اشتباه مساوی است با عکس های زیاد نور دیده یا نور ندیده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

يعني آيكون ميزان شارژ در صفحه lcd نمايش داده نمي شه؟
    تا جايي كه من ميدونم نه نشون نميده ولي حدوداي اينكه باتري مثلا 30-40 عكس بگيره كه شارژش تموم بشه يه پيغام قرمز ظاهر ميشه.گزينه ي خاصي هم نديدم كه فعالش كنم.بهترين راه براي مقابله با اين مشكل داشتن 4 باتري يدك هست تا خيال آدم راحت بشه.راستي اين عكس هاي چند پست پيش كه در مورد نويززدايي ود هيچكدم باز نميكنه.
    Last edited by ebi66_boukan; 12-03-2009 at 10:02.

10. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام.لوفا جان من به یک فروشنده لوازم خانگی که آشنا بود سفارش دادم و قرار شد امروز خبرش رو بده.امروز هم باهاش تماس گرفتم که گفت این دوربین در اصفهان هست و 280 تومنه و گفت 5 تومن هم خودش برمیداره که خوب به حرفش اعتماد دارم.چون در اصفهان همه وسایل دیجیتالش 20 الی 40 تومن از تهران گرون تر هست و ما هم دیگه عادت کردیم به گرونتر خریدن.
    حتی اگه 20 تومن هم خودش برداره من میگم حلالش باشه.ضمنا گفت که با ضمانت آهونگار هست.
    شاعر میگه :
    عاقبت جویده یابنده بود........سایه حق بر سر بنده بود
    لوفا جان گفتی که 50 تا از عکسهات رو چاپ کردی و خوب در اومده.هزینه چاپ عکس در اندازه کوچیکش چند در میاد؟
    و از آقای ebi هم تشکر میکنم به خاطر توضیحاتشون.
    آقای ebi به نظر شما عاقلانه هست که 150 تومن اضافه بدم برای خرید sx10?
    چون دوستان که میگن تفاوت چندانی نداره .تنها چیزی که من رو نگران کرده این هست که عکسهاش خیلی بیش از حد روشن هستن.فقط به خاطر این دو دلم.مخصوصا اون عکسهایی که سایت dpreviw گذاشته از فضای باز.
    به خاطر نویز عکس رو داخل نرم افزار بردن رو من تائید میکنم ولی به خاطر کم رنگ بودن عکس رو دستکاری کردن یکم من رو نگران میکنه که کار هر روزه نشه.
    اگه دوستان مایل باشن یه نرم افزار هست به نام dcenhance که خیلی عالی عمل میکنه و کار با اون خیلی راحت هست و نتیجه تغییرات اعمال شده رو در همون لحظه میشه دید و من خودم با این نرم افزار عکس های موبایل رو دستکاری میکنم رو آپلود کنم.موفق باشین.
    اينكه عاقلانه باشه يا نه به خود شما بستگي داره.اگه وضع ماليتون خوبه و 150 تومن براتون پولي نيست ارزش داره بگيري ولي براي من يكي كه دانشجوام و خرج رفت وآمد و كتاب و ........ خيلي بالاست 150 تومن زياد بود پس اينو خريدم.و قيمت يكي از مهمترين مشخصه ها بود.در مورد عكس ها بايد بگم دقيقا همونجوري كه ميگيد هست و تو نور كافي عكس هاش روشنه(خصوصا زير آفتاب و با مود Auto).و چندين بار عكس هاي به درد نخوري گرفته.البته ميشه با تنظيمات ev و وايت بالانس و برنامه هاي مختلف اين مشكل رو تا حدودي كاهش داد.

12. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جنب prowler من هم حرف شما رو میزنم .من هم دوست ندارم عکس رو دستکاری کنم.این نرم افزارها نسبتا مفید هستند ولی دردسر دارند و همیشه جواب نمیدن.
    فرض کنید 300 تا عکس رو گرفتید .حالا میشه دونه دونه روی عکسها کار کرد؟اینطوری که آدم از عکاسی سیر میشه.ولی در مورد نویز میشه تا حدی روشون حساب کرد.

در مورد اینکه گفتید دوربین دیجیتال با آنالوگ فرق داره بحثی و شکی نیست.ولی اون دوستمون گفتن که من از شا تر و دیافراگم و ایزو و .... هیچی سرم نمیشه و دوربین تو عمرم ندیدم.خواستم به ایشون بگم که با این اصطلاحات و نحوه کار با اونها آشنا هستم.و اگه با دوربین های آنالوگ کار کرده باشید کار با اونها خیلی سخت تر از این دوربین ها هست.چون یک تنظیم اشتباه مساوی است با عکس های زیاد نور دیده یا نور ندیده.
    دوست عزیز مسئله که شما می گید مطلق نیست .خیلی ها علاقه شدیدی به دست کاری عکس ها خود دارند و از دید دنیای عکاسی این مسئله عیب محسوب نمیشه. خیلی ها هم دوست دارند بزارن رو مود اتو و یک عکس بگیرند که فقط خاطراتشان ثبت شه و و مسائله جانبی عکس برایشان اهمیت نداره.قرار هم نیست شما بادوربینتان 300 تا عکس بگیرید و همه نیاز به ویرایش داشته باشند.از طرفی شما با دوربین انالوگ کار می کنید که متفاوت با دیجیتال است و موقعی که دوربین خریدی متوجه این نیاز مبرم می شید مخصوصا دوربین های این رده . در ضمن شما در دوربینهای دیجیتال هم اگه بخاین قید مود اتوماتیک را بزنید تا قلق دوربین دستون بیاد خیلی باید ریاضت بکشید تا یک عکس دلخواه بدست بیاورید. همین مسئله وایت بالانس خودش کلی دردسر به همراه داره.ولی خوب خیلی مواقع همین نرافزار این خلع را جبران می کنه.
    بزارید یک مثال بزنم . مثلا شما به یک محیط با اختلاف شدت نوری میریدو مثلا در یک روز آفتابی در یک محیطی قرار میگیرید که نور محیط نسبت به نور اسمان کمتر است و شما می خواهید از محیط عکاسی کنید.خوب مشخصا دوربین شدت نور آسمان و محیط را نمی تواند هم زمان تفکیک بده. نتیجه عکسی است که یا اسمانش بشدت نورش زیاد و نور محیط متناسب یا یا اگه نور اسمان مناسب باشد و نور محیط تاریک. خوب چه راحی به نظر شما میرسه؟
    یک راه اینکه یک بار از اسمان عکس بگیرید و میزان نور را تنظیم کنید. و در همان حال یک عکس از محیط و نور محیط را تنظیم کنید تا عکس با نور مناسب بیوفتد. بعد عکس ها را بوسیله نرافزار با هم تدبیق دهید و در خروجی یک عکس دلخواه به دست بیاورید. این جور کارها در دید عکاسی عیب نیست بلکه طرفند برای بدست آوردن بهترین خروجی است.
    یک را دیگری این است که اصلا بیخیال عکس گرفتن از آن محیط شیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •