بایرن یه هافبک وسط خوب کم داره!بایرن 2 تا مهاجم بخره
و ریبری رو از دست نده
فقط همین
بعد از رفتن بالاک کسی دیگه نتونست اونطور که باید جاش رو پر کنه!
بایرن یه هافبک وسط خوب کم داره!بایرن 2 تا مهاجم بخره
و ریبری رو از دست نده
فقط همین
بعد از رفتن بالاک کسی دیگه نتونست اونطور که باید جاش رو پر کنه!
زمانى كه رقابت هاى بوندس ليگا در فصل ۲۰۰۹- ۲۰۰۸ سوت خورد همگان هافنهايم را يكى از كانديداهاى سقوط به دسته پايين تر مى ديدند. از ديد كارشناسان هافنهايم تيمى بود كه فقط براى بقا مى جنگيد. ميانگين سنى بسيار پايين و عدم تجربه لازم تيمى باعث شده بود تا بسيارى هافنهايم را ميهمان يك ساله بوندس ليگا بدانند. حتى شروع خوب و توفانى اين تيم هم باعث نشد نظر كارشناسان عوض شود. بعد از پيروزى هاى خوب هافنهايم در چند هفته اول همگان اين شروع خوب را يك اتفاق دانستند. اتفاقى كه شانس هم در آن نقش داشته است. در حالى كه فوتبالدوستان در كشور آلمان منتظر پاره شدن نوار پيروزى هاى اين تيم روستايى بودند، بازيكنان جوان هافنهايم هفته به هفته با قدرت بيشترى در ميادين ظاهر مى شدند. هافنهايم توانست با ادامه روند پيروزى هاى خود نظر همه را تغيير دهد. با قهرمانى هافنهايم در پايان نيم فصل اول همه به توانايى هاى اين تيم روستايى ايمان آوردند. حالا و در آستانه شروع رقابت ها در نيم فصل دوم بسيارى هافنهايم را مدعى عنوان قهرمانى و رقيب اصلى تيم بايرن مونيخ مى دانند. حالا ديگر كارشناسان فوتبال آلمان تعريف متفاوتى از تيم هافنهايم و بازيكنان جوان اين تيم روستايى دارند. در حالى كه در روزهاى آغازين فصل تنها خواسته و آرزوى هواداران هافنهايم بقا در رقابت هاى دسته اول بوندس ليگا بود حالا فقط قهرمانى است كه مى تواند آنها را راضى كند. ديتمار هوپ مرد ثروتمند كشور آلمان كه در اروپا با نام «بيل گيتس ژرمن ها» شناخته مى شود در همان روزهاى ابتدايى حضور تيمش در جمع تيم هاى برتر فوتبال آلمان اين نويد را به هواداران كم شمار تيمش داده بود كه به زودى شاهد حضور تيمشان در جمع بهترين هاى قاره سبز خواهند بود. شايد آن زمان حتى هواداران خوش بين هافنهايم هم حرف هاى هوپ را جدى نگرفتند. هيچ كس از يك تيم كوچك روستايى انتظار بهترين شدن را نداشت اما برخلاف تمامى انتظارات و معادلات همين تيم كوچك با سرعت قابل توجهى به سوى بهترين شدن و حرفه اى شدن گام برمى دارد. پس از قهرمانى در نيم فصل اول رقابت ها و بالا رفتن دستمزد بازيكنان و كادرفنى اين تيم حالا يك گام ديگر در باشگاه هافنهايم برداشته شده است. در نيم فصل اول بسيارى استاديوم خانگى اين تيم را در حد و اندازه هاى رقابت هاى بوندس ليگا نمى ديدند. حتى بسيارى از رقبا پس از بازى كردن در استاديوم خانگى اين تيم نسبت به شرايط موجود در استاديوم حريف انتقاد مى كردند. حالا و با شروع نيم فصل دوم رقابت ها شرايط فرق مى كند. هافنهايم نيم فصل دوم رقابت ها را در استاديوم جديد خود آغاز خواهد كرد. استاديوم كاملاً مجلل و مجهز كه حتى شايسته ميزبانى رقابت هاى اروپايى است. اين استاديوم تازه تأسيس كه «راين نكار آره نا» نام دارد در منطقه خوش آب و هواى سينهايم قرار دارد. اين استاديوم زيبا حدود ۳۱ هزار نفر ظرفيت دارد. بنا به گفته ديتمار هوپ رئيس باشگاه هافنهايم براى ساخت اين مجموعه حدود ۷۰ ميليون يورو هزينه شده است. هوپ در روز افتتاحيه اين استاديوم در جمع بازيكنان، مربيان و هواداران هافنهايم گفت: «امروز يك روز به ياد ماندنى در تاريخ باشگاه هافنهايم است. خيلى خوشحالم كه مى توانم بگويم ما صاحب يكى از بهترين استاديوم هاى كشور آلمان و حتى اروپا شده ايم. اينجا جايى است كه ما بايد پيروزى هاى زيادى را در آن جشن بگيريم. اين استاديوم زيبا با جام هاى قهرمانى زيباتر هم خواهد شد.» رالف رانگنيك سرمربى موفق نيلى پوشان نيز افتتاح اين استاديوم زيبا را به فال نيك گرفت و گفت: «ما مى توانيم در اين فصل اولين جام قهرمانى را به اين استاديوم بياوريم. پيروزى در اين استاديوم زيبا طعم شيرين ترى خواهد داشت. اميدوارم اينجا هم بتوانيم پيروزى هاى زيادى را كسب كنيم.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی
ميشائيل بالاك هافبك آماده اين روزهاى چلسى در گفت وگويى با روزنامه بيلد، بايرن مونيخ را به عنوان تيم قهرمان اين فصل رقابت هاى بوندس ليگا معرفى كرد و گفت: «به نظر من، بايرن اين فصل هم قهرمان بوندس ليگا خواهد شد. بايرن مثل فصول گذشته، آماده ترين تيم فوتبال آلمان است. در اين فصل ديگر تيم ها هم حضورى موفق داشته اند. تيم هايى همچون هافنهايم، لوركوزن و هرتابرلين كه در فصل جارى فراتر از حد انتظارات ظاهر شده اند به خصوص هافنهايم كه در حال حاضر رقيب اصلى بايرن نيز به حساب مى آيد. از نظر من هافنهايم تيم بسيار خوبى است اما توان رقابت كردن با تيم بزرگى همچون بايرن مونيخ را ندارد. من معتقدم اين تيم جوان هر چه قدر هم كه خوب كار كند در پايان به تجربه بايرن خواهد باخت.
زحمت کشیده!!!!!!!!!بالاک:اين فصل هم بايرن قهرمان مى شود
چشم.بایرن 2 تا مهاجم بخره
و ریبری رو از دست نده
فقط همین
فردا زنگ ميزنم بهشون ميگم تا زودتر دست به كار بشن
اينو الان 4 ساله داريم همه فرياد ميزنيم ولي كسي گوشش بدهكار نيستبعد از رفتن بالاک کسی دیگه نتونست اونطور که باید جاش رو پر کنه!![]()
"ريبري" و "لام" خواستار تقويت بايرن
فرانك ريبري و فيليپ لام خواستار حضور بازيكنان سرشناس بيشتري در بايرن مونيخ هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دو بازيكن بايرن براي رسيدن به تيمشان قهرماني در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا تقويت بايرن را خواستار شدهاند.
لام پيش از شروع نيم فصل دوم رقابتهاي بوندسليگا گفت: «تيم بايد نقطه به نقطه تقويت شود. پرافتخارترين تيم آلمان بايد همچنان بازيكناني با كلاس جهاني را به خدمت بگيرد.»
اين بازيكن 25 ساله با اشاره به شياطين سرخ گفت: «منچستريونايتد با وجود قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، ديميتار برباتف را در خط حمله به خدمت گرفت تا در همه جا خودش را تقويت كرده باشد. بايرن مونيخ با باشگاههايي همانند منچستريونايتد و يا بارسلونا هنوز فاصله دارد. من قراردادم با بايرن مونيخ را در تابستان گذشته براي سه سال ديگر تمديد كردم تا با بايرن در ليگ قهرمانان اروپا به قهرماني برسم.»
لام بر اين باور است كه سرمايهگذاريهاي ميليوني ديگر در بايرن بهترين وسيله براي حفظ بازيكني همچون ريبري است بازيكني كه مورد توجه باشگاههاي بزرگ اروپايي قرار دارد.
لام تاكيد كرد: «هر تيم در ليگ قهرمانان اروپا به بازيكناني همچون فرانك ريبري نياز دارد.»
اين بازيكن 25 ساله و فرانسوي در شروع سال جاري ميلادي و به هنگام برپايي اردوي آمادهسازي بايرن مونيخ در دبي، تضميني نداد كه تا پايان ژوئن 2011 يعني پايان زمان قراردادش در مونيخ بماند و همه چيز براي او ممكن است.
ريبري هم گفته بود كه مهم است بايرن بداند كه بايد تقويت بشود.
بايرنيها تاكنون مهاجمي همانند ايويكا اوليچ را از هامبورگ براي فصل آينده به خدمت گرفتهاند. از آلكساندر باوم يوهان (بوروسيا مونشن گلادباخ) و آناتولي تيموچوك (زنيت سنت پترزبورگ) به عنوان بازيكنان بعدي موردنظر بايرن ياد ميشود.
آخرين قهرماني بايرن در ليگ قهرمانان اروپا به هشت سال پيش بازميگردد. با خداحافظي احتمالي ويلي سانيول آسيب ديده و فرانسوي از دنياي فوتبال ديگر هيچ بازيكني از آن تيم قهرمان در تركيب كنوني بايرن حضور ندارد.
لام بايرن را در آلمان بهترين تيم دانست و گفت، هيچ تيمي نميتواند مانع قهرماني بايرن بشود.
رابطه در هوفنهایم خيلي انساني است
تيم هوفنهايم كه در ميان ناباوري همه هواداران فوتبال قهرمان دور رفت بوندسليگا شده است براي دور برگشت تيمو هيلده براند، دروازهبان پيشين اشتوتگارت و والنسيا را به خدمت گرفته. تيمو هيلده براند يكي از بزرگترين استعدادهاي فوتبال آلمان در چند سال گذشته به حساب ميآيد، اما در ميان ناباوري براي بازيهاي يورو 2008 دعوت نشد و اكنون با وجود نفراتي مانند رنه آدلر، روبرت انكه و تيم ويسه كار براي او سختتر شده است.
شما ميتوانيد راز موفقيت تيم هوفنهايم را براي ما فاش كنيد؟
در اينجا كارهاي چندان خارقالعادهاي انجام نميشود اما روي نكات ظريف خيلي دقت ميشود. اخيرا ما يك تمرين انجام داديم كه هر بازيكن مجبور بود در هر دست خود يك توپ تنيس را همراه داشته باشد. هدف از اين كار اين بود كه بازيكنان اجازه نداشته باشند روي بازيكن خطا كنند.
اما اين نميتواند همه چيز باشد.
من در تيم هوفنهايم خيلي احساس رضايت و آسايش ميكنم و رابطه من با بازيكنان جوان خيلي خوب است و با مربي تيم ميتوان خيلي راحت صحبت كرد. امروزه در ورزش حرفهاي كه بيشتر حالت يك تجارت پيدا كرده است خيلي از رابطههاي انساني از بين ميروند ولي نزد هوفنهايم اين مساله وجود ندارد. زماني كه يك نفر بدون توجه به نوع شغل از محيط كاري راضي است، شغل خود را با علاقه نشان ميدهد.
در كنار اين همه بازيكن جوان احساس نميكنيد كه پا به سن گذاشتهايد؟
بله، در اينجا بازيكنان خيلي جوان هستند. از سوي ديگر من 29 ساله چندان پير نيستم. يقينا طرز فكر بيست سالگي من با امروز فرق ميكرد ولي خب انسان مرتب چيزهاي جديدي ياد ميگيرد.
شما در سال گذشته چه تجربه جديدي كسب كرديد؟
من بازيها را از روي سكوي ورزشگاه دنبال ميكردم، بدون شوخي! من ياد گرفتم كه چه معني ميدهد زماني كه يك نفر در يك كشور ديگر زندگي كند. در اين ميان ميتوانم درك كنم كه براي برخي از بازيكنان، خارجي بودن تا چه اندازه سخت است، زماني كه آنها به آلمان ميآيند.
چرا در والنسيا موفق نشديد؟
مربي و رييس باشگاه مرتب عوض ميشدند و تيم ما خيلي بد بازي ميكرد. هنگام آمدن به والنسيا، سانتياگو كانيسارس، ديگر دروازهبان تيم با من حرف ميزد اما پس از رفتن جانشين خيلي با من سرد برخورد ميكرد و مربي جديد ديگر چندان شانسي به من نميداد. من تمام سعي خودم را كردم اما هيچ فايدهاي نداشت.
از اينكه براي بازيهاي يورو 2008 به تيم ملي آلمان دعوت نشده بوديد، هنوز آزرده هستيد؟
انسان ميتواند به اين خاطر دلخور باشد و مرتب از خود سوال كند كه دليل آن چه چيزي بوده است. كنار گذاشتن پس از چهار سال حضور در تيم ملي بدون هيچ دليلي يك شوك بزرگ و سخت است. اين مساله خيلي روي من تاثير گذاشت.
آيا يوآخيم لو در اين ميان يك دليل معقول براي تصميم خود آورده است؟
نه به آن صورت، اما بايد اين تصميم او را قبول كنم.
رنه آدلر، روبرت انكه و تيم ويسه از شما بهتر هستند؟
نميدانم.
اكنون حتي ميشائيل رنسينگ، دروازهبان بايرنمونيخ اعلام كرده كه مايل است دروازهبان شماره يك تيم ملي آلمان باشد. بهتر نيست شما نيز اين مساله را بيان كنيد؟
من به اندازه كافي در گذشته اين كار را انجام دادهام اما هيچ فايدهاي براي من نداشت.
منبع: كانون هواداران بایرن در ایران
Last edited by franch; 27-01-2009 at 17:35.
تو را به خدا ببینین چه بازیکنایی رو مد نظر گرفتن.
تبریک .5-1 عجب تیمی .
ریبری سوپر بازیکنه . چرا توپ طلا رو میدن به این بچه پرتقالیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Stuttgart [1 - 5] Bayern Munich
14'[0 - 1]
B. Schweinsteiger
16'[0 - 2]
F. Ribery
43'[0 - 3]
L. Toni
55'[0 - 4]
B. Schweinsteiger (pen.)
59'[0 - 5]
Z. Roberto
85'[1 - 5]M. Gomez![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)