جباري:
شايد به ليگ فرانسه بروم
به فتحاللهزاده اعتماد داشتم و به استقلال آمدم
شرايط دشوار مالي پيش پاي استقلال نگذاشتم
مجتبي جباري گفت: همان طور كه به استقلاليها قول داده بودم، قراردادم با اين تيم را تمديد كردم.
مجتبي جباري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از ابتدا نيز گفته بودم كه هيچ مشكلي براي آمدن به استقلال ندارم و تنها ميخواستم گزينههاي خارجي خود را بررسي كنم و از قبل هم قول داده بودم كه اگر شرايط حضورم در خارج فراهم نشد، به استقلال بيايم كه همين اتفاق افتاد.
وي افزود: مذاكرات خوب و شفافي را با مديرعامل باشگاه استقلال داشتم و با توجه به اطميناني كه به فتحاللهزاده دارم هيچ مشكلي براي تمديد قرارداد نداشتم.
جباري در ادامه با اشاره به همكاري باشگاه استقلال در صورت بحث ترانسفرش نيز گفت: در حال حاضر يك پيشنهاد از يك تيم دستهي اول فرانسه دارم كه هفتهي آينده براي بررسي اين پيشنهاد به فرانسه ميروم و اگر پيشنهاد خوبي باشد، به اين تيم منتقل ميشوم.
جباري خاطرنشان كرد كه اين تيم المپيك مارسي نيست اما، يكي از تيمهاي ليگ دستهي اول فرانسه است.
مجتبي جباري دربارهي موفقيت در تيم استقلال نيز گفت: بسيار اميدوارم و تلاش ميكنم تا در اين فصل نيز براي استقلال مفيد باشم و اميد بسياري دارم كه بار ديگر همراه اين تيم به جام دست پيدا كنم.
وي هرگونه مشكل در زمينهي تمديد قرارداد با باشگاه استقلال يا مباحث مربوط به پيشنهاد 500 ميليون توماني خود را رد كرد و گفت: بدون مشكل به استقلال آمدم و به هيچ عنوان شرايط دشوار مالي براي باشگاه تعيين نكردم.
جباري در پايان پيرامون تلاشش براي بازگشت به تيم ملي نيز گفت: اميد بسياري دارم كه بتوانم در تيم ملي نيز حضور داشته باشم و در راه جام جهاني تيم ايران را همراهي كنم.