تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 312 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من تجربیاتم رو اینجا می نویسم و تو سایت ارواح هم خواهم نوشت .
    شب دوم تمرین طناب :
    همه مراحل رو کامل انجام دادم حتی تمرکزم هم خوب بود و تنفس ها رو تا آخر انجام دادم ولی به حالتی که شب قبل داشتم ( موقع بالا رفتن از طناب ) نرسیدم یعنی احساس سبکی نکردم . در ضمن نمی دونم این صدا ها طبیعی بودن یا موجوداتی بود ولی در حین تمرین چند بار از مانیتور صدا اومد . یه بار هم از پشتی صندلی کامپیوتر ( دیدین وقتی به صندلی تکیه میدین یه صدایی میده ؟ ) صدا اومد . باعث ترس من شد ولی با یاد آوری سوره ی با معنی فلق و پناه بردن به خدا دوباره آرامش یافتم . در ضمن دوباره به همون حالت خوابم برد و تقریبا نصف رویام رو به خاطر آوردم .
    لطفا اگه مورد خاصی می بینید توضیح بدین
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

نمی دونم چرا هیچ وقت به خلسه نمی رم!!! همه مراحل و تمرینات رو هم درست انجام می دم ولی مرحله خلسه که از همه مهمتره رو نمی تونم انجام بدم یکبار حتی یک ساعت تمرکز و تمرین ارامش کردم ولی بازهم به خلسه نرفتم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام مرسی از راهنماییت اما فکر نمیکنی اگه همه جمع کنیم ببریم اون سایت اون وقت اینجا باید چییکار کنیم؟؟؟؟ خوب بود مثل سابق اگه حالا یکی یه چییز پیدا میکرد کپیش میگرد همینجا همه بخونن بازم مرسی
    موافقم
    قبول دارم سایت ارواح خوبه ولی چون تعداد تاپیکهاش در مورد یه موضوع زیاده کار رو سخت کرده

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    باید این روش نزدیک صبح رو هم امتحان کنم باید کارگر باشه .

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه چرا بن شد؟؟؟
    سلام بچه ها من دیشب 14 ساعت خوابیدم و کلا همه چیز حل شد الان کل خواب دیشبم با جزئیاتش یادمه اما موندم چرا خوابم کوتاه بود حد اکثر یک ساعت اما مطمئنم همش یادمه پس چرا 14 ساعت خوابیدم یعنی 13 ساعت بقیه اش کجا رفت؟؟؟
    امروز دوبار رفتم تو تمرکز که هر دوبار نا موفق بود دفعه ی اول چون فکر میکردم خونه تنهام دقیقا وقتی طناب رو گرفتم برم بالا ( یعنی تهه آرامش ) هی در باز و بسته شد و صداهای کوبیده شدن پا از بیرون اومد منم تو یه حرکت پریدم بیرون دیدم مامانمه که یعنی دفعه ی اول هیچی دفعهی دوم هم همینطوری شد فقط دوستم زد تو سرم که بیدارم کنه الان احساس سر درد شدید دارم خواستم بپرسم کسی میدونه وقتی مجبورم تندی خودم رو جمع کنم چیکار کنم که بعدش حالم بد نشه و سرگیجه نداشته باشم؟؟؟

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هو

سلام بچه ها من دیشب 14 ساعت خوابیدم و کلا همه چیز حل شد الان کل خواب دیشبم با جزئیاتش یادمه اما موندم چرا خوابم کوتاه بود حد اکثر یک ساعت اما مطمئنم همش یادمه پس چرا 14 ساعت خوابیدم یعنی 13 ساعت بقیه اش کجا رفت؟؟؟
    زمان و مکان واسه دنیای مادیه
    در دنیای معنوی زمان و مکان معنا نداره
    اگر فیلم کنستانتین رو دیده باشید وقتی مرده میره به جهنم میبینید که چند دقیقه اونجاست اما به زمان این دنیا حتی یک سانیه هم نمیشه
    وقتی خدا میگه بهشتیان تا ابد در انجا خواهند بود ما میگیم یعنی چند سال ؟ 1000 سال ؟ 10000 سال ؟ 1000...... سال ؟
    اونجا زمانی نیست که بشه اندازه گیری کرد

از اطلاعاتتون در راه درست استفاده کنید
    روح در دنیای مادی در انحصار جسمه
    اگر برون فکنی میکنید و لذت میبرید باید به این موضوع فکر کنید که مرگ چه لذتی داره
    آزادی روح از قفس جسم

اگر فهمیدید دنیا خیلی عجیب و پیچیدست به خالقی توانا فکر کنید

زندگی دنیا چیزی جز سرمایه فریب نیست

در پناه نور حق باشید
    Last edited by lvleri; 02-02-2008 at 13:30.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آخه چرا بن شد؟؟؟
    بررسی می کنیم

کلا" خواب دیدن تو ساعات پایانی خواب شروع می شه و تازه خیلی از خواب ها رو اصلا" نمیشه به یاد آورد و از سر وتهش کلی زده می شه
    اگه برون فکنی میکنید و لذت میبرید باید به این موضوع فکر کنید که مرگ چه لذتی داره
    من کلا" این پست رو دادم که بگم اینا چیه یاد بچه می دی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شب سوم ( دیشب ) :
    دوباره تمام مراحل رو کامل انجام دادم ولی در پایان بستمین نفس به خلسه نرسیدم ، با این حال از طناب بالا رفتم چند دقیقه به بالا رفتن ادامه دادم ولی اتفاق خاصی نیفتاد ( از سر و صدا ها هم خبری نبود ) . تمرین رو رها کردم و در همان حالت خواستم به خواب برم . تو خواب و بیداری بودم که داشتم تو خیالاتم که مثل خواب بود تصویری رو می دیدم دیدم توپ والیبال به سمت من انداخته شد و من خواستم با دست بزنمش ولی دست فیزیکی من تکون خورد این تجربه دو بار تکرار شد و بعد به خواب رفتم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر می خواهید از سایت ارواح استفاده کنید حتما مطلب مورد نظر خود را در ان سرچ کنید چون تاپیک های زیادی ایجاد شده

یکبار از تلویزیون فیلمی پخش شد که در ان چند دانشجو می خواستند به طور مصنوعی دقایقی بمیرند و زنده شوند احتمالا امکان مرگ مصنوعی ( این مورد با برون فکنی فرق دارد ) وجود داشته باشد در هنگام مرگ مصنوعی تمامی علایم حیات قطع می شوند و فرد برای مدتی می میرد

اگه من روش طناب رو معرفی کردم به این معنی نیست که برای همه نتایج یکسانی خواهد داشت روش های دیگه ای هم وجود داره باید ببینید کدوم یکی با شما سازگارتره و حتی خودتون هم می تونید روش ابداع کنید
    مثلا در یکی از تاپیک های سایت ارواح مطلبی تحت عنوان برون فکنی به شیوه ای مرگ بار ارسال شده که خیلی جالبه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من تمام انجمن برون فکنی رو گشتم من سال هاست که عضوم تو اونجا ولی خب تمرین طناب رو بهتر دیدم .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •