تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 542 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان سلام. نوکیا برای مشتریانش سایت زیر را راه اندازی کرده که پر از برنامه های مفیده که برای n95 هم برنامه و تم و ... های زیادی داره .حتما سر بزنید:
    MOSH.NOKIA.COM

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

n95 8 giga shode 980 bedoone garanti dahane nokia sevis kharab kard n95 ro ba in

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من يك گوشي N95 از خارج آوردم
    تو ايران كار نميكنه و سيم كارت رو نميشناسه
    از يك پرووايدر خريدم كه با Cdma كار ميكرد
    لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم؟
    بابا تو رو خدا يكي جواب بده لطفن
    Last edited by dana1975; 14-11-2007 at 21:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان با سلام خدمت شما . من چند روز پيش يه گوشي ان95 گرفتم ولي تو قسمت مپ هيچ نقشه اي وجود ندارد حتي ريست كارخانه هم كردم ولي باز هم هيچ . لطفا بگوييد چگونه ميتونم به اين قسمت نقشه هاي مختلف و ايران را اضافه كنم . با سپاس فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو هم بگم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(همونی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امارات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

دوستان با سلام خدمت شما . من چند روز پيش يه گوشي ان95 گرفتم ولي تو قسمت مپ هيچ نقشه اي وجود ندارد حتي ريست كارخانه هم كردم ولي باز هم هيچ . لطفا بگوييد چگونه ميتونم به اين قسمت نقشه هاي مختلف و ايران را اضافه كنم . با سپاس فراوان
    باید به وسیله برنامه مپ لودر، نقشه کشورهایی که مورد نیاز خودتون هست رو دانلود کنید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

سلام به همگی...یه درخواست!
    دوستانی که N70 دارن می دونن چی می گم.اون دسته از بچه ها که N70 دارن واسشون یه برنامه ای هست تحت عنوان Winamp Player یا PowerMp3 With Winamp Skin یا یه همچین چیزایی...که خلاصه و در هر حال یه برنامه ای هست که ظاهر Winamp کامپیوتر رو داره...
    حالا می خوام بدونم آیا یه همچین برنامه ای برای N95 یا در کل S60 V3 هست یا نه!!!اگه هست لطفا دوستان لینکش رو بذارن واسه دانلود خواهشا...ممنون میشم!

داره خودمونی میشه shakashti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

8 لطفا کمک کنین

با سلام.
    من از مرداد تا به حال یه گوشی ان 95 خریدم از دوبی و خیلی هم خوب کا می کنه...
    اما به الان نزدیک 1 ماه هست که هرچی به روش ها ی مختلف سعی می کنم روش تم بریزم نمیشه!!!
    همه ی تم ها رو هم از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می گیرم یا همین جاو اما همش روی گوشیم پیغام خطای FILE CORRUPTED! می گیرم!!!!!
    گوشیم رو هم خواستم آپدیت کنم، گفت آخرین ورژن 12.01.13 هست که مال تو هم همون، می خوای یا نه که من گذاشتم و 40MB رفته بو که connection error داد!!!
    گوشیم رو هم فرمت کارخونه کردم، اما بازم مشکلم حل نشد!!!!
    در ضمن بگم کلی هم گشتم در در forum خودzedge هم گشتم، بعضی ها error تاریخ گذشته گرفته بودن.
    حالا می خوام بدونم که کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون میشم
    در ضمن این رو هم بگم که MAP LOADEER رو که از سایت نوکیا گرفتم و خواستم بریزم هم باز همین error رو داد!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو هم بگم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(همونی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امارات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

1

با سلام.
    من از مرداد تا به حال یه گوشی ان 95 خریدم از دوبی و خیلی هم خوب کا می کنه...
    اما به الان نزدیک 1 ماه هست که هرچی به روش ها ی مختلف سعی می کنم روش تم بریزم نمیشه!!!
    همه ی تم ها رو هم از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می گیرم یا همین جاو اما همش روی گوشیم پیغام خطای FILE CORRUPTED! می گیرم!!!!!
    گوشیم رو هم خواستم آپدیت کنم، گفت آخرین ورژن 12.01.13 هست که مال تو هم همون، می خوای یا نه که من گذاشتم و 40MB رفته بو که connection error داد!!!
    گوشیم رو هم فرمت کارخونه کردم، اما بازم مشکلم حل نشد!!!!
    در ضمن بگم کلی هم گشتم در در forum خودzedge هم گشتم، بعضی ها error تاریخ گذشته گرفته بودن.
    حالا می خوام بدونم که کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون میشم
    در ضمن این رو هم بگم که MAP LOADEER رو که از سایت نوکیا گرفتم و خواستم بریزم هم باز همین error رو داد!!!
    تنها کاری که باید بکنی اینه که تاریخ گوشیت رو از 2007 به 2006 برگردونی.بعد وقتی تم یا برنامه ی مورد نظرت نصب شد تاریخش رو به حالت اول برگردون!!!من حتی خودم برای این مشکل یه تاپیک هم زده بودم ولی کسی جواب نداد تا اینکه خودم فهمیدم...امیدوارم مشکلت حل بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •