سلام دوست عزیز . فونتهای فارسی تاهوما بولد
عددهای اول arial
عددهای دوم همون تاهوما بولد
اگه فرم بیمه است میتونی نرم افزار مخصوصشو از سایت تامین اجتماعی بگیری
سلام دوست عزیز . فونتهای فارسی تاهوما بولد
عددهای اول arial
عددهای دوم همون تاهوما بولد
اگه فرم بیمه است میتونی نرم افزار مخصوصشو از سایت تامین اجتماعی بگیری
سلام . فونت متن فارسی تاهوما بولد
اعداد اول Arial
اعداد دوم همون تاهوما بولد
اگه نرم افزار بیمه لازم داری میتونی از سایت تامین اجتماعی بگیری
سلام دوست عزیز
ببخشید واقعاً زحمت کشیدید
این لینک رو سایتش رو باز کردم و دانود را زدم اما دانلود نمیشه نه اینکه ارور بدهد صفحه اش دو ساعته داره لود می شه اما چیزی برای دانلود باز نشده
حتی آدرس rar فایل رو هم کپی پیست کردم نشد
لینک دیگری دارید
دست شما درد نکنه مرسی
سلام
من یه سوالی بپرسم می دونم ربطی به اینجا ندارد ولی چون دیدم دوستانی که آشنایی با فونت ها دارند اینجا هستند
گفتم اینجا بپرسم
چطور مثلاً فونت های عربی را در فتوشاپ استفاده کنیم
مثلاً به جز تنوین ها و ـَ، ـِ ، ـّ، ـُ
چطور ساکن و ت گرده رو زد
البته مثلاً در ورد با اینسرت سیمبل می زنم
ولی خب فتوشاپ که اینسرت سیمبل ندارد
Last edited by nelahe; 25-07-2011 at 12:41.
سلام راستش من اصلاً با فونت های لاتین آشنا نیستم
یه دو تا سوال داشتم
شبیه ترین فونت لاتین که به فونت تیتر فارسی کدومه
می خواهم مثل فونت تیتر تو پر باشه
و همچنین یک فونت که بلدش شبیه فونت زر بلد باشه
یعنی مثل تیتر خیلی توپر نباشه اما از فونت معمولی ضخامت کمی بیشتر و از فونت تیتر کمی کمتر
و دیگه اینکه چندتا فونت لاتین قشنگ
می خوانم از خوانا بودن تمام حروف خوانا باشند
ولی قشنگ و شیک باشند
من یه سریاز فونت های فارسی میخواستم(اگه میشه تعداد بالا باشه)؟
سلام فونت کارت عروسی چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله تا اون جایی که من میدونم این حالت و یا استفاده از بعضی کاراکترهای اپن تایپ وجود نداره . بهترین راه استفاده از نرم افزار ایلاستریتور هست . این نرم افزار تمام گلیفهای فونت رو بهتون نشون میده با زدن منوی type و بعد glyph و بصورت psd سیو کنید در فتوشاپ import کنید .
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
این همون فونت شکسته نستعلیق در کلک یا میرعماد هستش تا اضافه کردن بوته یا وکتور به اول و آخر اسمها بوسیله فتوشاپ یا کرل.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
دوست عزیز موارد درخواستی شما کاملا سلیقه ایه . چند سایت معروف دانلود فونت رو بهتون معرفی میکنم . مطمئناً به چیزی که میخواید میرسید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ! من یه سری فونتهای سری اف دارم که توی ورد کار نمی کنه چیکارشون کنم ؟
فونتهای سری F مربوط به نرم افزار مریم هستش که فقط به واسطه این نرم افزار میشه ازشون استفاده کرد . به این ترتیب که ابتدا در نرم افزار مریم تایپ و کپی کرده و به نرم افزار مورد نظر منتقل و پیست میکنید . این فونتها و نرافزار مریم به درد نرم افزارهایی میخوره که یونیکد را ساپورت نمیکنندو امکان تایپ مستقیم فارسی در آنها وجود ندارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)