تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2039 از 4105 اولاول ... 1039153919391989202920352036203720382039204020412042204320492089213925393039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,381 به 20,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان.میگم من مشکل تنفسی داشتم و عمل انحراف بینی انجام دادم.ولی هنوز هم این مشکل تنفسی را تا حدودی دارم و در اثر آلرژی شدیدتر هم میشه.در ضمن یک دکتر دیگر هم به من گفته که هنوز انحراف داری.آیا با این توصیف شانس معافی دارم؟در ضمن توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بند 17 از شکستگی قدیمی بینی گفته که من یک برآمدگی استخوانی روی بینیم دارم که از بچگی نبوده و توی دوران نوجوانی به مرور ایجاد شده(احتمالاً در اثر ضربه).به نظرتون با این موارد امیدی هست به معافی؟کسی رو میشناسید که با این موارد معاف شده باشه؟

بعد آیا معافیت پزشکی برای کار گرفتن مشکلی ایجاد نمیکنه؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قدیمیه ولی به احترام یاد تمام سربازانی که به شهادت رسیدن....

...

3. 5 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این جور که من از این خبر فهمیدم سربازی سال 93 همون 21 ماهه اما عنوان و متنش گیج کنندست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان کسی فهمید طرف چی گفته
    یچیزی گفتن که فعلا شایعه ها بخوابه! چون خدایی معلوم نیست منظورش چیه

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوستان من می خوام برم خدمت و این 5شنبه اعزاممارگانم هم نیرو انتظامی است تو برگه ام گفتن مشمول باید با نمره 4 سرش رو بزنهمن لیسانس هستم حالا می خوام بدونم که واقعا اینطوری است و تو آموزشی فرقی بین لیسانس و دیپلم تو زدن سر نیست؟اگه فرق باشه که اون موقع دیپلم ها باید با نمره 0 بزنن سرشونو
    اساتیدی که در این زمینه تجربه دارن ممنون میشم جواب بدن.

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اخبار ساعت 10 شبکه سه گفت سربازی در سال جدید تغییر نمیکنه و 24 ماهه!
    مگه سربازی الان 24 ماهه؟ سربازی الان فکر کنم 21 ماهه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من می خوام برم خدمت و این 5شنبه اعزاممارگانم هم نیرو انتظامی است تو برگه ام گفتن مشمول باید با نمره 4 سرش رو بزنهمن لیسانس هستم حالا می خوام بدونم که واقعا اینطوری است و تو آموزشی فرقی بین لیسانس و دیپلم تو زدن سر نیست؟اگه فرق باشه که اون موقع دیپلم ها باید با نمره 0 بزنن سرشونو
    آین 2 ماه رو بی خیال شو دوست عزیز ، کوتاه کن بره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان.میگم من مشکل تنفسی داشتم و عمل انحراف بینی انجام دادم.ولی هنوز هم این مشکل تنفسی را تا حدودی دارم و در اثر آلرژی شدیدتر هم میشه.در ضمن یک دکتر دیگر هم به من گفته که هنوز انحراف داری.آیا با این توصیف شانس معافی دارم؟در ضمن توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بند 17 از شکستگی قدیمی بینی گفته که من یک برآمدگی استخوانی روی بینیم دارم که از بچگی نبوده و توی دوران نوجوانی به مرور ایجاد شده(احتمالاً در اثر ضربه).به نظرتون با این موارد امیدی هست به معافی؟کسی رو میشناسید که با این موارد معاف شده باشه؟

بعد آیا معافیت پزشکی برای کار گرفتن مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    فکر نکنم به خاطر انحراف معاف بشی نهایتش معاف از پست

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سربازی همیشه 24 ماه بوده ولی بستگی به زمان و تعداد مشمول از مدتش کم میشد . مثلا یمدت 18 ماه بود - الانم 21 ماه و سال بعدهم خدا میدونه چندماه میخواد بشه

10. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

نمره مو هارو منظورم بود

حالا من بجاي 4 مثلا 8 بزنم گير ميدن؟
    برا من که گیر دادن و مجبور شدم با چمن زن اونجا بزنم

خبر اومده افزایش پیدا نمی کنه ولی خبر ابهام فراوان داره
    از یه طرف می گه 24 ماه هست و بیشتر نمی شه ( یعنی اینکه 27 ماه نمی شه ) از یه طرف هم می گه 21 ماه خدمت می کنند
    ۲۴ ماه برا اونا که تو مراکز اداری خدمت میکنن ( امریه ) و باقیشم همون ۲۱ ماه برا مناطق عادی و ...

آموزشی برا همه یکسانه

بالا گفتم

12. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا تو رو خدا کسایی که تجربه و اطلاعات کافی دارن راهنماییم کنن بدجوری گیر کردم

من دیروز فهمیدم که نرمی یا لرزش درچه قلب ( پروپلاس ) به همراه تری کوسپید قلب (TR) و نارسایی میترال (MR) به صورت خفیف دارم که دکتر غیر از اینکه توصیه کرد فعالیت زیاد بدنی نداشته باشم چیزه خاصی نگفت، اما گفتش که بیمار اینطوری داشته که معاف پزشکی شده.
    آیین نامه پزشکی میگه ( که فکر میکنم اینی که توی نت یافت میشه قدیمی باشه ):

بند 1ـ كليه عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.

تبصره: پرولاپس دريچه اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غير رزمي.

از اونجایی که پروپلاس من به گفته پزشک باعث یک درجه نارسایی شده به احتمال زیاد معاف میشم، اما مشکلی که دارم:

1) من اول اسفند 02 تهران اعزامم ( همین 5شنبه ) اعزامم، اگه کنسلش کنم برم دنبال معافی ممکن با توجه به سخت گیری های که هست معافم نکنن، یا معاف از رزم کنن، بیوفتم اردیبهشت، از این ور 3ماه الاف شم، از اون ور نیروم عوض شه مثلا بشه نیرو انتظامی، خیلی ستمه ! سوالم اینه، چطوری میشه مطمئن صد در صد شد که معاف میشم و بعد اقدام کنم، راهی هست؟؟

2) توی آموزشی ظاهرا دو هفته اول فعالیت های بدنی شدید ( مثلا دویدن زیاد ) هست، درست میگم؟
    میترسم برم آموزشی و تا بیام اقدام کنم برای معافیت و پروسه اش انجام شه این دو هفته طی شه و عملا دیگه فعالیت شدید بدنی نداشته باشیم و در واقع خطرش برام تموم شده باشه و فقط باعث بشه یه معافیت پزشکی بگیرم که بعدا در استخدام دولتی اذیتم کنه!!
    سوالم اینه، روند درخواست معافیت در آموزشی چطوریه؟! میتونم قبل از درخواست معافیت از مسئولای دوره آموزشی بخوام طبق مدارک پزشکیم که با خودم میبرم، مثل گواهی اجتناب از فعالیت سنگین از پزشک، اکوگرافی قلب، به من فعالیت شدید بدنی مثل دویدن ندن یا نه !؟
    مراحل پیگیری معافیت و از پادگان خارج شدن زیاد چه عواقبی داره؟ اضافه خدمت یا صرفا تجدید دوره؟؟ تجدید دوره جزو خدمت حساب میشه یا باعث میشه اضافه تر خدمت کنیم؟؟

خدایی هر کی میدونه راهنمایی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •