تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2039 از 4428 اولاول ... 1039153919391989202920352036203720382039204020412042204320492089213925393039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,381 به 20,390 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببخشید SNR یعنی چی ؟ چی کار میکنه ؟ کم باشه خوبه یا زیاد و به چه دلیل ؟

داره خودمونی میشه ehsan_h8793's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید SNR یعنی چی ؟ چی کار میکنه ؟ کم باشه خوبه یا زیاد و به چه دلیل ؟
    SNR به معنی نسبت سیگنال به نویز می باشدو به سادگی با تقسیم مقدار سیگنال به نویز به دست می آید.شما به SNR بالا نیاز دارید تا یک ارتباط پایدار و با کیفیت را در خطوط ای دی اس ال تجربه کنید.
    به صورت کلی نسبت سیگنال به نویز بالاتر سبب کاهش خطاهای مربوط به اینترنت می شود.
    * ۶bB. یا کمتر = خیلی بد و قطعی اینترنت
    * ۷dB تا۱۰dB = نامطلوب
    * ۱۱dB-20dB = خوب و بدون قطعی
    * ۲۰dB-28dB = عالی
    * ۲۹dB یا بالاتر = غیر قابل تصور

ولی در کل بهترین راه پیدا کردن جواب = گوگل

3. 3 کاربر از ehsan_h8793 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

5. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این رو توی ران بزن :

Ping 4.2.2.4 -t

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی میتونه بگه سرعت دانلود شبانه که رایگان هست هر کدوم از سرعت ها روی چنده

و هرکس شبانه چند mb دانلود میکنه
    من با سرعت 512 حدود 900 مگ دانلود دارم .برام عجيبه بعضی ها بالای 4 گیگ دانلود دارن تو همین تایپیک

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سلام

2 تا سوال داشتم اول اینکه چه مدم بی سیمی برای پارس آنلاین خوبه و پیشنهاد شما چی هست؟؟

دوم اینکه مودم هایی که جای USB دارن این پورت برای چی بدرد میخوره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

کسانی که بالای 5 گیگ دانلود دارند و روزانه عکس میزارن معمولا از سوی خود شرکت برای بازاریایی و جذب مشتری فرستاده میشن ! وگرنه دانلود شبانه ی پارس 2 ماهی میشه که به اندازه فضولان انسانی ارزش نداره !
    توصیه من به دوستانی که میخوان بیان پارس اینه گول این 1-2 نمونه دانلود رو نخورن ! خود من تا 2-3 ماه پیش جز کسایی بودم که شبی تا 3 گیگ دانلود داشتم ولی الان 2-3 ماهی میشه که به اتفاق دیگر دوستانم که وضعیت من را داشتند شبانه رو با سرعت 15 الی 30 کیلوبایت سر میکنیم ! اعتراض هم کردیم که یه نوشته ی از پیش آماده شده برای همه مون ارسال میشه بدین مضمون :
    Fair Policy بعنی اینکه حق کسی رو نخوری همه یه جور دانلود کنند ! منظورش در کل این بود که سرعت کشوری رو به یک میزان آورده پایین گند زده تو سرویس دهی اش !
    نه بعید میدونم اینجور باشه.من خودم تا حالا بالاتر از 5 گیگابایت دانلود نداشتم اما الان که خطها روی 4 مگابیت بسته شده دانلود رایگان تا 7 گیگابایت هم ممکنه.ولی خب طبیعیه که همه نباید توقع شبی 7 گیگابایت رو داشته باشن.
    من به خاطر مشکل مخابرات شهرمون سرعتم از 2.5 مگابیت (320 کیلوبایت) بالاتر نمیره و اغلب اوقات هم روی 270 کیلوبایته اما کاملا مشخصه که امکان دانلود بالاتر هم وجود داره.من در بهترین حالت میتونم 4.7 گیگابایت دانلود کنم که اگه خطم جوابگو بود تا 7 گیگابایت هم به هیچ وجه بعید نبود.در طول هر ماه یکی دوشب بالای 4 گیگابایت میگیرم و بقیه شبها هم کمتر از 2 گیگابایت نمیگیرم.البته با سرویس 1024.

12. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اخه مگه میشه . این رفیقمون یجورایی راست هم میگه . الان من با 256 شبی 500 مگ بزور دانلود میکنم! از لینک مستقیم با 32 کانکشن! جالب اینجاست که قبل از این قانون لعنتی با 256 شبی 800 میگرفت . لعنت بهشون ادم میترسه پورت رو خالی کنه همینو هم ازش بگیرن

تا جایی که یادم میاد وضعیت اینترنت پارس هر روز از روز قبل بدتره. شاید هم مشکل از جای دیگه باشه
    تا حالا چند باز اینجا دیدم و خوندم که بعضیها میگن چند شب اگه دانلود نکنی سرعت میره بالا. خودم 5 روز خونه نبودم روز 6 که اومدم خونه دیدم ار شب تا صبح 3000 مگ گرفت! اما از فرداش دوباره سرعت برگشت رو 20 25
    حالا خودتون قضاوت کنید که این افرادی که میگن شبی 7 گیگ دانلود دارن روی چه حساب این همه دانلود میکنند؟
    البته با 1 مگ شبی 2 گیگ کاملا درسته اما بیشتر نه!

جالب اینجاست که کلا 5 نفر هستن (کمتر یا بیشتر) که میگن این همه دانلود میکنیم.! هر روز هم عکس میزارن.. یجورایی ادم فکر میکنه این ادمها کارشون اینه که یورایی تبلیغ کنن. اخه همین افراد توی فروم همسایه هم میرن عکس میزارن

از تمام افرادی که به این تاپیک مراجعه میکنن خواهش میکنم چشماشون رو باز کنن تا توی چنگال این پارس افلاین دزد گیر نیفنتن که اخرش میشه بدبختی. بهترین انتخاب الان isp های محلی هستند
    Last edited by hasanoooooooo; 08-11-2012 at 17:04.

14. 7 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •