ببخشید SNR یعنی چی ؟ چی کار میکنه ؟ کم باشه خوبه یا زیاد و به چه دلیل ؟
ببخشید SNR یعنی چی ؟ چی کار میکنه ؟ کم باشه خوبه یا زیاد و به چه دلیل ؟
SNR به معنی نسبت سیگنال به نویز می باشدو به سادگی با تقسیم مقدار سیگنال به نویز به دست می آید.شما به SNR بالا نیاز دارید تا یک ارتباط پایدار و با کیفیت را در خطوط ای دی اس ال تجربه کنید.
به صورت کلی نسبت سیگنال به نویز بالاتر سبب کاهش خطاهای مربوط به اینترنت می شود.
* ۶bB. یا کمتر = خیلی بد و قطعی اینترنت
* ۷dB تا۱۰dB = نامطلوب
* ۱۱dB-20dB = خوب و بدون قطعی
* ۲۰dB-28dB = عالی
* ۲۹dB یا بالاتر = غیر قابل تصور
ولی در کل بهترین راه پیدا کردن جواب = گوگل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد.کسی تو این تاپیک چیزی نبرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا کو شانس ؟ همش به فک و فامیلا و دوستای خودشون دادن حتما
![]()
سلام
این رو توی ران بزن :
Ping 4.2.2.4 -t
![]()
من با سرعت 512 حدود 900 مگ دانلود دارم .برام عجيبه بعضی ها بالای 4 گیگ دانلود دارن تو همین تایپیک
دوستان سلام
2 تا سوال داشتم اول اینکه چه مدم بی سیمی برای پارس آنلاین خوبه و پیشنهاد شما چی هست؟؟
دوم اینکه مودم هایی که جای USB دارن این پورت برای چی بدرد میخوره؟؟؟
دیشب 7 گیگ دانلود کرد. خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بعید میدونم اینجور باشه.من خودم تا حالا بالاتر از 5 گیگابایت دانلود نداشتم اما الان که خطها روی 4 مگابیت بسته شده دانلود رایگان تا 7 گیگابایت هم ممکنه.ولی خب طبیعیه که همه نباید توقع شبی 7 گیگابایت رو داشته باشن.
من به خاطر مشکل مخابرات شهرمون سرعتم از 2.5 مگابیت (320 کیلوبایت) بالاتر نمیره و اغلب اوقات هم روی 270 کیلوبایته اما کاملا مشخصه که امکان دانلود بالاتر هم وجود داره.من در بهترین حالت میتونم 4.7 گیگابایت دانلود کنم که اگه خطم جوابگو بود تا 7 گیگابایت هم به هیچ وجه بعید نبود.در طول هر ماه یکی دوشب بالای 4 گیگابایت میگیرم و بقیه شبها هم کمتر از 2 گیگابایت نمیگیرم.البته با سرویس 1024.
اخه مگه میشه . این رفیقمون یجورایی راست هم میگه . الان من با 256 شبی 500 مگ بزور دانلود میکنم! از لینک مستقیم با 32 کانکشن! جالب اینجاست که قبل از این قانون لعنتی با 256 شبی 800 میگرفت . لعنت بهشون ادم میترسه پورت رو خالی کنه همینو هم ازش بگیرن
تا جایی که یادم میاد وضعیت اینترنت پارس هر روز از روز قبل بدتره. شاید هم مشکل از جای دیگه باشه
تا حالا چند باز اینجا دیدم و خوندم که بعضیها میگن چند شب اگه دانلود نکنی سرعت میره بالا. خودم 5 روز خونه نبودم روز 6 که اومدم خونه دیدم ار شب تا صبح 3000 مگ گرفت! اما از فرداش دوباره سرعت برگشت رو 20 25
حالا خودتون قضاوت کنید که این افرادی که میگن شبی 7 گیگ دانلود دارن روی چه حساب این همه دانلود میکنند؟
البته با 1 مگ شبی 2 گیگ کاملا درسته اما بیشتر نه!
جالب اینجاست که کلا 5 نفر هستن (کمتر یا بیشتر) که میگن این همه دانلود میکنیم.! هر روز هم عکس میزارن.. یجورایی ادم فکر میکنه این ادمها کارشون اینه که یورایی تبلیغ کنن. اخه همین افراد توی فروم همسایه هم میرن عکس میزارن
از تمام افرادی که به این تاپیک مراجعه میکنن خواهش میکنم چشماشون رو باز کنن تا توی چنگال این پارس افلاین دزد گیر نیفنتن که اخرش میشه بدبختی. بهترین انتخاب الان isp های محلی هستند
Last edited by hasanoooooooo; 08-11-2012 at 17:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)