تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2039 از 2376 اولاول ... 10391539193919892029203520362037203820392040204120422043204920892139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,381 به 20,390 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گفت‌و‌گو با قلعه‌نویی درباره کمیته‌انضباطی، عنایت و جباری...

* عده‌ای معتقدند استقلال در عربستان خوب کار نکرد و عده‌ای دیگر اعتقاد دارند تیم شما در مقابل الاتحاد تا قبل از دریافت گل تساوی فوتبالی منطقی ارائه کرد. نظر خود شما در خصوص این بازی چیست؟
    قبل از هر چیز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به تمام مسلمانان و به ویژه مردم ایران تبریک می گویم.
    اعتقاد دارم الاتحاد با توجه به اینکه 6 ملی‌پوش را در ترکیب خود دارد حتی از تیم ملی عربستان هم قوی‌تر بود. ضمن اینکه آنها 5 بازیکن خارجی را نیز در اختیار داشتند. ما در نیمه اول سعی کردیم در یک سوم میانی زمین متراکم شویم و فضاها را از آنها بگیریم. طبیعی بود که با توجه به بازی در زمین حریف در ابتدا باید هم فضاهای خالی و هم زمان را از بازیکنان الاتحاد می‌گرفتیم. در نیمه دوم با توجه به اینکه شناخت بیشتری نسبت به تیم حریف پیدا کردیم روی عمق دفاع و کناره‌های این تیم تله‌گذاری انجام دادیم.به همین خاطر آرش برهانی را به زمین فرستادیم تا این بازیکن از سرعت خودش در عمق و کناره‌ها استفاده کند و همانطور که همه دیدند، روی یک حرکت تاکتیکی به گل رسیدیم.

*تعویض دوم شما و حضور شکوری به جای اکبرپور انتقادات زیادی را به همراه داشت.
    با توجه به نزدیکی نیمکت‌های دو تیم و همچنین فشار جمعیت زیاد در ورزشگاه مربی تیم الاتحاد تیمش را با سه فوروارد داخل زمین چید. حتی در آخر بازی شماره 9 آنها به سه مهاجم دیگر اضافه می‌شد و عملا الاتحادی‌ها با چهار فوروارد بازی می‌کردند. در این هنگام عقل و منطق می‌گفت که یک مهاجم کم و یک دفاع اضافه کنیم. قرار بود شکوری توپ‌های جلوی کوشکی را بزند که در هر صورت روی یک اتفاق گل را دریافت کردیم.

* از بازیکنانتان راضی بودید؟
    بله؛ من از آنها تشکر می‌کنم. واقعا دستشان درد نکند و اگر یکسری اتفاقات رخ نمی‌داد شاید ما برنده بازی می‌شدیم.

* پس از پایان این دیدار به داور اعتراض‌ کردید. دلیلش چه بود؟
    داور یک پنالتی ما را نگرفت. حتی شماره 19 آنها نیز باید اخراج می‌شد. تعجب می‌کنم در نیمه اول درحالی که فرهاد مجیدی با گلر حریف تک به تک شد، چطور داور به سود تیم الاتحاد خطا گرفت. در مجموع اگر این داور این اشتباهات را نداشت شاید نتیجه طور دیگری رقم می‌خورد. داور حق ما را خورد به خاطر همین اعتراض کردم.

* عده‌ای انتظار نداشتند در این دیدار فرهاد مجیدی فیکس بازی کند یا معتقد بودند این بازیکن باید به جای جباری درنیمه دوم تعویض می‌شد.

این حرف را قبول ندارم. فرهاد یکی از روزهای خوبش را پشت سر گذاشت؛ چه هنگامی که مهاجم بود و چه هنگامی که در نقش هافبک بازی می‌کرد. ولی تعجب می‌کنم که چرا بعضی از دوستان می‌گویند ما با یک مهاجم بازی کردیم. زمانی که شکوری به زمین آمد، ما مجیدی و برهانی را در خط حمله داشتیم و عملا با دو فوروارد به سمت دروازه حریف حمله می‌کردیم.

* در خصوص حرکت جباری پس از تعویض چه نظری دارید؟
    بازیکن پول می‌گیرد که خوب تمرین کند و اگر کادر فنی صلاح دانست بازی کند. اصلا بازیکن حق اعتراض ندارد. من به بازیکنان تیمم گفته‌ام هر کس احساس می کند باید در تیم ما بازی کند و تحمل نیمکت‌نشینی را ندارد، از فردا به تمرین نیاید. برای من بازیکنان هیچ فرقی نمی‌کند. جباری هم در عربستان آن کار را انجام داد و من به خاطر این بازیکنان اصولم را زیر پا نمی‌گذارم. به همین خاطر هم او را در اختیار باشگاه گذاشتم.

* ظاهرا پس از بازی با پیکان جباری در یکی از نشریات مصاحبه‌ای انجام داد که آن گفت و گو بنا به دلایلی چاپ نشد. این تصمیم شما به آن مسئله مربوط نمی‌شود.
    خود شما می‌گویید مصاحبه چاپ نشد اما اگر همان زمان هم این اتفاق می‌افتاد تصمیم آن روز و امروز من هیچ فرقی نمی‌کرد.

* هواداران استقلال معتقدند شما در این چند وقت مراعات حال جباری را کرده‌ و از بعضی رفتارهای او چشم‌پوشی کرده‌اید. این مسئله را قبول دارید؟
    من با هیچ کس راه نمی‌آیم. در بعضی مواقع بازیکن مثل انسان‌های دیگر تحت فشار است و باید با او صحبت کرد اما اینکه بگویید من مراعات کسی را کردم اصلا درست نیست. مطمئن باشید به خاطر پایمال نشدن منافع استقلال با هیچ کس تعارف ندارم.

* شایعه شده یدا... اکبری هم به خاطر مصاحبه‌هایش تا آخر فصل شانس بازی در استقلال را ندارد. آیا چنین مسئله‌ای صحت دارد؟
    با اکبری صحبت کردم. او گفت که صحبت‌های منتشر شده در مطبوعات از قول او نیست والا اگر اکبری هم مصاحبه‌ای علیه استقلال انجام می‌داد مطمئن باشید او را از تیم کنار می‌گذاشتم.

* به نظر می رسد خیلی از بازیکنان استقلال این روزها مشکلات مالی را به خاطر شما تحمل می‌کنند. در این خصوص چه صحبتی دارید؟
    من از بازیکنان تیمم ممنونم که تا به حال صبوری به خرج داده‌اند اما آن سر قضیه هم را نگاه کنید که واعظ آشتیانی زحمات زیادی را متحمل می‌شود. استقلال تعریف بودجه ندارد و به همین دلیل یکسری دغدغه‌های مالی برای مدیرعامل پیش می‌آید که او در پی حل کردن آنها است. در حال حاضر بیش از 9 بازیکن در تیم ما حضور دارند که پول زیادی دریافت نکرده‌اند اما به نظر من روزی که واعظ، مدیرعامل استقلال شد مردانگی کرد. وی 3 میلیارد پول به این تیم تزریق کرد در حالی که می‌توانست بگوید بدهی‌های سال گذشته به من ارتباطی ندارد، اما این کار را انجام نداد و اول در پی تسویه‌حساب طلب بازیکنان از فصل گذشته برآمد. اگر قرار بود واعظ پولی به بازیکنان در خصوص این فصل بدهد، اعضای تیم ما الان بیش از 65 الی70 درصد مطالباتشان را دریافت کرده بودند. اعتقاد دارم مدیریت و کادر فنی صداقت به خرج دادند تا کسی برای دریافت طلبش به مشکل برنخورد.

* شما به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شده‌ بودید. اما به این جلسه نرفتید.
    بله، نرفتم. آنها هر تصمیمی می‌خواهند بگیرند.

* یعنی هر حکمی صادر کنند می‌پذیرید؟
    من حرف هایم را زده‌ام اما سئوال من این است مگر فوتبال ما دیکتاتوری است،‌ که هر کس بخواهد سخنی بگوید محرومش کنند. اگر به این شکل است که کمیته انضباطی به خاطر صحبت هایم درباره داوری مرا احضار کرده پس این کمیته بیاید پنالتی‌های ما را زنده کند؛ آن وقت ما هم می‌رویم به سئوالات این کمیته پاسخ می‌دهیم. در همین دو بازی گذشته کارشناسان گفتند که قربانی نباید اخراج می‌شد و پنالتی روی مجیدی درست بود. این را ما که نگفتیم؛ کارشناسان داوری گفتند. یا همان اتفاقات رخ داده در دیدار مقابل پیکان. شما محاسبه کنید اگر از همین دو بازی 6 امتیاز را می‌گرفتیم الان بی‌دغدغه در صدر جدول به کار خود ادامه می‌دادیم.

* ظاهرا این صحبت‌های شما به خاطر ناراحتی از آقای عنایت بود.
    ببینید من جایی که منافع باشگاه استقلال در خطر باشد، صحبت‌ام را انجام می‌دهم. برایم فرقی نمی‌کند یک سال محرومم کنند یا شش ماه. اصلا می‌خواهم بپرسم چرا کمیته انضباطی این همه پنالتی‌های نگرفته ما را بررسی نمی‌کند.

* عنایت بعد از بازی استقلال والاتحاد اعلام کرد رفتار شما زیبنده فوتبال ایران نبود.
    رفتار من ربطی به عنایت ندارد. ایشان بهتر است به جای نقد کردن من به فکر ارتقای سطح داور کشور باشد.

* در خصوص بازی تیم ملی مقابل کنیا چه صحبتی دارید؟
    من تنها دقایق کوتاهی از این بازی را دیدم و نمی‌توانم از لحاظ فنی نظری بدهم اما معتقدم این بازی‌ها به تجربه بازیکنان ملی ما اضافه می‌کند.

* دیدار حساسی مقابل الجزیره پیش رو دارید. چه برنامه‌هایی برای شکست الجزیره در تهران دارید؟
    الجزیره یکی از تیم‌های خوب لیگ امارات است که مهره‌های بسیار بزرگی دارند. ما دو سه فیلم این تیم را آنالیز کردیم و با توجه به شکستی که در عربستان متحمل شدیم اگر می‌خواهیم جزء یکی از دو تیم صعود کننده باشیم باید در دیدار روز چهارشنبه به پیروزی برسیم.

* در پایان صحبتی با هواداران استقلال ندارید؟
    - آنها همیشه شرایط حساس را درک می‌کنند. فقط ما نگران آنها هستیم که در سرما و گرما و بی‌پولی ما را تحمل کرده و امیدوارم که هیچ وقت شرمنده آنها نباشیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی رسما جباری را اخراج کرد

باشگاه استقلال تهران اعلام كرد: در پي حركت ناشايست مجتبي جباري بازيكن خط مياني تيم فوتبال اين باشگاه مقابل الاتحاد عربستان، امير قلعه‌نويي سرمربي اين تيم به صراحت اعلام كرده اين بازيكن ديگر جايي در جمع آبي‌پوشان نخواهد داشت.
    عليرضا نوري فر مدير روابط عمومي استقلال ضمن تاييد مطلب فوق افزود: مسووليت بازيكنان از جمله مجتبي جباري به عهده امير قلعه‌نويي به عنوان سرمربي تيم است و حالا وي حق حضور در تمرينات تيم را ندارد. جباري تا پايان فصل با استقلال قرارداد دارد و در 4 مسابقه‌اي که از بازي‌هاي ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا باقي مانده وي با نظر كادر فني حق همراهي تيم را نخواهد داشت.این بازیکن در صورت داشتن پیشنهاد از سوی باشگاههای داخلی یا خارجی نیز حق ترانسفر شدن ندارد و باید تا پایان قراردادش شرایط فوق را تحمل کند.
    وي ادامه داد: جلسه كميته انضباطي باشگاه استقلال تهران در خصوص ميزان تعيين جريمه مجتبي جباري و رسيدگي به حركت وي در بازي مقابل الاتحاد عربستان به سال آينده موكول شد.
    ضمن اينكه جلسه آينده هيات مديره باشگاه استقلال در سال 88 برگزار خواهد شد.

منبع:ایلنا
    زیادی بزرگش کردن.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در تمرين امروز
    هوادارن استقلال خواهان اخراج جباري شدند

خبرگزاري فارس: طرفداران تيم فوتبال استقلال در تمرين امروز خواهان اخراج هافبك خاطي تيمشان شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال از ساعت 15:45 امروز در ورزشگاه دستگردي تهران تمرين كرد. مهم ترين اتفاقي كه رخ داد شعار هوادارن تيم عليه مجتبي جباري بود. آنها خواهان اخراج اين بازيكن از استقلال شدند.

*شماري از بازيكنان از علي نظري جويباري سرپرست تيم حقوق خود را مطالبه مي كردند كه وي به بازيكنان وعده داد كه روز آينده بخشي از مطالبات پرداخت شود.

*سياوش اكبرپور و ميلاد نوري غايبان تمرين امروز بودند.

*وحيد طالب لو بعداز 40 دقيقه تمرين را ترك كرد.

*يكي از ليدرهاي پرسپوليس در تمرين استقلال حضور داشت. ظاهرا وي به واسطه دوستي با برخي از ليدرهاي استقلال سر تمرين اين تيم حضور يافته بود.

استقلال ساعت 15 روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي در دومين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا به مصاف الجزيره امارات خواهد رفت.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

انتقاد یا انتقام
    گلایه از منتقدان غیر حرفه ای

اگر قرار است استقلالی بودن را شرط لازم و کافی عنوان کنند پس چگونه است که این آقایان فقط در مواقع شکست سخن می گویند؟.

یک مجموعه موفق انتقادها را می پذیرد و به منتقدان با چشم مخالف و دشمن نگاه نمی کند. انتقاد شرط لازم برای پیشرفت است و این اصول بدیهی را همگان می دانند.
    استقلال چهارشنبه شب در مسابقه ای که تا دقیقه 87 پیروز میدان بود در پایان بدون امتیاز ورزشگاه جده را ترک کرد. پس از این مسابقه و در چند روز گذشته برخی از اهالی فوتبال و خانواده بزرگ استقلال به انتقاد ازعملکرد کادرفنی این تیم پرداختند. نکته مهم و قابل بحث در این یادداشت یک پرسش مهم است :
    «این انتقادها را چه کسانی و بنابر کدام ا صول حرفه ای در فوتبال امروز دنیا مطرح می کنند؟»
    در این مورد بیان چند نکته و پرسش ضروری به نظر می رسد:

1- در کدام نقطه دنیا سرمربی یک تیم لیگ برتری و رقیب تیم استقلال درباره شکست تیم دیگری اظهار نظر می کند؟ آیا در همه جای دنیا اگر چنین رفتاری صورت گیرد اهالی فوتبال آن کشور این اخلاق و رفتار غیر حرفه ای را نقد نمی کنند؟ سرمربی یک تیم لیگ برتری که خود در 15 مسابقه بیرون از خانه فقط به 2 پیروزی دست یافته و 7 بازی را هم شکست خورده است چگونه این حق را برای خود قائل می شود که درباره شکست خارج از خانه تیم استقلال مقابل یک حریف قدرتمند آسیایی اظهار نظر کند؟ اگر قرار است استقلالی بودن را شرط لازم و کافی عنوان کنند پس چگونه است که این آقایان فقط در مواقع شکست سخن می گویند؟ اگر این دوستان به خاطر عرق، تعصب، عشق و علاقه به پیراهن آبی در این روزها به انتقاد می پردازند پس چگونه است که این عشق و علاقه فقط در شرایط باخت و منفی تیم استقلال به منصه ظهور می رسد ؟
    آیا سرمربی فعلی تیم استقلال پس از نتایج ضعیف تیم فصل قبل خود در بازی های خارج از خانه اظهار نظری کرد و پس از 7 شکست خارج از خانه تیم سابقش به انتقاد پرداخت؟
    گاهی اوقات می توان رفتار حرفه ای را از جوانترها آموخت.

2- در کدام نقطه دنیا سرمربی یک تیم دسته دومی (لیگ آزادگان) که هنوز در کارنامه مربیگری اش هیچ موفقیتی دیده نمی شود درباره شکست یک تیم لیگ برتری و آن هم در رقابت های آسیایی مصاحبه می کند و به اظهار نظر می پردازد؟
    به این دو سرمربی بزرگوار در لیگ برتر و لیگ یک تأکید می کنیم کاش این همه تعصب، عشق و علاقه به استقلال را با مصاحبه های تهییج کننده در جهت تخریب هواداران استقلال برای حضور در وزشگاه آزادی در مسابقه روز چهارشنبه نشان می دادند و چقدر زیبا بود اگر به جای همه این رفتارهای غیرحرفه ای تا روز چهارشنبه به حمایت از باشگاه خودشان، کادر فنی و بازیکنان این تیم می پرداختند. بیاییم انتقادها و انتقام های جوانمردانه را در عمل نشان دهیم. در بازی های رودررو و شفاف!

3- روزگاری کارشناس محترم فوتبال که در اظهار نظر و انتقاد صاحب حق است (چون نه تیم دارد و نه در حال حاضر مربی است) در حمایت از مربی مورد علاقه اش (بلاژویچ) پس از شکست مقابل بحرین در منامه (به دلیل آنکه حضور تیم ملی ایران شانس صعود به جام جهانی داشت) مقابل دوربین های برنامه نود گفت: «درخت که می افتد، تبر به دست زیاد می شود. من نمی خواهم تبرزن تیم بلاژویچ باشم.»
    این موضوع را یادآور شدیم که از این کارشناس محترم سوأل کنیم : «چگونه است ایشان درباره تیم ملی و سرمربی محترمش به دلیل منافع ملی و محدودیت ها با احتیاط کامل به انتقاد می پردازد اما درباره استقلال در فاصله 6 روز تا مسابقه حساس مقابل الجزیره به عنوان نماینده ایران در رقابت های آسیایی به دلیل منافع ملی سکوت نمی کنند و حتی با احتیاط هم سخن نمی گویند؟!
    ایشان برای درختی که هنوز ایستاده است تبر به دست می گیرند و کاش شاگرد سابقش در تیم ملی جوانان را به اندازه مربیان مورد علاقه شان دوست می داشتند.

این یادداشت و مقاله با انتقادهای سازنده مخالف نیست اما انتقاد را کارشناسانی باید انجام دهند که رقیب تیم مورد انتقاد نباشند و یا حداقل در ردیف سابقه مربیان مورد انتقاد قرار داشته باشند.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تمرین استقلال 87/12/26

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •