تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2038 از 2606 اولاول ... 103815381938198820282034203520362037203820392040204120422048208821382538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,371 به 20,380 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

برای نمایش درست مقدار مصرف باید تاریخ فعال شدن سرویس جدید تا تاریخ مورد نظر که مثلا همین امروز در قسمت زیر در گزارش مصرف وارد کنید

سرویس من از 16 این ماه شروع شده و امروز 30 ام هست

بعدش کلید جستجو بزنید و براتون گزارش مصرف جدید تهیه میکنه که تو قسمت کل ترافیک مصرف این ماه تونو میتونید ببینید. البته تا تاریخی که خودش درج میکنه که معمولا با 2 روز تاخیر نشون میده.
    خوب اپلودا چیه زده دو گیگ ؟ اینا ضربدر 2 شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب اپلودا چیه زده دو گیگ ؟ اینا ضربدر 2 شده ؟

من به آپلود توی پروفایل توجه نکردم و حجم کل مورد نظرم هست. برای من تا 28 ام تو پروفایلم 33.91 گیگ حساب کرده که تو ویندوز مصرفم تا الان 39.5 بوده و تو گوشی هم حدود 2.5 گیگ مصرف کردم که میشه 42 گیگ سر هم. این اختلاف 8 گیگ هم مربوط به 3 روز تاخیر در محاسبه پروفایل که تو ویندوز این 3 روز 3 گیگ مصرف کردم + این که یک بسته 5 گیگ هم با مودم lte دانلود داشتم تو ویندوز که با 39.5 گیگ قاطی شده. پس برای من محاسبه درست بوده.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

مخابرات خودشم معلوم نیست چند چنده با خودش. تا یک هفته پیش همه طرح ها 1 به 2 بود با حجم قبلی ، پری روز اومد همه طرح ها حجمشون رو دو برابر کرد و 1 به 4. الان اومده باز همه طرح ها رو حجمشون برگردونده مثل قبل و 1 به 2 ولی سرعت های 1 مگ و 2 مگ رو 1 به چهار کرده !! ینی همه شرکت ها دارن پیشرفت میکنن این مخابرات پسرفت ! نصف کاربرا از همین سرعت 1 و 2 مگ استفاده میکردن که اگه اینطوری بمونه همه میرن تخلیه میکنن از مخابرات به جز کسایی مثل من که راه دیگه ای ندارن
    كجا اين مورد رو نوشته كه سرعت هاي ١ و ٢ مگ الان ضريب ٤ شده ؟!
    منظورتون اينه ١ گيگ مصرف بين الملل رو ٤ گيگ حساب ميكنن ؟!
    لطفا لينك بديد من كه چنين چيزي نديدم !

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض

كجا اين مورد رو نوشته كه سرعت هاي ١ و ٢ مگ الان ضريب ٤ شده ؟!
    منظورتون اينه ١ گيگ مصرف بين الملل رو ٤ گيگ حساب ميكنن ؟!
    لطفا لينك بديد من كه چنين چيزي نديدم !

5. این کاربر از rafsanjan gsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

احتمالا سرویستو 2 مگ حجمی کردن چون 25000 پول میدادی با سرعتش که میخونه/
    مگه میتونن بدون هماهنگی عوض کنن طرحو..؟؟
    قرارداد داریم باهاشون..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

برای ما که قبلا گرفتیم هم 1 به 4 حساب می شه الان؟ دزدی از این تابلو تر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
    برام جالبه همشون دروغ حرف میزدند. اول پافشاری می کردن که من فیبرم. بعد گفتن باشه فیبر نیستی ولی میبریمت رو فیبر. در آخر هم گفتن زورمون زیاده و نمی زاریم بری از بیرون بگیری !!
    حالا اینترنتم قطعه ولی همچنان صفحه مخابرات بالا میاد و خطم رو هنوز آزاد نکردن. حالا من به شرکت خصوصیه پول رو واریز می کنم بعد تو سامانه 195 شکایت می کنم.
    Last edited by majid67110; 22-01-2018 at 11:31.

9. 2 کاربر از majid67110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

زمانی که من درخواست تخلیه دادم بهشون گفتم میخوام اینترنت همراه استفاده کنم به دردم نمیخوره مقاومت میکردن اول اینکه اونا حق ندارن بدون اجازه اینکارو کنن دوم اینکه از لحضه ورود تا لحضه خروجم از مخابرات صداشون و ضبط کردم

بعد که درخواستم ثبت شد اومدم خونه و در پولی که قرار بود واریز کنم به یه شرکت دیگه رو واریز کردم بعد اونا گفتن فرداش خطو تخلیه میکنن
    زنگ زدم 195 دوتا پست پشت سر هم فرستادم که من درخواست تخلیه دادم اینا تخلیه نکردن و میگن فیبر اول اینکه من صداشون و ضبط کردم دوم اینکه طبق دستور وزارت ارتباطات باید طبق 48ساعت اقدام به تخلیه کنن چرا نکردن از اون ورم هر روز پیگیر بودم تا تخلیه ام انجام شه

من قبل از درخواستم از سوتی هایی که داده بودن مطمن بودم که فیبر نیستم

البته از دسپاچگی و استرس رئيس مخابراتم مشخص بود داره دروغ میگه خوش بختانه زبان بدن اینجا به کارم اومد اینکه من خون سرد بودم ولی اونا تا لحضه آخر داشتن تمام شرکتا رو می‌کوبیدن وقتی رفتم اتاق رئیس یه حساب کتاب بود که براشون خیلی سود داشت به اون دقت کردم دیدم اینا کافو های نوری دارن حساب میکنن با سودی که بدست میارن متوجه شدم اون قدری کافو نوري نیست که البته برنانه داشتن که اینکارو بکنن ولی با پافشاری من کارشون به هم ریخت به این سادگی ها نمیتونن خط تونو فیبر کنن بعد وظیفه دارن با درخواست شما موافقت کنن اشتباه نکن من شکایت نکردم من فقط گفتم خط منو تخلیه کنید بعد 195 شکایت کردم

والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و فیبر هستن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
    برام جالبه همشون دروغ حرف میزدند. اول پافشاری می کردن که من فیبرم. بعد گفتن باشه فیبر نیستی ولی میبریمت رو فیبر. در آخر هم گفتن زورمون زیاده و نمی زاریم بری از بیرون بگیری !!
    حالا اینترنتم قطعه ولی همچنان صفحه مخابرات بالا میاد و خطم رو هنوز آزاد نکردن. حالا من به شرکت خصوصیه پول رو واریز می کنم بعد تو سامانه 195 شکایت می کنم.
    Last edited by majid67110; 22-01-2018 at 11:46.

11. این کاربر از majid67110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

برای ما که قبلا گرفتیم هم 1 به 4 حساب می شه الان؟ دزدی از این تابلو تر؟
    خیر ! برای اونایی که قبل از تعرفه جدید سرویس گرفتن همون 1 به 2 محاسبه میشه

==========
    من موقع دانلود از سایت های منتخب داخلی سرعت حداکثری دارم ! ولی با باقی سایت ها سرعت همون سرعت اسمی هست که خریدم ! برای شما هم اینجوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و فیبر هستن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
    نباید اون جوری باهاشون صحبت میکردی گفتم چی بگو بهشون که به منم همین و گفتن منتها من گفتم من میخوام مودم جیبی بگیرم به کارم نمیداد adsl بعد اونا هر چی میگفتن من گفتم نه همین
    بعدش پولو واریز کردم بعد 195 شکایت کردم البته از سمت شرکتم درخواست تخلیه دادن منتها من صداشون و ضبط کرده بودم و تو شکایتمم گفتم به 195 اینا دارن به کل ایران اینترنت خودشونو زوری میدن فیبر کلا 2درصد بیشتر نیست تو ایران

14. 2 کاربر از Ghost wars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •