تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2038 از 2550 اولاول ... 103815381938198820282034203520362037203820392040204120422048208821382538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,371 به 20,380 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم شما خودتان از مخابرات و صبانت سرویس 1 گیگ خریده بودید.
    در حالتی که کسی در محل کار اینترنت داشته باشد و در خانه اینترنت را برای دانلود شبانه و چک کردن ایمیل و ... استفاده کند با خاموش کردن آپدیت ویندوز 1 گیگ کافی است.
    برای کسانی که از اینترنت فقط برای cccam استفاده میکنند هم 1 گیگ کافی است.
    با استفاده از قابلیت توربو در اپرا میتوان مصرف را 80% در وبگردی کاهش داد.
    با استفاده از برنامه opera mini for pc میتوان مصرف را تا 99% در وبگردی کاهش داد.
    شرکتهای دیگر مانند شاتل و بلوط حتی سرویسهای با حجم ماهانه 500 مگ و کمتر دارند، اگر این سرویسها مخاطبی نداشتند ایجاد نمیشدند.
    اگه به مقدار مصرف کاربرا شک دارید میتونید درخواست یه رای گیری بدین من اطمینان دارم میانگین مصرف بالای 5 گیگ در ماه هست و چطور هست که شما 3600 تومن خودتون رو که در عوض حتی 2 گیگ ترافیک اضافی هم دریافت می کنید رو غنیمت میدونید و انتظار دارید اکثر کاربرا که پر مصرف هستند ماهیان 10الی 30 هزار تومن اضافه پرداخت کنن ؟ به نظرم کسایی که ماهی 1 گیگ مصرف می کنن تعدادشون بیشتر از انگشتای دست نیسست و لطف کنید بحث حاشیه ای سر اقلیت کاربرا ( که فعلا خودتون تنها مورد ثبت شدش هستید) ایجاد نکنید. در ضمن اگه از توربو اپرا یا اپرا مینی استفاده می کنید همون بهتر که اصلا سراغ اینترنت نرید آبگوشت بی گوشت و نخود و لپه همون آبه همون بهتر که از سر کوچه یه روزنامه تهیه کنید و مطالعه بفرمایید باور کنید خیلی بهتر از اپرا مینی هست و میتونید از تصاویر رنگی و بی کیفیتش نهایت لذت رو ببرید که خیلی بهتر از متن صرف هست و برای کاربری مثل شما یک قدم بزگ به سوی آینده هست امیدوارم تو 50 سال آینده بتونید به html 2 با قابلیت نمایش تصاویر پازلیک برسید و در 70 سال بعدش موقعی که تونستید حجم اضافه تری استفاده کنید از html 5 با قابلیت نمایش تصاویر متحرک و پویا سازی محیط وب نهایت لذت رو ببرید به خواست خدا تو اون روزگار بقیه دارن از تصاویر هالوگرافیک با پهنای خدا ترابیت بر ثانیه لذت میبرن شما هم برای رسیدن به این چیز ها اصلا عجله نکن که با این سرعت پیشرفت (پسرفت؟) فکر نمی کنم عمرت کفاف بده
    Last edited by babak_eivazi; 11-08-2014 at 12:18.

2. 4 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان حتما بخونید میدونم زیاده ولی به درد بخور هست مخصوصا اون آقایی که نماینده فروش مخابرات هست و تو تا\یک فعالیت می کنه شاید اونم بتونه کمکی بکنه
    مخابرات همه ی استان ها سرویس 512 نامحدود رو 24 هزار تومن میدن در حالی که این سرویس تو مخابرات تبریز 39 هزار و 400 تومن هست و از اونجایی که تعرفه ی مخابرات سراسری اعمال می شه مخابرات استان داره گران فروشی می کنه و این سرویس رو به همون قیمت و سرعت سابق که موقع شراکت با همارا داشت عرضه می کنه. در ضمن تو سرویس های دیگه هم این اتفاق می افته می تونید قیمت زده شده تو سایت مخابرات استان ها رو مقایسه کنید همه ی استان ها قیمت یکسان دارن ولی مخابرات تبریز گرونتر هست در مورد حجم اضافه هم همینطور هست هر گیگ حجم اضافه در صورت خرید 10 گیگ به قیمت 3000 حساب می شه که تو مخابرات استان های دیگه 1600 تومان هست یعنی حدودا 2 برابر! خودتون می تونید تعرفه های مخابرات استان تهران و چند استان دیگه رو تو لینک های زیر ببینید و با تعرفه های مخابرات استان خودمون تو سرویس ها و مقادیر حجم مشابه مقایسه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن در لینک های داده شده به این موضوع که این تعرفه ها سراسری هستند اشاره شده ! یعنی فقط استان ما استثنا هست و داره تعرفه ی جداگانه اعمال می کنه(در ضمن دلیل این که لینک تعرفه های مخابرات استان کار نمی کنه و فقط از بخش حساب کاربری و تمدید سرویس می تونید تعرفه ها رو ببینید و جالب تر این که 4 ماه پیش که برای بررسی مشکل خط تلفن به مرکز مخابراتی آزادی رفته بودم این موضوع رو با مسئول های شرکت در میون گذاشتم و گفتن که اطلاع دارن و خودشون خواستن که اینطور باشه ! اون موقع من دلیل این کارشون رو نفهمیدم ولی الان به نظرم دلیل این کار می تونه این باشه که شرکت زیر ساخت از تعرفه های متفاوت اعمال شده توسط مخابرات استان بی اطلاع بمونه)
    دوستان می خواستم یه خواهشی ازتون بکنم اگه میتونید به این آدرس برید و یه شکایت با موضوع گرانفروشی شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی ایجاد کنید. به نظرم تو این موضوع حق کاربرای آذربایجانی داره ضایع می شه و کسی جز خود کاربرا نمی تونه از حقشون دفاع کنه
    اینم لینک مربوطه:
    ممنون می شم اگه به خودتون و من تو این مورد کمک کنید زمان زیادی هم برای پر کردن فرم لازم نیست. به امید این که بتونیم گرانفروشی و عدم اعمال تعرفه های سراسری توسط مخابرات استان رو بر ملا کنیم
    اینم شماره ی تماس آقای فرشی مسئول فروش مخابرات استان آذربایجان شرقی: 4750148 (توجه کنید که فقط ساعت 8 تا 8:30 صبح تلفن رو جواب میدن بقیه مواقع نیستن)
    تماس بگیرید و عدم رضایتتون رو از تعرفه ها اعلام کنید و بگید که خواستار اعمال تعرفه های سراسری مخابرات هستید.
    این پست تا زمان اعمال تعرفه های سراسری هر روز آپ خواهد شد لطفا مدیران حذفش نکنن.
    اینم فرمی که خودم فرستادم و تاریخ 93/5/19 با من تماس گرفته شد .
    دوستان توجه کنند که این قضیه شبیه به این هست که بنزین یارانه ای تو 30 استان عرضه بشه و فقط مردم استان آذربایجان شرقی مجبور به خرید بنزین با قیمت آزاد باشن
    الان اون پایین زده 5 کاربر آنلاین چرا کسی فرم رو پر نمی کنه ؟ یعنی همه این پست رو میبینید و بی تفاوت هستید ؟ نکنه از کاهش قیمت ها خوشتون نمیاد ؟ اگه پر کردید فرم رو همینجا اعلام کنید که همه بدونن

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه به مقدار مصرف کاربرا شک دارید میتونید درخواست یه رای گیری بدین من اطمینان دارم میانگین مصرف بالای 5 گیگ در ماه هست و چطور هست که شما 3600 تومن خودتون رو که در عوض حتی 2 گیگ ترافیک اضافی هم دریافت می کنید رو غنیمت میدونید و انتظار دارید اکثر کاربرا که پر مصرف هستند ماهیان 10الی 30 هزار تومن اضافه پرداخت کنن ؟ به نظرم کسایی که ماهی 1 گیگ مصرف می کنن تعدادشون بیشتر از انگشتای دست نیسست و لطف کنید بحث حاشیه ای سر اقلیت کاربرا ( که فعلا خودتون تنها مورد ثبت شدش هستید) ایجاد نکنید. در ضمن اگه از توربو اپرا یا اپرا مینی استفاده می کنید همون بهتر که اصلا سراغ اینترنت نرید آبگوشت بی گوشت و نخود و لپه همون آبه همون بهتر که از سر کوچه یه روزنامه تهیه کنید و مطالعه بفرمایید باور کنید خیلی بهتر از اپرا مینی هست و میتونید از تصاویر رنگی و بی کیفیتش نهایت لذت رو ببرید که خیلی بهتر از متن صرف هست و برای کاربری مثل شما یک قدم بزگ به سوی آینده هست امیدوارم تو 50 سال آینده بتونید به html 2 با قابلیت نمایش تصاویر پازلیک برسید و در 70 سال بعدش موقعی که تونستید حجم اضافه تری استفاده کنید از html 5 با قابلیت نمایش تصاویر متحرک و پویا سازی محیط وب نهایت لذت رو ببرید به خواست خدا تو اون روزگار بقیه دارن از تصاویر هالوگرافیک با پهنای خدا ترابیت بر ثانیه لذت میبرن شما هم برای رسیدن به این چیز ها اصلا عجله نکن که با این سرعت پیشرفت (پسرفت؟) فکر نمی کنم عمرت کفاف بده
    1- من برای 2 گیگی که استفاده نمیکنم 1 ریال هم نمیدهم.
    2-من با تعرفه سراسری مخالفم ولی از ارزانتر شدن کلیه سرویسهای آذربایجان شرقی استقبال میکنم.
    3-اگر تصاویر متحرک تبلیغاتی و popup های تبلیغاتی را نبینم و صفحات وب در سرور اپرا فشرده شود و یا ویندوز را آپدیت نکنم چه چیزی از سورف من کم میشود؟
    4-روزنامه را فقط برای پاک کردن شیشه ها استفاده میکنیم.
    5-اگر خودتان را خیلی پیشرفته میدانید کافیست که سرعت و قیمت و کیفیت اینترنت را نه با شهرهای دیگر بلکه با کشورهای دیگر مقایسه کنید تا ببینید 100 سال عقب هستید و خبر ندارید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

1- من برای 2 گیگی که استفاده نمیکنم 1 ریال هم نمیدهم.
    2-من با تعرفه سراسری مخالفم ولی از ارزانتر شدن کلیه سرویسهای آذربایجان شرقی استقبال میکنم.
    3-اگر تصاویر متحرک تبلیغاتی و popup های تبلیغاتی را نبینم و صفحات وب در سرور اپرا فشرده شود و یا ویندوز را آپدیت نکنم چه چیزی از سورف من کم میشود؟
    4-روزنامه را فقط برای پاک کردن شیشه ها استفاده میکنیم.
    5-اگر خودتان را خیلی پیشرفته میدانید کافیست که سرعت و قیمت و کیفیت اینترنت را نه با شهرهای دیگر بلکه با کشورهای دیگر مقایسه کنید تا ببینید 100 سال عقب هستید و خبر ندارید.
    3- اگه تلوزیون رو فقط با گوش دادن به صدای آن و بدون تصویر ببینید (اصلا داریم همچین چیزی ؟‌) چه چیزی را از دست می دهید ؟ 5- نه این که فعلا 10000 سال از افغانستان عقبتریم شما پیشنهاد میکنید همین مالتیمدیای روی وب رو هم بیخیال بشیم و یه 100 سال دیگه عقبگرد کنییم.
    1و2-به خدا قسم که شما فقط به فکر 3600 تومان خودتون هستید و لا غیر و اونقدر این 3600 تومان مبارک براتون مهم هست که زحمت دادین به خودتون و دارید سر اون بحث می کنید و ضرر عمده ی کاربرای هم استانی خودتون رو ندید می گیرید (مظهر کامل ضرب المثل دیگی که برای من نجوشه می خواهم توش سر سگ بجوسه - یا صرب المثل ترکی امیر بازاری یانیدی منه بیر دسمال قالیدی !)
    واقعا که ..... دیگه نمی دونم چی بگم از این به بعد به پست های شما جواب نمی دم چون از موضوع اصلی منحرف می شیم. از حرف های من ناراحت نباشید و کمی به حرف های خودتون فکر کنید اگه تند حرف زدم به دلیل زنندگی کار شما بوده که دارید سر 3600 تومن ناقابلی که در قبالش طبق تعرفه ی سراسری 2 گیگ حجم دریافت می کنید کشمکش راه میندازید اگه دلیل و حرف قانع کننده ای دارید مطرح کنید ما هم استفاده کنیم در غیر اینصورت لطفا ادامه ندین ممنون.
    Last edited by babak_eivazi; 11-08-2014 at 15:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

داداش بحث الکی فایده نداره اگر کسی برا هم نوعش ارزش قاءله بره فرم پر کنه .اگرم به 3600 تومنی خب باش کسی کارت نداره .

7. این کاربر از soft201163 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیزی که می فرمائید 1 گیگ برای کسی که مصرف کمی داره ، مناسب هست.بنده هم با این حرف شما مخالفم. اگر واقعا کسی بشه پیدا کرد که تو یک ماه حدود 1 گیگ مصرف داشته باشه، مطمئن باشید یا اون شخص از اینترنت استفاده نمی کنه(منظور استفاده ای که بدون اعصاب خوردی و نگرانی از اتمام حجم باشه) یا همیشه از ترس اتمام حجم انواع برنامه ها رو نصب می کنه، حجم و کیفیت تصاویر رو شدیدا کاهش میده و خبرها رو بدون تصاویر پیگیری می کنه و...

آیا به نظرتون در کشورهای پیشرفته نه!!! در همین ترکیه خودمون ، مردم نگران اتمام حجم ترافیکشان هستند یا براحتی از اینترنت استفاده می کنند؟؟!!

همین چند هفته پیش ، تو هتلی در ترکیه ، شخصا شاهد بودم که تو قسمت پذیرش داشتن کانال تلویزیونی رو از اینترنت نگاه می کردند. خودم از اینترنت مجانی 30 مگابیت اونجا تو 3-4 روز کلی دانلود داشتم( ایرانی بودن خودم رو ثابت کردم و از فرصت نهایت استفاده) .حتی قبلش از مسئول هتل پرسیدم که می تونم اینجا دانلود داشته باشم که گفت شما هرچقدر می خواهی استفاده کن.برای ما مشکلی نیست(بدون ریالی هزینه اضافه))

پس اون دوستانی که هنوز هم دنبال اینترنت Dialup (به اصطلاح ADSL پرسرعت) هستند و اظهار ی کنند که بدون کوچکترین مشکل و اعصاب خوردی وبگردی می کنند، عرض می کنم شما سنگ به شکمتان بسته اید تا گرسنه نشوید( مثل ترکیش یکم بی ادبی هست که اینجا بگم) .
    پس به فکر احیای حق مسلم هر ایرانی که اینترنت نامحدود با کیفیت هست ، باشید نه روش کاهش حجم عکس و حذف فلش و....

9. 3 کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که از مخابرات سرویس دارند ، مثل بنده زنگ بزنید به 2637 475 0411 (مسئول مربوطه) و اعتراض خود را نسبت عدم ارائه سرویس نامحدود و افزایش یک شبه قیمت حجم ترافیک اضافه اعلام کنید .

11. این کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستانی که از مخابرات سرویس دارند ، مثل بنده زنگ بزنید به 2637 475 0411 (مسئول مربوطه) و اعتراض خود را نسبت عدم ارائه سرویس نامحدود و افزایش یک شبه قیمت حجم ترافیک اضافه اعلام کنید .
    من شماره ی مسئول فروش اینترنت استان رو تو پست خودم گذاشتم می تونید بگید این شماره مال کدوم قسمت هست ؟ در ضمن دوستان لطف کنن فرم رو هم پر کنن چون تا از ارگان بالادست به اینا فشار نیارن خودشون کاری نمی کنن
    Last edited by babak_eivazi; 11-08-2014 at 22:33.

13. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان حتما بخونید میدونم زیاده ولی به درد بخور هست مخصوصا اون آقایی که نماینده فروش مخابرات هست و تو تا\یک فعالیت می کنه شاید اونم بتونه کمکی بکنه
    مخابرات همه ی استان ها سرویس 512 نامحدود رو 24 هزار تومن میدن در حالی که این سرویس تو مخابرات تبریز 39 هزار و 400 تومن هست و از اونجایی که تعرفه ی مخابرات سراسری اعمال می شه مخابرات استان داره گران فروشی می کنه و این سرویس رو به همون قیمت و سرعت سابق که موقع شراکت با همارا داشت عرضه می کنه. در ضمن تو سرویس های دیگه هم این اتفاق می افته می تونید قیمت زده شده تو سایت مخابرات استان ها رو مقایسه کنید همه ی استان ها قیمت یکسان دارن ولی مخابرات تبریز گرونتر هست در مورد حجم اضافه هم همینطور هست هر گیگ حجم اضافه در صورت خرید 10 گیگ به قیمت 3000 حساب می شه که تو مخابرات استان های دیگه 1600 تومان هست یعنی حدودا 2 برابر! خودتون می تونید تعرفه های مخابرات استان تهران و چند استان دیگه رو تو لینک های زیر ببینید و با تعرفه های مخابرات استان خودمون تو سرویس ها و مقادیر حجم مشابه مقایسه کنید:
    در ضمن در لینک های داده شده به این موضوع که این تعرفه ها سراسری هستند اشاره شده ! یعنی فقط استان ما استثنا هست و داره تعرفه ی جداگانه اعمال می کنه(در ضمن دلیل این که لینک تعرفه های مخابرات استان کار نمی کنه و فقط از بخش حساب کاربری و تمدید سرویس می تونید تعرفه ها رو ببینید و جالب تر این که 4 ماه پیش که برای بررسی مشکل خط تلفن به مرکز مخابراتی آزادی رفته بودم این موضوع رو با مسئول های شرکت در میون گذاشتم و گفتن که اطلاع دارن و خودشون خواستن که اینطور باشه ! اون موقع من دلیل این کارشون رو نفهمیدم ولی الان به نظرم دلیل این کار می تونه این باشه که شرکت زیر ساخت از تعرفه های متفاوت اعمال شده توسط مخابرات استان بی اطلاع بمونه)
    دوستان می خواستم یه خواهشی ازتون بکنم اگه میتونید به این آدرس برید و یه شکایت با موضوع گرانفروشی شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی ایجاد کنید. به نظرم تو این موضوع حق کاربرای آذربایجانی داره ضایع می شه و کسی جز خود کاربرا نمی تونه از حقشون دفاع کنه
    اینم لینک مربوطه:
    ممنون می شم اگه به خودتون و من تو این مورد کمک کنید زمان زیادی هم برای پر کردن فرم لازم نیست. به امید این که بتونیم گرانفروشی و عدم اعمال تعرفه های سراسری توسط مخابرات استان رو بر ملا کنیم
    اینم شماره ی تماس آقای فرشی مسئول فروش مخابرات استان آذربایجان شرقی: 4750148 (توجه کنید که فقط ساعت 8 تا 8:30 صبح تلفن رو جواب میدن بقیه مواقع نیستن)
    تماس بگیرید و عدم رضایتتون رو از تعرفه ها اعلام کنید و بگید که خواستار اعمال تعرفه های سراسری مخابرات هستید.
    این پست تا زمان اعمال تعرفه های سراسری هر روز آپ خواهد شد لطفا مدیران حذفش نکنن.
    اینم فرمی که خودم فرستادم و تاریخ 93/5/19 با من تماس گرفته شد .
    دوستان توجه کنند که این قضیه شبیه به این هست که بنزین یارانه ای تو 30 استان عرضه بشه و فقط مردم استان آذربایجان شرقی مجبور به خرید بنزین با قیمت آزاد باشن
    همه دوستان عزیز اینکه می فرمایید شارژ حجمی رو گرون می فروشن نه اینطور نیست چون اگه خوب نگاه کرده باشین از اولش هم قیمت ها همین بوده ولی مخابرات تبریز اونم فقط برای یوزرهای پس پرداخت که حجمشونو فقط می تونن همون ماه مصرف کنن به قیمت 17280 تومن برای 10 گیگ میداد اما واسه پیش پرداخت ها از فرمول زیر که در همه ی سایت های استانهای دیگه هم هست استفاده میشد و الانم فقط قیمت های پس پرداخت و پیش پرداخت رو یکی کردن و برابر قیمت های مصوب کردن:
    شارژ حجمی از 1 تا 5 گیگ 3888 تومن و از 6 تا تا 10 گیگ 2808 تومن و از 11 گیگ به بالا 1728 تومن محاسبه میشه
    یعنی مثلا 12 گیگ میشه
    5*3888=19440
    5*2808=14040
    2*1728=3456
    -------------------------
    36936 تومن

اینم آدرسی که می تونین قیمت هارو ببینید

ولی در مورد اکانت های نامحدود باید پیگیری کنم ببینم ماجرا از چه قرار هست. انشا الله به محض حصول اطلاعات کافی براتون توضیح خواهم داد. موفق باشید.

15. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

همه دوستان عزیز اینکه می فرمایید شارژ حجمی رو گرون می فروشن نه اینطور نیست چون اگه خوب نگاه کرده باشین از اولش هم قیمت ها همین بوده ولی مخابرات تبریز اونم فقط برای یوزرهای پس پرداخت که حجمشونو فقط می تونن همون ماه مصرف کنن به قیمت 17280 تومن برای 10 گیگ میداد اما واسه پیش پرداخت ها از فرمول زیر که در همه ی سایت های استانهای دیگه هم هست استفاده میشد و الانم فقط قیمت های پس پرداخت و پیش پرداخت رو یکی کردن و برابر قیمت های مصوب کردن:
    شارژ حجمی از 1 تا 5 گیگ 3888 تومن و از 6 تا تا 10 گیگ 2808 تومن و از 11 گیگ به بالا 1728 تومن محاسبه میشه
    یعنی مثلا 12 گیگ میشه
    5*3888=19440
    5*2808=14040
    2*1728=3456
    -------------------------
    36936 تومن

اینم آدرسی که می تونین قیمت هارو ببینید

ولی در مورد اکانت های نامحدود باید پیگیری کنم ببینم ماجرا از چه قرار هست. انشا الله به محض حصول اطلاعات کافی براتون توضیح خواهم داد. موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •