از شانس گندمون خطمون رو 1 سال آبنمانشو ندادیم تخلیه کردن یکی دیگه ثبت نام کردیم اینم 100 درصد رو فیبر نوری میبندن
آسیاتک روی فیبرنوری سرویس نمیده ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از شانس گندمون خطمون رو 1 سال آبنمانشو ندادیم تخلیه کردن یکی دیگه ثبت نام کردیم اینم 100 درصد رو فیبر نوری میبندن
آسیاتک روی فیبرنوری سرویس نمیده ؟
دوستا سرویس 256 محدودش چقدر معمولا سرعت دانلود میده؟ کسی از مرکز امامت هست؟
میشه با انجام ترفند هایی از نهایت سرعت اینترنت در شب استفاده کنیم؟اگر نه مجبورم برم سراغ پهنای باند اختصاصی چون واقعا من نمیتونم ماهی کمتر از 200 گیگ دانلود کنم.اگر کسی بلده راهکار هایی ارائه بده که بتونیم از حقمون استفاده کنیم.چند ماه پیش سرعتم شب ها اکثرا روی 1.4 بود!الان 2 ماه هست روی 256 قفل کرده
ای بابا چه گیری کردم....... 3 روز نمیتونم حجم باقیماندم رو ببینم !!!!!!!!!!..... هروقت میرم داخل سایت نشون نمیده !
سلام دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید :
من میخام از پارس بیام آسیا تک . سرعت 2 مگ شبانه چند هست ؟ آیا با دانلود های زیاد ما را محدود می کنن ؟
بازم ممنون میشم که پاسخ بدید ..................
Last edited by aminvgas; 16-12-2014 at 23:23.
سلام
حدود 120
خیر محدودیت نداره،بعضی شبها هم سرعت زیادتر میشه
تماس بگیرید 1544 تلفنی استعلام بگیرید اگر مشکل دارید
در اکثر کافو های نوری بله
سرعت دانلود تو زمان رایگان نیم چاشت چطور هست؟ سرویس کولاک و شهاب؟
با توجه به اینکه زمان رایگان نیم چاشت کمتره چقدر دانلود میده؟
سلام دوستان
بنده در حال حاضر از شرکتی دیگه سرویس میگیرم سرویسی که میگیرم با سرعت 2 مگ برای یک ماه 25000 تومان میدم و 3 تا 7 صبح هم رایگان هست.که البته سرعت واقعی دانلود چیزی درحدود 350 در بهترین حالت بهم میده.
یه طرح شرکت اسیاتک دیدم سرم سوت کشید اینترنت طرح کیمیا سرعت 2 مگ برای 6 ماه 180 گیگ به قیمت 70000 تومان یا مثلا طرح کولاک با سرعت 4 مگ برای 6 ماه 360 گیگ به قیمت 126900لطفا بگید سرعت واقعی اینا در چه حد هست آیا از این شرکتی که در حال حاضر استغاده می کنم بهتره یا خیر؟چون از نظر قیمت خیلی به صرفه تره و واسه هر ماه بین 30 تا 60 گیگ ترافیک دارم
کسی اطلاعی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)