شما خروجی پخشت 4 ولته گین آمپلی فایر رو هم روی 4 بزار.از اون بیشتر نبر کار دست باندات میدی.
Sent from my Optimus G using Tapatalk
شما خروجی پخشت 4 ولته گین آمپلی فایر رو هم روی 4 بزار.از اون بیشتر نبر کار دست باندات میدی.
Sent from my Optimus G using Tapatalk
سلام
برای sqx165 باید یه امپ خوب و قوی تهیه کنید.این آمپ اصلا جالب نیست.
من پیشنهادم تلفیقی از کامپوننت در استیج جلو همین sqx و عقب هم یه باکس 10 یا 8 هست.مثلا rs8ex گلیدن عالی جواب میده.
امپ هم گلیدن rs100c4
ممکنه هزینه بالا بره ولی نتیجه واقعا عالی و لذت بخش هست.
دوست عزیز اولا صدا کاملا سلیقه ای هست.دوما به قطعات شما کاملا مربوط میشه.
پخشتون ،درایورها و ساب ووفرتون آمپتون
شک نکنید اگر قطعات سیستم شما خوب باشه در حالت فلت بهترین بازدهی رو خواهید گرفت.در غیر اینصورت باید با اکولایزرها اینقدر بازی کنید تا به صدای مورد نظرتون ، اما مصنوعی و دستکاری شده برسید.
سلام
سریه اسپریت هلیکس جزو رده های خوب محسوب میشه.برای جلو e62 و برای عقب هم e69 انتخابهای مناسبی هست.برای امپ هم مچ Ma40FX میتونه صدای خوبی ازشون در بیاره.
من خودم که فروشنده نیستم.قبلا از نماینده فروش برای دوستان تهیه میکردم که متاسفانه دسترسی بهشون ندارم.
اما اگر از برند گلیدن کالائی بخواهید مستقیما از شزکت میتونم براتون تهیه کنم.
سلام
من متاسفانه خیلی سونی رو نشنیدم.قبلا که اصلا حرفی برای گفتن نداشت. اما ظاهرا دوستان تجربه دارن و تعریف میکنن.
در مورد دوتا یا یدونه آمپ هم بستگی به مصرف خودتون داره. اگر دو استیجی هستید خب باید یه 4 کانال و یه دو کانال یا مونو بگیرید.اگر تک استیجی هستید ه 4 کانال خوب کافیه.
سلام دوستان
میخوام سیستمی ببندم و ماشین و شیشه خونه ها رو بلرزونه
باند و پخش دارم فقط ساب و امپلی مبخوام. چند مورد بگین ک کارکردش هم باشه و خیلی خیلی هم در نیاد
امپ خیلی قوی نباشه هم خبری نی در حد دو تا باند و یه ساب جواب بده
فقط ساب
باند 718
ماشین 111
Last edited by omidsys; 07-06-2016 at 23:05.
سلام..یک اسپیکر ۴اینچی(۱۰سانتی)برای استیج جلوی پراید چه برند ومدلی بخرم..خودم هرتز سری دایچیhcx100.3 مدنظرم است....
یه آمپ 9004 جی وی سی دارم کارکرده. چه قدر میتونم بفروشمش؟ چه قیمتی بذارم؟
سلام بین x175ui و kenwood x10 کدوم پیشنهاد میدین؟
اگه رادیو فلش بهتریم هست پیشنهاد بدین
سلام دوستان بنده یه پخش pioneer 2750 روی پراید دارم.
میخواستم با بودجه حدود 400 هزار سیستم ببندم چی پیشنهاد میکنید؟![]()
ممنون از جوابتون .
1- فيليپس CEM5000 واسه پخش چطوره ؟
2- از کامپاي هکيکس کدومو واسه دراي جلو پيشنهاد مي کنين دورو بر 300 تومن. e69 ظاهرا گرونه
3- از بين کامپ هاي هليکس B52C2 - B62C - MS42C - MS52C - MS62C- E42C به ترتيب کدوم بهتره ؟ اينا تا 200 تومن اختلاف قيمت دارن
4- آمپ 4 کانال از موارد ذيل کدومش براي E69X و کامپ جلو بهتره و البته با توجه به قيمت:
PIONEER 6604 300T
KENWOOD 847 305T
HERTZ HC9 ?T
JBL 604 300T
KENWOOD 8400 420T
6- قيمت کامپتي بالا درسته؟
7- واسه خريد نهايي E69X + کامپ هليکس در جلو ، اينارو از کجا مي تونم ارزون بخرم ؟ هليکس نهايندگي پخش و .... داره ؟ غرب تهران يا شهريار و کرج
ممنونم
سلام
ساب گلیدن m12 قیمت 240 باکس پورتد 48 لیتری حدودا 130-40
امپ 4 کانال گلیدن rc70c4 قیمت 570
اکسسوری هم حدود 180 تومن.
سلام
به گلیدن mc100 هم میتونی فکر کنی.همچنین هلیکس e4x
سلام
توصیه میکنم از پخشهائی که فقط مدیاپلیر هستند به خاط برخی مشکلاتی که دارن استفاده نکنید.
مگه میشه؟!!!مگه داریم؟!!!
با 400 تومن فقط یه جفت ک.اک میتونید نصب کنید.که دیگه بهش سیستم صوتی نمیشه گفت.
سلام خواهش میکنم
1-نمیشناسم
2-تو این رنج هلیکس چیز جالبی نداره. گلیدن آلفا 165 رو پیشنهاد میکنم 320
3-مدل e42c که سایز 13 هست.اگر سایز 16 منظورتون هست e62c گزینه خوبیه.بقیه رو پیشنهاد نمیکنم.
4-تقریبا تو یه رنج هستند.
6-؟ متوجه نشدم.
7-خصوصی بهتون pm میدم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)