تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2037 از 2199 اولاول ... 10371537193719872027203320342035203620372038203920402041204720872137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,361 به 20,370 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود دوستان. خیلی وقت بود که این طرفا نیومده بودم. میدونید چرا ؟ چون واقعا هیچ موقع نشده بود یه سر اینجا بزنم و یه پدر سوختگی جدید از مبین نت نبینم. در کل منم شکایت میکنم و چون تنها 2 ماه از طرح 6 ماهم باقی مونده اگه اوضاع درست نشه دیگه طرح فعال نمیکنم و مودم رو هم به نمایندگی پس میدم. والا دیگه دیگع اعصاب خوردی و استرس هم حدی داره. اون از گرون کردن تعرفه هاش اینم از محدود کردن دانلود شبانه. تنها عاملی که باعث میشد دلم خوش باشه و واسه اینترنت اینقدر هزینه کنم دانلود شبانش بود. این رو هم اضافه کنم که نمیتونم ADSL بگیرم چون محلمون کلا کافوی نوریه و مخابرات منطقمون هم دو ساله داره وعده سر خرمن میده که 6 ماه دیگه ردیف میشه. من با صحبتای دوستمون nimajoon6 موافقم. بهتره که بقیه دوستانم دیگه طرح جدید نگیرن یا تمدید نکنن. مطمئن باشید اگه همچین اتفاق بیفته این شرکت بی همه چیز به گه خوردن میفته. ببخشید که سرتون رو درد آوردم. موفق و موید باشید و این رو بدونید که مطمئنا یه روز خوب میاد...

2. 3 کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود دوستان. خیلی وقت بود که این طرفا نیومده بودم. میدونید چرا ؟ چون واقعا هیچ موقع نشده بود یه سر اینجا بزنم و یه پدر سوختگی جدید از مبین نت نبینم. در کل منم شکایت میکنم و چون تنها 2 ماه از طرح 6 ماهم باقی مونده اگه اوضاع درست نشه دیگه طرح فعال نمیکنم و مودم رو هم به نمایندگی پس میدم. والا دیگه دیگع اعصاب خوردی و استرس هم حدی داره. اون از گرون کردن تعرفه هاش اینم از محدود کردن دانلود شبانه. تنها عاملی که باعث میشد دلم خوش باشه و واسه اینترنت اینقدر هزینه کنم دانلود شبانش بود. این رو هم اضافه کنم که نمیتونم ADSL بگیرم چون محلمون کلا کافوی نوریه و مخابرات منطقمون هم دو ساله داره وعده سر خرمن میده که 6 ماه دیگه ردیف میشه. من با صحبتای دوستمون nimajoon6 موافقم. بهتره که بقیه دوستانم دیگه طرح جدید نگیرن یا تمدید نکنن. مطمئن باشید اگه همچین اتفاق بیفته این شرکت بی همه چیز به گه خوردن میفته. ببخشید که سرتون رو درد آوردم. موفق و موید باشید و این رو بدونید که مطمئنا یه روز خوب میاد...
    مودم رو خود نمایندگیش بر میداره ازمون ؟ چند میخره ؟
    دیشب برق منطقه ما رفته بود الان که گزارش هامو نگاه میکنم تو همون ساعتی که برق رفته بود دقیقا تو همون ساعت ۰.۰۲ مگ از حجمم رفته !

4. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مودم رو خود نمایندگیش بر میداره ازمون ؟ چند میخره ؟
    دیشب برق منطقه ما رفته بود الان که گزارش هامو نگاه میکنم تو همون ساعتی که برق رفته بود دقیقا تو همون ساعت ۰.۰۲ مگ از حجمم رفته !
    باید مودم رو پس بگیرن چون با این مودم شما فقط میتونی از این شرکت سرویس بگیری و در غیر اینصورت به دردت نمیخوره. در مورد قیمت هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم نیم بها برمیدارن. در ضمن من دیشب دانلود داشتم نزدیک 4 گیگ گرفته بود. از حجم طرحمم چیزی کم نشده بود. به نظر من منتظر واکنش مصرف کننده ها هستن تا این طرحشون رو عملی کنن.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

باید مودم رو پس بگیرن چون با این مودم شما فقط میتونی از این شرکت سرویس بگیری و در غیر اینصورت به دردت نمیخوره. در مورد قیمت هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم نیم بها برمیدارن. در ضمن من دیشب دانلود داشتم نزدیک 4 گیگ گرفته بود. از حجم طرحمم چیزی کم نشده بود. به نظر من منتظر واکنش مصرف کننده ها هستن تا این طرحشون رو عملی کنن.
    درسته ، منتظر واکنش ما هستند .

واکنش ما مشخص هست : تحریم

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من خيلي وقت بود به اينجا سر نزده بودم
    اخبار مبين نت و هم امشب فهميدم
    تو وبلاگش نوشته بود
    نظرات بچه ها رو که ميخوندم واقعا حسابي ناراحت شدم
    مخصوصا اون عزيزاني که طرح 6 ماهه فعال کردن
    بدجور جوش آوردم و زنگ زدم مبين نت
    بخدا هرچي از دهنم در اومد گفتم
    آخرشم گفتم واسه ماه بعد فعال نميکنم و مودمم ريز ريزش ميکنم
    اما طرف داشت واسه خودش شر و ور ميگفت که اين تغييرات واسه رفاه حال بقيست
    گفتم بله حتما واسه دزدي بهتره
    دوستاي گلم بخدا بهترين کار ميدونيد چيه ؟؟
    حتي از شکايتم به نظرم بهتر جواب ميده
    بهترين کار فعااااااااااااااااااااااا ااال نکردن هيچ طرحي واسه ماه بعد هست
    بخدا هيچيمون نميشه اگه ماه بعد اينترنت پر سرعت (مثلا ) نداشته باشيم
    ما خونمون حتي خط تلفن هم نداريم که بخام برم سراغ adsl
    مخابرات هم رفتم و گفتن محدوده شما کلا adsl نداره
    بخدا قول ميدم ماه بعد فعال نکنم و با gprs ايرانسل بسازم
    فک کنم ديگه کلا خداحافظ مبين نت
    من خودم خ اهل دانلود سريال هستم اما ديگه وقتي کارد به استخوان برسه به درک و بيخيال سريال ها
    ميدونم با يکي دو نفر درست نميشه اما بايد از يه جايي شروع کرد
    ماه بعد مطمعن باشيد فعال نميکنم
    حتي اگه موقع عيدم بخواد اين گند کارياشو جمع کنه و وعده هاي خوب بده بازم گولشو نميخورم
    خداحافظ مبين نت
    به ارزوي اون روز که خبر 20:30 بگه مبين هشتاد درصد کاربراي خانگيش و از دست داد و شرکت ها هم سراغش نميرن و در آستانه ورشکستگي قرار گرفته
    هر چند ميدونم محاله اما بالاخره ارزو که عيب نيست
    الهيييييييييييييييي امين
    با همه حرفای شما 1000 درصد موافقم !
    من خودم 8 سال با دیال آپ و gprs اومدم نت ، هنوزم زنده ام ، نمردم !
    طرحم تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم ، مگه پول علف خرسه ؟ میرم gprs میگیرم اگه قراره فقط وبگردی کنم.
    نصف مشتری هاش تن به این حقارت ندن که تمدید کنن ، به غلط کردن میفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان دیشب داشتم وبگردی میکردمو لینک واسه دانلود پیدا میکردم تا دقیقا سر ساعت دو نتم قطع شد که اصلا اولین بار بود اینجور میشد یعنی آنتن پر بود ولی روی کانکشن اینترنت علامت تعجب بود چند بار خاموش روشن کردمو آیپی عوض کردم ولی نشد که نشد گفتم شاید از ویندوز باشه واسه همین به یکی دیگه ویندوز سوییچ کردم ولی باز وصل نشد بعدشم با وایفای وصل شدم بازم نرفت تو اینترنت نکنه شبانمو محدود کرده باشن؟؟؟ من طرح 6ماهه 2مگ گرفته بودم 5 ماهش مونده اگه اینجوری بمونه رو مودم بنزین میریزم آتیشش میزنم میرم یه خط تلفن میخرم اینترنت مخابراتو میگیرم 6 ماهه دو مگ میده 100 تومن!!!! تازه شبانه هم داره سرعتش 300 هستش!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان دیشب داشتم وبگردی میکردمو لینک واسه دانلود پیدا میکردم تا دقیقا سر ساعت دو نتم قطع شد که اصلا اولین بار بود اینجور میشد یعنی آنتن پر بود ولی روی کانکشن اینترنت علامت تعجب بود چند بار خاموش روشن کردمو آیپی عوض کردم ولی نشد که نشد گفتم شاید از ویندوز باشه واسه همین به یکی دیگه ویندوز سوییچ کردم ولی باز وصل نشد بعدشم با وایفای وصل شدم بازم نرفت تو اینترنت نکنه شبانمو محدود کرده باشن؟؟؟ من طرح 6ماهه 2مگ گرفته بودم 5 ماهش مونده اگه اینجوری بمونه رو مودم بنزین میریزم آتیشش میزنم میرم یه خط تلفن میخرم اینترنت مخابراتو میگیرم 6 ماهه دو مگ میده 100 تومن!!!! تازه شبانه هم داره سرعتش 300 هستش!!!!!
    نه منم اینجور بود تماس گرفتم گفته شد برای انجام تغییرات اصلاحی شبکه با اختلال مواجه است . احتمالا دیشب تازه ساعات شبانه رو تغییر دادند

10. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من که دیشب قطع شد یه لحظه گفتم نکنه بچه خوبی شدن و سیستم رو به حالت قبل برگردوندن. اما امروز توی وبلاگش دیدم که نه تنها این کار رو نکرده که تازه یه جایزه الکی دیگه هم گرفته. گویا مبین‌نت هر چی بیشتر مشتریهاش رو اذیت می‌کنه، بیشتر جایزه می‌گیره. جالبترش اینجاست که آسیاتک هم که توی نامردی دست کمی از مبین‌نت نداره هم جایزه گرفته. گویا این جایزه‌ها رو واقعاً به شرکتهایی که با مشتری بد تا می‌کنن، می‌دن و نه شرکتهای واقعاً خوب.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بماند با این وضعیت از کسانی که اینجور فرت فرت مفتی بهش جایزه می‌دن هم نمی‌شه انتظار داشت طرف کاربرها رو بگیرن و کاری بکنن. تنها راه همون ترک مبین‌نت و البته معرفی نامردیهاش به مشتریهای احتمالی هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم دیشب از 2 تا 8 گذاشتم واسه دانلود امروز نگاه کردم چیزی کم نشده این سوال واسم پیش امده مثلا بعدا ما از کجا باید بفمیم چقدر دانلود شبانه داشتم و چقدر دیگه از حجممون مونده؟یعنی ت سایت یک قسمت واسه شبانه هم میزارن؟همه از شاتل بد میگن ولی من قبلا شاتل داشتم با 128 ماهی 18 تومن سرعت دانلودم 260 بود ماهی هم شبانه نزدیک 20 گیگ دانلود داشتم الان این همه پول اینو دادم خیر سرش 1 مگ هست سرعت دانلودم 130 هست شبانه هم که اینجوری شده!!ی کاش میشد ادم جمع کنیم بریزیم تو شرکتشون تجمع کنیم!اینجوری رسانه ای هم مشید!من خودم حاضر از شهر خودمون (رشت) پاشم بیام واسه این کار!!

13. 2 کاربر از ashkan_b_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی جالبه ماها اولش میگفتیم از 3تا7 دیگه چیزی نمیشه دانلود کرد بعد مبین نت نوشت نه تنها 3تا7 بلکه دیگه نمیتونی هر چقدر هم بخوای دانلود کنی ماهی 2 تا فیلم بسته برو .

از 100 تا فوش هم بدتره ...
    جدی ماها که عشق فیلم و سریالیم چکار کنیم ؟؟؟

چقدر اذیت میکنن .تو امریکا شما میتونی لپ تاپ رو ببری تو یک تریا یا رستوران از اینترنت وایرلس اونجا بشینی سریالتون مستقیم ببینی .یا هر چقدر میخوای دانلود کنی هیچ هزینه ای هم نداره بعد اینجا مودم اختصاصی بخر قیمت 2 برابر خارج بده و سرعت 10 برابر کمتر بگیر بعدم تازه محدود و حجمی استفاده کن
    واقعااا متاسفم

15. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •