سرویست چیه شما؟
ای خدا مال ما رو هم درست بفرما
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویست چیه شما؟
ای خدا مال ما رو هم درست بفرما
خنده دارترین جک سال :
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت
خوشا به حالت![]()
[QUOTE=night lord;5003223]خنده دارترین جک سال :
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت[/Q
واقعا!!
قضیه چیه؟![]()
این تیکه رو خوب اومدی![]()
ما كه بخيل نبوديم.![]()
سرعت همه زياد باشه چي از من كم ميشه
دم شما گرم . منم مي خواستم زنگ بزنم بپرسم كه شما زحمت كشيدين.![]()
Last edited by siamak_mu; 30-05-2010 at 23:45.
من eco 512 دارم و الان downstream من روی 542 و upstream هم روی 316 هست به نظرتون اگه سرویسم رو به eco 128 تغییر بدم دان و آپم پایین میاد یا شاتل تغییر نمیده و کماکان همون سرعت 512 رو دارم.فکر میکنم منظورم رو بد بیان کردم. منظورم این بود که داره شارژم تموم میشه و اگه فقط یک ماه eco128 درخواست بدم برای این یک ماه شاتل down و up رو کم میکنه یا تغییر نمیده؟
درسته جاش اینجا نیست اما ببینین سایت ADrive برای شما باز میشه ؟
برای من باز نمیشه
نمیدونم چرا![]()
نه خراب شده. با پر_*وك_س_ي هم باز نميشه.
نه باز نمیشه
Server not found
فکر نکنم ربطی به شاتل داشته باشه
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)