تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2037 از 2550 اولاول ... 103715371937198720272033203420352036203720382039204020412047208721372537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,361 به 20,370 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

البته برای مشترکین کم مصرفی که مصرف ماهیانه آنها کمتر ار 1 گیگ است تعرفه مخابرات آذربایجان شرقی از تعرفه سراسری به صرفه تر است
    البته اگه بشه اسم کسی رو که زیر 1 گیگ مصرف می کنه مشترک گذاشت. بیشتر شبیه بو کردن میمونه تا استفاده کردن ! حتی رژیم غذایی دل سنگ ترین پزشک های تغذیه هم اینقدر کم نیست اگه 1 ماه بزاری ویندوز آپدیتر آپدیت ها رو auto check بکنه و دانلودشون نکنی 1 گیگ بیشتر مصرف میشه !!!!

2. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی اگه الان بخوام 10 گیگ حجم بخرم میشه؟ 17280 تومن؟ یا مثل قبل تا 10 گیگ یه قیمته ولی از 10 گیگ به بعد با این قیمت؟ تو قسمت خرید حجم که قیمتا متفاوته
    لطفا یه بار دیگه تعرفه های جشنواره رو بذارید

فرم شکایت رو منم پر کردم
    ممنون دوست عزیز احتمالا بعد 2-3 روز با شماره موبایلی که قرار دادین تماس گرفته بشه سعی کنید موضوع رو توضیح بدین و بگید که تعرفه های سراسری مخابرات رو تو آذربایجان شرقی می خواهید و استان ما نمی تونه بین 30 تا استان تنها استثنا باشه که داره گرونفروشی می کنه. خدا کنه دوستان دیگه هم فرم رو پر کنن که به خواست خدا هر چه زود تر کاربرای استان ما هم به حقشون برسن.

4. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

لینکش ارور 404 میده
    ممنون که خبر دادین دوست عزیز لینک تا امروز تاریخ 93/5/19 ساعت 14:30 کار می کرد خودم تست کرده بودم ولی به نظر بعد اون از کار افتاده الان اصلاح کردم لینک کار می کنه اگه کسی با خرابی لینک مواجه شد لطفا خبر بده (احتمال داره دوباره خرابش کنن : دی )
    اینم لینک اصلاح شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بخش ثبت شکایات برید

6. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

البته برای مشترکین کم مصرفی که مصرف ماهیانه آنها کمتر ار 1 گیگ است تعرفه مخابرات آذربایجان شرقی از تعرفه سراسری به صرفه تر است
    ماهانه 1 گیگ ؟
    ممنون که خبر دادین دوست عزیز لینک تا امروز تاریخ 93/5/19 ساعت 14:30 کار می کرد خودم تست کرده بودم ولی به نظر بعد اون از کار افتاده الان اصلاح کردم لینک کار می کنه اگه کسی با خرابی لینک مواجه شد لطفا خبر بده (احتمال داره دوباره خرابش کنن : دی )
    اینم لینک اصلاح شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بخش ثبت شکایات برید
    قاباخکی صفحه ده کی لینک گئتدی

8. این کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی اگه الان بخوام 10 گیگ حجم بخرم میشه؟ 17280 تومن؟ یا مثل قبل تا 10 گیگ یه قیمته ولی از 10 گیگ به بعد با این قیمت؟ تو قسمت خرید حجم که قیمتا متفاوته
    لطفا یه بار دیگه تعرفه های جشنواره رو بذارید

فرم شکایت رو منم پر کردم
    دوست عزیز ، در مورد خرید حجم ترافیک اضافه ، بنده هم زنگ زدم پشتیبانی و اعتراض کردم. تا دور روز پیش حجم بالای 10 گیگ از 1600تومن حساب می شد ولی از دیروز همه رو کردن 3880 تومن . ما با نرخ اصلی که موقع بستن قرارداد خریداری کردیم ، خدمات می خواهیم نه کمتر و نه بیشتر .زنگ بزنید پشتیبانی و شما هم اعتراض کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز ، در مورد خرید حجم ترافیک اضافه ، بنده هم زنگ زدم پشتیبانی و اعتراض کردم. تا دور روز پیش حجم بالای 10 گیگ از 1600تومن حساب می شد ولی از دیروز همه رو کردن 3880 تومن . ما با نرخ اصلی که موقع بستن قرارداد خریداری کردیم ، خدمات می خواهیم نه کمتر و نه بیشتر .زنگ بزنید پشتیبانی و شما هم اعتراض کنید.
    فقط همین شارژ اضافه مشکل ما نیست سرویس های نا محدودی که به شکل سراسری ارائه می شه تو استان ما یا نیست یا با 2 برابر قیمت عرضه می شه در مورد سرویس های محدود هم قیمت بالاتر از قیمت های سراسری اعلام شده توسط مخابرات هست. اگه یه حساب سر انگشتی انجام بدین متوجه میشید که سالانه pحدود 220 هزارتومن از کاربری که بخواد از سرویس با سرعت دانلود 10 مگ و ماهی 10 گیگ شارژ استفاده کنه مبلغ اضافی دریافت میشه یا کابری که نا محدود 512 استفاده کنه سالیانه 200 هزار تومن نسبت به تعره ی سراسری مبلغ بیشتری رو پرداخت میکنه !

11. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اين پست رو ميذاريم رو حساب شوخي و خنده
    الان خيلي ها روزي 1گيگ يا كمي كمتر مصرفشونه بعد شما از "مصرف ماهیانه کمتر ار 1 گیگ" حرف مي زنيد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خخخخخخخ
    من با این رایتل مادر مرده که سرعتش از 62 بالا نمیره وبگردی روزانم در حد 1.5 گیگ هست !! شما چجوری میگی ملت کم مصرف داریم ؟
    اصلا مردم هر چقدر کم مصرف باشه این آپدیت ویندوز ملت که خاموش نمیکنن ترتیب همون 1 گیگ رو روز اول میده

واقعا ممنون هستم از توجه شما دوست عزیز فرم اولیه به این شکل پر می شه تو جه کنید که باید نوع سرویس رو فناوری اطلاعات انتخاب کنید:
    امرو حتما پر میکنم

13. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خخخخخخخ
    من با این رایتل مادر مرده که سرعتش از 62 بالا نمیره وبگردی روزانم در حد 1.5 گیگ هست !! شما چجوری میگی ملت کم مصرف داریم ؟
    اصلا مردم هر چقدر کم مصرف باشه این آپدیت ویندوز ملت که خاموش نمیکنن ترتیب همون 1 گیگ رو روز اول میده

امرو حتما پر میکنم
    اگر اشتباه نکنم شما خودتان از مخابرات و صبانت سرویس 1 گیگ خریده بودید.
    در حالتی که کسی در محل کار اینترنت داشته باشد و در خانه اینترنت را برای دانلود شبانه و چک کردن ایمیل و ... استفاده کند با خاموش کردن آپدیت ویندوز 1 گیگ کافی است.
    برای کسانی که از اینترنت فقط برای cccam استفاده میکنند هم 1 گیگ کافی است.
    با استفاده از قابلیت توربو در اپرا میتوان مصرف را 80% در وبگردی کاهش داد.
    با استفاده از برنامه opera mini for pc میتوان مصرف را تا 99% در وبگردی کاهش داد.
    شرکتهای دیگر مانند شاتل و بلوط حتی سرویسهای با حجم ماهانه 500 مگ و کمتر دارند، اگر این سرویسها مخاطبی نداشتند ایجاد نمیشدند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان حتما بخونید میدونم زیاده ولی به درد بخور هست مخصوصا اون آقایی که نماینده فروش مخابرات هست و تو تا\یک فعالیت می کنه شاید اونم بتونه کمکی بکنه
    مخابرات همه ی استان ها سرویس 512 نامحدود رو 24 هزار تومن میدن در حالی که این سرویس تو مخابرات تبریز 39 هزار و 400 تومن هست و از اونجایی که تعرفه ی مخابرات سراسری اعمال می شه مخابرات استان داره گران فروشی می کنه و این سرویس رو به همون قیمت و سرعت سابق که موقع شراکت با همارا داشت عرضه می کنه. در ضمن تو سرویس های دیگه هم این اتفاق می افته می تونید قیمت زده شده تو سایت مخابرات استان ها رو مقایسه کنید همه ی استان ها قیمت یکسان دارن ولی مخابرات تبریز گرونتر هست در مورد حجم اضافه هم همینطور هست هر گیگ حجم اضافه در صورت خرید 10 گیگ به قیمت 3000 حساب می شه که تو مخابرات استان های دیگه 1600 تومان هست یعنی حدودا 2 برابر! خودتون می تونید تعرفه های مخابرات استان تهران و چند استان دیگه رو تو لینک های زیر ببینید و با تعرفه های مخابرات استان خودمون تو سرویس ها و مقادیر حجم مشابه مقایسه کنید:
    در ضمن در لینک های داده شده به این موضوع که این تعرفه ها سراسری هستند اشاره شده ! یعنی فقط استان ما استثنا هست و داره تعرفه ی جداگانه اعمال می کنه(در ضمن دلیل این که لینک تعرفه های مخابرات استان کار نمی کنه و فقط از بخش حساب کاربری و تمدید سرویس می تونید تعرفه ها رو ببینید و جالب تر این که 4 ماه پیش که برای بررسی مشکل خط تلفن به مرکز مخابراتی آزادی رفته بودم این موضوع رو با مسئول های شرکت در میون گذاشتم و گفتن که اطلاع دارن و خودشون خواستن که اینطور باشه ! اون موقع من دلیل این کارشون رو نفهمیدم ولی الان به نظرم دلیل این کار می تونه این باشه که شرکت زیر ساخت از تعرفه های متفاوت اعمال شده توسط مخابرات استان بی اطلاع بمونه)
    دوستان می خواستم یه خواهشی ازتون بکنم اگه میتونید به این آدرس برید و یه شکایت با موضوع گرانفروشی شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی ایجاد کنید. به نظرم تو این موضوع حق کاربرای آذربایجانی داره ضایع می شه و کسی جز خود کاربرا نمی تونه از حقشون دفاع کنه
    اینم لینک مربوطه:
    ممنون می شم اگه به خودتون و من تو این مورد کمک کنید زمان زیادی هم برای پر کردن فرم لازم نیست. به امید این که بتونیم گرانفروشی و عدم اعمال تعرفه های سراسری توسط مخابرات استان رو بر ملا کنیم
    اینم شماره ی تماس آقای فرشی مسئول فروش مخابرات استان آذربایجان شرقی: 4750148 (توجه کنید که فقط ساعت 8 تا 8:30 صبح تلفن رو جواب میدن بقیه مواقع نیستن)
    تماس بگیرید و عدم رضایتتون رو از تعرفه ها اعلام کنید و بگید که خواستار اعمال تعرفه های سراسری مخابرات هستید.
    این پست تا زمان اعمال تعرفه های سراسری هر روز آپ خواهد شد لطفا مدیران حذفش نکنن.
    اینم فرمی که خودم فرستادم و تاریخ 93/5/19 با من تماس گرفته شد .
    دوستان توجه کنند که این قضیه شبیه به این هست که بنزین یارانه ای تو 30 استان عرضه بشه و فقط مردم استان آذربایجان شرقی مجبور به خرید بنزین با قیمت آزاد باشن

16. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    از دوستان تبریزی که هی وب دارن ، وضعیتشون چطوریه ؟! مال من 1 ماه تمام قطعی و افت سرعت مداوم داره ! پیشنهادی هست برام ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •