تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2037 از 2365 اولاول ... 10371537193719872027203320342035203620372038203920402041204720872137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,361 به 20,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ساب که در حد همین کنوود 3010 میخوام بگیرم که گمونم بین 170 تا 190 تومن باشه ، آمپ هم چیزی باشه که بتونه صدای این 3010 رو در بیاره ، دیگه آمپ بیشتر از 200 نشه اگه بشه . پخش کنوود 2359G هست. باندا رو هم مستقیم به پخش وصل می

می کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید
    خب اینکه باندارو مستقیم به مخش وصل کنین و ساب بزارین که خیلی کار اشتباهیه .
    شما باید یه امپ 4کانال بگیری که یه جفت باندو یدونه ساب رو بهش وصل کنی.حالا یه مشکلی هست که پخشتون کلا یه جفت خروجی rca داره و اصلا بدرد سیستم بستن نمیخوره.
    این کاری هم گفتین من نمیپسندم و اشتباه هستش .شما اول یه پخش بگیر حداقل دو جفت خروجی داشته باشه و بعد کم کم بقیه قطعاتتو بگیری خیلی بهتره.

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض

نه عزیز این پخش دو جفت خروجی داره ، باندا رو میخوام مستقیم به پخش وصل کنم و یه امپ دو کانال هم بگیرم که بتونه صدای این ۳۰۱۰ رو در بیاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه عزیز این پخش دو جفت خروجی داره ، باندا رو میخوام مستقیم به پخش وصل کنم و یه امپ دو کانال هم بگیرم که بتونه صدای این ۳۰۱۰ رو در بیاره
    خوب اینطوری صدای باندات زیر ساب گم میشه .
    بعدم حالا که ساب میخوای بزاری ، یک جفت کامپوننت بزار ، بیشتر لذت ببر .

یک نکته اینکه دوستان استیج جلو صدا زیباتر و پر اهمیت تر از عقب هست .
    پس اگر قصد نصب کامپوننت دارید ، جلو نصب کنید ، بعد ها برای فراگیر شدن صدا اگر خواستید عقب هم اضافه کنید . (البته کامپوننت در کنار ساب) .

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض

خوب اینطوری صدای باندات زیر ساب گم میشه .
    بعدم حالا که ساب میخوای بزاری ، یک جفت کامپوننت بزار ، بیشتر لذت ببر .

یک نکته اینکه دوستان استیج جلو صدا زیباتر و پر اهمیت تر از عقب هست .
    پس اگر قصد نصب کامپوننت دارید ، جلو نصب کنید ، بعد ها برای فراگیر شدن صدا اگر خواستید عقب هم اضافه کنید . (البته کامپوننت در کنار ساب) .

ممنون از راهنماییتون ، راستش این سیستم برای یکی از دوستان هست که گفت میخواد فعلا فقط یه ساب اظافه کنه ، پس اینطوری که شما میگید باید آمپ 4 کانال بگیرم، باندا هم 80 وات هستن حالا مدل دقیقش رو یادم نیست، از این سری های پایین

کنوود هست. خب حالا چه آمپ 4 کانالی بگیرم که بتونه کنوود 3010 رو راه بندازه یه جفت باند 80 واتی رو هم جواب بده ؟

5. این کاربر از rafsanjan gsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    بین Infinity Reference 9603ix و هلیکس e69x کدوم بهتره ؟ (بدون امپ و با امپ)
    پخش کنوود 200uv

داره خودمونی میشه kobeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تو کشوری که دیگه نمیخوام اونجا باشم !

پيش فرض

سلام .
    به نظر من یه جفت E69X بزار عقب و بعد هم کامپ برای درب جلو !
    پخشی که انتخاب کردید به در سیستم کیفیتی فکر نکنم بخوره !! بهتره U300 کنوود یا آلپاین 150 برداری که هم قیمت هستن با اون مدل فیلیپس !
    آمپ 3602 پایونیر برای E69X خوبه و قیمتش هم پایینه ! ولی یه 4 کاناله بگیری بهتره بعدا برای کامپ هم نیاز میشه !
    امير خان. ممنون از جوابتون .
    ممنون ميشم نظر حميد خان رو هم داشته باشيم،
    1- اينکه فرمودين فيليپس CEM5000 واسه پخش کيفيتي جالب نيست يکم بيشتر توضيح ميدين. چي باعث ميشه دو تا پخش پيشنهاديتون بهتر باشه ؟
    2- از کامپاي هکيکس کدومو واسه دراي جلو پيشنهاد مي کنين دورو بر 300 تومن.
    3- چه کامپ ديگه اي با بالايي قابل مقايسه هست - از ساير برن ها
    4- آمپ 4 کانال از موارد ذيل کدومش براي E69X و کامپ جلو بهتره و البته با توجه به قيمت:
    PIONEER 6604 300T
    KENWOOD 847 305T
    HERTZ HC9 ?T
    JBL 604 300T
    KENWOOD 8400 420T

6- قيمت کامپتي بالا درسته؟ ارزونتر هست؟
    7- واسه خريد نهايي E69X + کامپ هليکس در جلو ، اينارو از کجا مي تونم ارزون بخرم ؟ هميکس نهايندگي پخش و .... داره مثلا ؟
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام آقا حمید
    من الان ی پخش 1853 پایونیر با ی جفت اسپیکر ZRS 693 کندس دارم. میخاسم ساب باکس با آمپیلی بگیرم. ب نظرتون ساب باکس سونی 121LT خوبه؟؟ نظرشما برا ساب باکس و آمپیلی رو کدوم مارکه؟؟؟؟

آیا نیازه دوتا آمپیلی بگیرم یا ی دونه آمپیلی 4 کانال کافیه (2 تا کانال برا اسپیکرها دوتا دیگشم برا ساب باکس)؟؟؟؟
    800 تومنم بیشتر بودجم نمیرسه؟؟ ماشینمم پراید 131 دو گانه

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام آقا حمید
    من الان ی پخش 1853 پایونیر با ی جفت اسپیکر ZRS 693 کندس دارم. میخاسم ساب باکس با آمپیلی بگیرم. ب نظرتون ساب باکس سونی 121LT خوبه؟؟ نظرشما برا ساب باکس و آمپیلی رو کدوم مارکه؟؟؟؟

آیا نیازه دوتا آمپیلی بگیرم یا ی دونه آمپیلی 4 کانال کافیه (2 تا کانال برا اسپیکرها دوتا دیگشم برا ساب باکس)؟؟؟؟
    800 تومنم بیشتر بودجم نمیرسه؟؟ ماشینمم پراید 131 دو گانه
    سلام دوست عزیز شما میتونی یه امپ مونو برای ساب با یه آمپ دو کانال برای باندات استفاده کنی.
    سونی 121lt خیلی خوبه بنده خودم از این ساب دارم ویبرش عالیه.نسبت به هم رده هاش بهتره.
    ولی شما میتونی به ساب کنوود hqr3000 هم فکر کنی.ولی خب این ساب حتما باید با آمپ مونو بسته شه مثل آمپ 8106d کنوود.هزینت میره بالا.حدود 900 تا یه تومن در میاد.
    ولی اگه بخوای ساب سونی رو بگیری با یه آمپ ۴ کانال خوب مثل سونی n1004 یا کنوود 8400 یا... میتونی ساب و باندتو به امپ درایو کنی.سیستم جوابگوت میشه و هزینتم کمتر میشه.

Sent from my Optimus G using Tapatalk

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    بین Infinity Reference 9603ix و هلیکس e69x کدوم بهتره ؟ (بدون امپ و با امپ)
    پخش کنوود 200uv
    سلام دوست عزیز.infinity یه صد تومنی از helix گرونتره.تعریف helix رو که همه شنیدن.ولی خب infinity مدلی که شما معرفی کردین از helix باید بهتر باشه و قدرتمندتر از helix هست.و طبیعتا به آمپلی قویتر هم نیاز داره.تو چند جا خوندم infinity 9603ix رو میگفتند صداش کریستالی و شفافه.helix هم شفافه
    در کل infinity 9603ix بهتره.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما میتونی یه امپ مونو برای ساب با یه آمپ دو کانال برای باندات استفاده کنی.
    سونی 121lt خیلی خوبه بنده خودم از این ساب دارم ویبرش عالیه.نسبت به هم رده هاش بهتره.
    ولی شما میتونی به ساب کنوود hqr3000 هم فکر کنی.ولی خب این ساب حتما باید با آمپ مونو بسته شه مثل آمپ 8106d کنوود.هزینت میره بالا.حدود 900 تا یه تومن در میاد.
    ولی اگه بخوای ساب سونی رو بگیری با یه آمپ ۴ کانال خوب مثل سونی n1004 یا کنوود 8400 یا... میتونی ساب و باندتو به امپ درایو کنی.سیستم جوابگوت میشه و هزینتم کمتر میشه.

امپ n1004 سونی دارم با یه جفت باند 6950 هر چی گینو میبرم بالاتر حجم صدا و بیس باندا قویتر میشه شما نمیدونی چطور میشه گینشو رو بهترین حالت تنظیم کرد که فشار به باندا نیاد؟
    چون من طبق اموزشا پیش رفتم و تنظیمات پخشو فلت بعد کم کم گینو بردم بالا تا رسیدم به 2ولت از 2ولت هم یخورده رد شدم ولی صدا خراب نشد باندا اینقدر بالا و پایین میشدن و اینقدر بهشون فشار اومد که بوشون دراومد ولی صداشون اصلا خراب نشد که بدونم گینو تا چند باز کنم چون گفته بودن تا جایی گینو باز کن که خش خش بیفته رو صدا ولی من هر چی باز میکنم هیچ خش خشی نمیفته فقط صدا قویتر میشه و باندا بیشتر بالا و پایین میرن تا یه جایی دیگه بوشون درمیاد
    Last edited by farshad0123; 07-06-2016 at 05:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •