تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2037 از 2403 اولاول ... 10371537193719872027203320342035203620372038203920402041204720872137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,361 به 20,370 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

امروز یک ساعت دیرتر بلند شدم و مودمو به جای ساعت 7 ساعت 8 خاموش کردم

1 گیگ و 700 مگ از حجمم پریده در حالی که دانلود من ساعت 6 صبح تموم شده بود. زنگ زدم آشنای اول به هیچ وجه زیر بار نمیرن که حجم بنده رو بالا کشیدن. دزدی که شاخ و دم نداره که .
    دقیقا همین اتفاق برای منم توی این هفته افتاد ، حدود 1 گیگ از حجم اینترنتم رو بالا کشیدن ، با پشتیبانی هم که تماس گرفتم ، در کمال پر رویی گفتن که حجم رو خودم استفاده کردم و هر کسی هم که میگه مخابرات حجم الکی کم میکنه دروغ میگه و دیگه به خاطر اینجور مشکلات با پشتیبانی تماس نگیرم ، بعدش هم تلفن رو قطع کرد !
    دیروز صبح رفتم و درخواست جمع آوری سرویس دادم ! هنوز 20 روز دیگه از سرویسم باقی بود ولی دیگه واقعا این مسخره بازی های آشغال اول غیر قابل تحمل شده بود برام !

2. این کاربر از SAM609 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

مگه سرعتتون چقدره که تو یه ساعت 1 و 700 کم شده؟
    2 مگ محدوده از 130 تا 150 بالاتر نمیره . اصلا با عقل جور در نمیاد . در ضمن در اون ساعت اصلا دانلود نداشتم

دوستان ساده نباشید و محدود نخرید!! شما محدود میگیری که شبا دانلود بزاری؟ مگه شبی چقدر میتونی دانلود کنی؟ نامحدود بگیر از صبح تا شب بزار دانلود 2 برابر محدود میتونی دانلود کنی. نگرانی تموم شدن حجم هم نداری. هر چقدر هم بخوای وبگردی میکنی!
    مگه سرعت نامحدود آشنای اول چقدره ؟ از 16 کیلو فکر نکنم بالاتر بره . از صبح تا غروب هم دانلود بذاریم سیستم به ف .... میره اونم با این وضعیت فجیع برق و نوسانات و قطعی هایی که داره .قیمتش 16 الی 19 تومنه و فکر نکنم از این حدی که گفتم بالاتر باشه .

دقیقا همین اتفاق برای منم توی این هفته افتاد ، حدود 1 گیگ از حجم اینترنتم رو بالا کشیدن ، با پشتیبانی هم که تماس گرفتم ، در کمال پر رویی گفتن که حجم رو خودم استفاده کردم و هر کسی هم که میگه مخابرات حجم الکی کم میکنه دروغ میگه و دیگه به خاطر اینجور مشکلات با پشتیبانی تماس نگیرم ، بعدش هم تلفن رو قطع کرد !
    دیروز صبح رفتم و درخواست جمع آوری سرویس دادم ! هنوز 20 روز دیگه از سرویسم باقی بود ولی دیگه واقعا این مسخره بازی های آشغال اول غیر قابل تحمل شده بود برام !
    دزدی تو روز روشن

4. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

دوستان ساده نباشید و محدود نخرید!! شما محدود میگیری که شبا دانلود بزاری؟ مگه شبی چقدر میتونی دانلود کنی؟ نامحدود بگیر از صبح تا شب بزار دانلود 2 برابر محدود میتونی دانلود کنی. نگرانی تموم شدن حجم هم نداری. هر چقدر هم بخوای وبگردی میکنی!
    256 نامحدود آشنای اول چقدر سرعت داره؟ نهایت بده 32 کیلو که 24 ساعته دانلود کنی میشه 2.7 گیگ بگیری با دو مگ محدود از 1 تا 7 تا 5.5 گیگ هم میشه دانلود کرد ولی به من 512 دادن من بیشتر از 1 گیگ نمیتونم دانلود کنم
    در هر صورد اگه نامحود سرعت اسمی با سرعت واقعیش برابر باشه بدرد نمیخوره

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نوشته شده توسط nader24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا همونطور که دوستان میگن هست
    الان دوستم نامحدود داره ، سرعت بالای 30 نمیره ، تازه سرعت صفحه هم فاجعه هست
    من با همین محدود تا ماه های قبل ، ماهی 90 گیگ دانلود میکردم ( اگه هر شب میزدم بیشتر هم میشد )
    زیاد تفاوت نداره تو دانلود ، تنها خوبیش اینه که نگران حجم نیستی و هر لحظه میتونی دان کنی

7. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مگه سرعت نامحدود آشنای اول چقدره ؟ از 16 کیلو فکر نکنم بالاتر بره . از صبح تا غروب هم دانلود بذاریم سیستم به ف .... میره اونم با این وضعیت فجیع برق و نوسانات و قطعی هایی که داره .قیمتش 16 الی 19 تومنه و فکر نکنم از این حدی که گفتم بالاتر باشه .
    256 نامحدود آشنای اول سرعتش 32 هست. قیمت 16 تومن.

256 نامحدود آشنای اول چقدر سرعت داره؟ نهایت بده 32 کیلو که 24 ساعته دانلود کنی میشه 2.7 گیگ بگیری با دو مگ محدود از 1 تا 7 تا 5.5 گیگ هم میشه دانلود کرد ولی به من 512 دادن من بیشتر از 1 گیگ نمیتونم دانلود کنم
    در هر صورد اگه نامحود سرعت اسمی با سرعت واقعیش برابر باشه بدرد نمیخوره
    ولی قیمتش خیلی ارزون تره . نگرانی هم نداری. روز هم میتونی دانلود کنی و نزاری شب دانلود کنی. اینجوری زودتر چیزی که میخوای رو دانلود میکنی.

دقیقا همونطور که دوستان میگن هست
    الان دوستم نامحدود داره ، سرعت بالای 30 نمیره ، تازه سرعت صفحه هم فاجعه هست
    من با همین محدود تا ماه های قبل ، ماهی 90 گیگ دانلود میکردم ( اگه هر شب میزدم بیشتر هم میشد )
    زیاد تفاوت نداره تو دانلود ، تنها خوبیش اینه که نگران حجم نیستی و هر لحظه میتونی دان کنی
    اره همیشه روی 30 هست گاهی اوقات 40 میشه خیلی کم پیش میاد. با همین هم میشه ماهی 80 گیگ دانلود کرد.
    اره دقیقا به علاوه این که ارزون تر درمیاد

9. این کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

256 نامحدود آشنای اول سرعتش 32 هست. قیمت 16 تومن.

ولی قیمتش خیلی ارزون تره . نگرانی هم نداری. روز هم میتونی دانلود کنی و نزاری شب دانلود کنی. اینجوری زودتر چیزی که میخوای رو دانلود میکنی.

اره همیشه روی 30 هست گاهی اوقات 40 میشه خیلی کم پیش میاد. با همین هم میشه ماهی 80 گیگ دانلود کرد.
    اره دقیقا به علاوه این که ارزون تر درمیاد
    قیمتش ارزونتر هست درست ولی برای من که فیلمای HD بالای 10 گیگ و بازی های بالای 20 گیگ دانلود میکنم اصلا ارزشن نداره 24 ساعته سیستم روشن باشه و هاردشو مستهلک کنه تا نهایت روزی 2.7 گیگ بگیره من زمانبندی میدم به IDM خودش از 1 تا 7 دانلود میکنه بعد سیستم رو خاموش میکنه منم تو این مدت تخت خوابیدم صبح که پاشدم میبینم 4 گیگ دانلود کردم (البته فعلا 512 محدود آشنای اول دارم+2 مگ مبین نت) با مبین نت 4 گیگ میگیرم(3 تا 7 صبح) با اون شبی یک گیگ.
    در هر صورت برام ارزش نداره هم اینهمه سیستم روشن بمونه و اعصاب منم بهم بریزه که چرا تا الان دانلون نشد

11. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

صبح که پاشدم میبینم 4 گیگ دانلود کردم (البته فعلا 512 محدود آشنای اول دارم)
    شما با 512 شبی 4 گیگ دانلود میکنیئ ؟؟؟!!!!!!
    من با 2 مگ شبی 3.5 تا 3.8 دانلود میکنم
    دیگه حسابی بخواد حال بده میشه 4 گیگ

13. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

شما با 512 شبی 4 گیگ دانلود میکنیئ ؟؟؟!!!!!!
    من با 2 مگ شبی 3.5 تا 3.8 دانلود میکنم
    دیگه حسابی بخواد حال بده میشه 4 گیگ
    نه دوست من توجه کنی میبینی نوشتم با مبین نت 4 گیگ با 512 آشنای اول شبی 1 گیگ جمعا با هم 5 گیگ شبی میگیرم

15. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

قیمتش ارزونتر هست درست ولی برای من که فیلمای HD بالای 10 گیگ و بازی های بالای 20 گیگ دانلود میکنم اصلا ارزشن نداره 24 ساعته سیستم روشن باشه و هاردشو مستهلک کنه تا نهایت روزی 2.7 گیگ بگیره من زمانبندی میدم به IDM خودش از 1 تا 7 دانلود میکنه بعد سیستم رو خاموش میکنه منم تو این مدت تخت خوابیدم صبح که پاشدم میبینم 4 گیگ دانلود کردم (البته فعلا 512 محدود آشنای اول دارم+2 مگ مبین نت) با مبین نت 4 گیگ میگیرم(3 تا 7 صبح) با اون شبی یک گیگ.
    در هر صورت برام ارزش نداره هم اینهمه سیستم روشن بمونه و اعصاب منم بهم بریزه که چرا تا الان دانلون نشد
    یعنی توی روز از سیستم استفاده نمیکنی؟ فقط شب سیستم روشنه؟
    بعد بازی و فیلم رو کجا استفاده میکنی؟

17. این کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

من زیاد دوست ندارم روزا پشت کامپیوتر بشینم شب از ساعت ۸ روشنه تا ۷ صبح حدودا ۱۱ ساعت فیلما رو اکثرا تو تلوزیون میبینم مگر اینکه پشتیبانی نکنه مجبور بشم تو کامپیوتر ببینم بازی ها رو هم تو شب انجام میدم کلا نور روز مزاحمه منه توشب فیلم و بازی میکنم.تمرکزم تو شب بهتره

19. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •